Знам, че е дискутирано, но т.к.доста лекари са изброени незнам към кой да се ориентирам при бъдещо зачеване.
Трябва ми аг, който да проследява проблемна бременност и да обръща внимание на тромбофилия . Аз съм с два аборта, имам тромбофилия, по време на едната бременност бях с ЦМВ, отделно висок пролактин, киста на щит. жлеза, излекувана уреаплазма, ниски нива на вит. Б12, Д и фолиева. Съответно имам доста въпроси за обсъждане и ми трябва някой, който да обърне внимание на всички неща. Ходила съм веднъж при Кателия Александров, но беше за потвърждаване на мнение за мисед и не останах кой знае колко очарована от него. Все пак ми казва, че съм загубила близнаци, а ми се подсмихва и ми се тупа в гърдите, че е велик и ми говори разни неща и видиш ли как било нормално, защото при близнаците, ако се случило нещо с едното то завличало другото.
Някъде, четох мисля за д-р Кисьов, но тук не го видях в списъка.
Та така де моля за мнения.
. заради която дори ме вкара в патология за 4 дни - пълен кошмар, и ме тъпкаха с но-шпа. Което после и ми беше изписано с инструкцията, че ако ме боли нещо да го пия без да се притеснявам - не вредяло и по принцип да го пия всеки ден. Аз реших, че след като не ме боли няма да го пия...