Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 410
  • 704
  •   1
Отговори
# 165
Джейчеее, мноого се радвам за теб! ❤ Бъди спокойна и много щастлива следващите 9 месеца! 😍
Ирина, честит рожден ден на патерици! Бъди здрава и щастлива! 🌹
Мариана, стискам палци! 🙏
При мен нищо ново... Цикълът свърши и почнах тестове за О да видим поне кога да се обичаме много. 😁

# 166
Джей честито,много се радвам за теб, желая ти всичко да е наред и много спокойствие
Ирина ,Честит Рожден ден ,много здраве ти желая
Марианка стискам палци да се похвалиш и ти с две чертички
Аз малко се отделих от темата, чета си ви иначе. А за мен- аз не чакам след 6 дена, вече след празниците ще видим
Успех на всички и много усмивки Simple Smile

# 167
Heart ДжейЛо, Попи, само такива хубави постове на 2 чертички пожелавам на цялата тема! Честито и от мен, пожелавам успех и спокойна бременност!  Аз все още съм си за задържане, Head Band но не ми пречи да ръся от моя син прашец. Нооооо внимавайте - бебето ми е доста буйно и щуро, може и вашите да излязат такива, ако си вземете от този прашец. Laughing
После не приемам рекламации.

# 168
На Данито майка му, минавам под прашеца 💜
Знаеш, че всяка бъдеща мама ще поеме всеки риск.
Пък аз си знам, че моите ще са буйни, ако са като мен 😂.
Бързо да се оправят нещата при теб.

Момичета, Миглена съм. Дано този чейндж ми е на късмет.
Марианка, не съм спряла да те мисля още от инсето.
Около мен всички са бременни или скоро родили и за капак котката ми ражда 😂, душицата златна

# 169
Меги Heart Eyes много си красива Kissing Heart

# 170
Честит рожден Ден, Ирина! Бъди здрава и щастлива Joy
Миглена, голяма красавица Heart

# 171
Джейче,  честито, мила! !!! Развълнувах се и се радвам от сърце! !!! Лека и прекрасна бременност! 
Муланче,  на мен си ми дойде точно на датата от горе на всичко беше и датата на която трябваше да раждам. .. Но не съм тъжна,  особено след като за 3 дни и Буболеска и Джей ло избухнаха с красиви тесчета!  Момичета,  вдигнахте ме! !!
Иринка,  честит Рожден Ден и само хубави емоции и сбъднати мечти!

# 172
Джей и Буболеса, много ме зарадвахте момичета! Желая ви лека и прекрасна бременност и красиви, здрави бебета след това!
Прекрасна Миглена, дано наистина промяната ти донесе късмет! Последвах примера ти и промених и аз, но само снимката 😜
На Данито майка му, и аз минавам под прашеца и съм готова да понеса всички съпътстващи последствия!
Целувам ви всички и ви пожелавам прекрасен, вълнуващ и цветен месец май!😘

# 173
Джей честито ❤❤❤  И лека бременност 🤗. Аз да ви наръся с розов прашец 💖💖💖( тези дни много ми е притеснено , дали всичко е наред с бебето 😔. С нетърпение чакам прегледа си на 08.05 🙏, сега съм в 14+6 и все още не го усещам и ме обзема параноята 😢)

# 174
Irina, честито! Желая ти успешна бременност! Simple Smile
zara, вземам си от розАвото. Two Hearts
Стискам палци всичко да е наред с бебка, но мисля че е много рано все още да я усещаш. Simple Smile някъде около 18-20 седмица, а за първа бременност може и към 22г.с. Simple Smile

# 175
Добро утро, дами! Ето нещо, което правя от скоро  https://youtu.be/LDatc8IT8X4.
Надявам се да ви хареса!
Зара, и на мен ми се струва, че е много рано още. Стискам палци, дано всичко е наред и минавам под прашеца.
Вече няма никакво значение дали е розов или син 😜😂🤣 под всякакъв прашец минавам!

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 08:07 от Sissy

# 176
Добро утро!

Пратих ММ за шуър чек, но донесе пак be.live
Ми потвърдено е Grinning
Още го осмислям. Имам болки като преди цикъл и ми е леко притеснено от вчера.

Скрит текст:

# 177
Добро майско утро момичета! Flowers Deciduous Tree
Джей, потвърдено честито тогава! Ще ставате 5тима (това за първи път го казвам на някого Grinning )
 Ирина честит първи рожден ден от новия ти живот Wink с малко закъснение, бъди здрава ти и бебе, пък другото вече е на лице.
Миглена много хубава снимка, добре че сме все жени тука, че щеше да настане фурор!
Зара споко, супер ранна седмица си, аз чак 18-19 усетих нещо!
Аз още изпращам болестта, някакъв ужасен вирус, пазете се добре, но ми е пролетно и позитивно и мисля, че всичко със всички ще бъде наред! Blush

# 178
Джейче Heart Eyes старххотнооо !!!!

# 179
Щерката я усетих чак към 19та седмица Simple Smile Днес ми е 9ти ден на цикъла и нещо много странно ме придърпва.. ще направя един О тест...

Общи условия

Активация на акаунт