Здравейте бъдещи мами ,бременна съм във втори триместър вече, НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ за наблюдение на бременност др Христина Христова МЦ САНИТА,много натиска при коремен ехограф,не говори,когато вляза правят всичко друго но не и да ме видят как съм имам ли оплаквания,въпроси ,напълно неадекватни грижи към една бременна жена и то срещу Абонамент от -300лв.Изследванията никога не мога да ги видя всичко отива само при тях,обадих се само да проверя дали всичко е наред ,уж е наред ,а се оказа,че ме праща на ендокринолог напълно излишно ме наплашиха,че може да съм диабетичка.....(при кр-захар-5 на гладно и 3,6 след храна).........
Здравейте бъдещи мами ,бременна съм във втори триместър вече, НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ за наблюдение на бременност др Христина Христова МЦ САНИТА,много натиска при коремен ехограф,не говори,когато вляза правят всичко друго но не и да ме видят как съм имам ли оплаквания,въпроси ,напълно неадекватни грижи към една бременна жена и то срещу Абонамент от -300лв.Изследванията никога не мога да ги видя всичко отива само при тях,обадих се само да проверя дали всичко е наред ,уж е наред ,а се оказа,че ме праща на ендокринолог напълно излишно ме наплашиха,че може да съм диабетичка.....(при кр-захар-5 на гладно и 3,6 след храна).........
Здравейте бъдещи мами ,бременна съм във втори триместър вече, НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ за наблюдение на бременност др Христина Христова МЦ САНИТА,много натиска при коремен ехограф,не говори,когато вляза правят всичко друго но не и да ме видят как съм имам ли оплаквания,въпроси ,напълно неадекватни грижи към една бременна жена и то срещу Абонамент от -300лв.Изследванията никога не мога да ги видя всичко отива само при тях,обадих се само да проверя дали всичко е наред ,уж е наред ,а се оказа,че ме праща на ендокринолог напълно излишно ме наплашиха,че може да съм диабетичка.....(при кр-захар-5 на гладно и 3,6 след храна).........Препоръчани теми