Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 498
  • 704
  •   1
Отговори
# 210
Ех, че хубаво, момичета! Честито Heart
Радвам се много за темата.  Друго си е - да завалят положителни тестове Hug

# 211
Благодаря на всички ❤

# 212
Яна, Вики, честито момичета! Лека Б до финал!!! Ех че хубаво потръгна! 

# 213
Виктория, изчакай малко и направи още един! Дано се насити чертичката

# 214
Jlo, Yanna777, Victoria честито момичета. Много се радвам. Желая ви лека и безпроблемна бременност до пухкав финал! Heart

# 215
Честито, момичета. Дай Боже повече такива новини. Успех до финал!

# 216
яна,тихичко честито!
Моят първи тест беше лентичка и втората черта беше дори по-бледа. На първи ден от закъснението, така че мисля, че си бременна!
меленка пийни, така ми се пийва чаша бяло винце с много лед!
Моят преглед мина днес, потвърдена ми е бременността, имаме си точица малка в 6г.с.
Съобщихме и на сина ни и е много щастлив.
Мен здраво ме тресе хормона... Ту ми е тъжно, ту депресивно, ту ентусиазирано хаха...
Толкова ми е любима темата, че не мога да я напусна, но обещавам да не досаждам и да спамя. Само ще надничам за нови положителни тестчета!

# 217
Аз ме мисля да напускам темата Grinning
По принцип не пиша много, но чета всичко. Уютно е тук и ще поседя с вас
 Имам болки ниско долу и днес почти цял ден, сто пъти ходих да видя дали ме ми е дошло Confused
дали е внушение, не знам, но е притеснително.

Попи, много добра новина Hug

# 218
Честито и от мен на всички момичета... леко да ви е и пухкави финалчета.. Heart Eyes
Ръся ритащо розово и аз, което ме подлуди днес... още само утре на работа и след това чакаме... средата на Юли... дай Боже всичко да е наред до тогава и да не бърза бебе Blush
Джейче Heart

# 219
Кики, как средата на юли? Кога ти е терминът?

# 220
Джейче, 1.08. Ми е официално, но понеже се очертава планово секцио... обикновено, ако всичко  е наред ще е 38ма-39та седмица.. т.е. след 15.07 се очертава... в момента съм 27ма седмица вече.. Blush

# 221
Леле, как е отлетяло времето....Smiley
Наистина съм изненада, сякаш вчера беше борбата за лъвчета Heart

# 222
Марианка, много съжалявам за неуспеха. Прегръщам те и ти желая от сърце следващия път да е вашият Heart
Много е мъчително когато човек преминава през тези процедури, но сигурно накрая всичко забравяш като гушнеш бебчо Heart

# 223
Ех, че хубави новини виждам в края на деня!
Честото Янче, честито Вики! Аз най-си харесвам лентичките, винаги са ми показвали вярно.
Вики, имаш ли още зацапване?
Мариянка, много съжалявам за гадната лелка, че и грам надежда не ти е дала ConfusedConfused
Меги, Иве и аз си сипах едно винце за хубавите новини, така че наздраве!
Аз пък съм луда работа, утре ми е денят за лелката, вече даже ме свива ниско долу. Смешното е, че знам, че нямам причина да вярвам, че чудото се е случило и всеки път като ходя до тоалетна стискам очи докато се чистя от страх фа не ми е дошло. До сега си чаках супер спокойна, ама пуста психика.
Йоанка, списъчето започва да се нашарва Hug

# 224
Хахаха , Куки , значи не само аз го правя това със стискането на очите Stuck Out Tongue Winking Eye
Марианка , спокойно , пуснете документи за инвитро и току виж се получило Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт