Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 500
  • 704
  •   1
Отговори
# 435
Пак казвам мила , нищо лично , но звучиш доста като момичетата от групата от която избяга , там където те питаха дали искаш да ти хвърлят боб... Wink
Преди да пиша тук изчетох 5 теми , познавах болката на всяка душица , много от тях вече бременни Heart цункам ги всички и винаги съм им била благодарна , че ме приеха топло и сърдечно , както правят с всяка новодошла. Тук се мрънка , плаче , ридае и се задават всякакви "глупави" въпроси , но никоя не би ти казала я пиши в гугъл и се образовай малко... Дано ме разбираш правилно Heart

# 436
Моляяя ви, тая тема ни е хубава, нека си остане с + тестовете Blush аз ако нещо не ми допада - прескачам. Няма как всичко на всеки да се хареса.

# 437
Еее, няма скандали, спокич! Simple Smile Съветваме се само. Иначе не казвам, че е тя. Само, че малко ми напомня. Както и да е, не искам да се караме, а да си помагаме както до сега. ❤

# 438
Пак казвам мила , нищо лично , но звучиш доста като момичетата от групата от която избяга , там където те питаха дали искаш да ти хвърлят боб... Wink
Преди да пиша тук изчетох 5 теми , познавах болката на всяка душица , много от тях вече бременни Heart цункам ги всички и винаги съм им била благодарна , че ме приеха топло и сърдечно , както правят с всяка новодошла. Тук се мрънка , плаче , ридае и се задават всякакви "глупави" въпроси , но никоя не би ти казала я пиши в гугъл и се образовай малко... Дано ме разбираш правилно Heart
Не съм бягала от никъде просто нямах въпроси, но продължавам да чета и да следа темите в който съм участвала. Ако има нещо отново се ИЗВИНЯВАМ на всички.

# 439
Моля ви, нека не разваляме позитивизма на тази тема!

На мен ми е супер странно...като не знам изобщо имах ли ову и ако да, кога е била. Сега не знам какво и кога да чакам Grinning Много по-лесно се приема така, като нямам никакви очаквания. Прегледах си стари постове, когато забременях и съм чакала цели 5 дни закъснение, за да направ тест Grinning Taкова чудо сега не мога да изтърпя Grinning

# 440
Аз трудно бих се подложила на без тестове за О и без мерене на БТ и да не знам кога ще очаквам следващата М , успелите са героини Simple Smile ,  а да чакам 5 дни закъснение ....... абсурдно ми звучи , започвам с тестовете 2 дни преди М независимо от БТ Simple Smile
Дани вие с ТМ правили ли сте някакви изследвания (хормони , СГ) , цяла година опити не са никак малко.

# 441
Здравейте! На 35 г. съм, досега не съм забременявала, но работим по въпроса от няколко месеца. Вчера ми попадна статия за тромбофилия и тъй като имам разширени вени се притесних, дали не трябва да си направя изследване. Вие как мислите?Друго, което се чудя е дали има значение къде ще се изследвам?

# 442
Аз трудно бих се подложила на без тестове за О и без мерене на БТ и да не знам кога ще очаквам следващата М , успелите са героини Simple Smile ,  а да чакам 5 дни закъснение ....... абсурдно ми звучи , започвам с тестовете 2 дни преди М независимо от БТ Simple Smile
Дани вие с ТМ правили ли сте някакви изследвания (хормони , СГ) , цяла година опити не са никак малко.
Ми никакви изследвания. По принцип ,ако трябва да съм чесна са 2г миналата година май забременях но,  беше неуспешно. Вече мина една година още нищо, но продължаваме с опитите, малко объркано стана, че сме в чужбина и не можахме да минен някой  прегледи. Но знам че стане рано или късно ще дойде.

Но ако не стане този път мисля да се обърна към някой лекар. Поне тук в Италия знам, че като ходиш да на лекар, казва ти кога ще имаш овулация и те ти дават тест от самата болница правиш го още там и те виждат казват ти кога да ходиш и так. Слаба съм кръста и не можах да го задържа. Поне така ми казаха.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 12:29 от Не се сърди, човече

# 443
Даниела, то всеки лекар ти казва кога си в овулация, ако те проследява.
Не знам що за лекари си посетила там, но е несериозно да не са ти пуснали някои изследвания. Още по-несериозно е да ти поставят диагноза „слаба в кръста” - такова нещо за мен не съществува.
Сега си на 20, а казваш, че от две години опитвате. Ти още си ходила на училище?!
Както и да е, щом си готова за това. Но след толкова време, поне едни хормони и спермограма трябваше да пуснете. А в повечето случаи, подобен на твоя, вече се ориентират към репродуктивен специалист. Несериозно е, но предвид годините ти, разбирам неглижирането ти.
Ти в момента „бебеправиш”, но и идея нямаш дали изобщо овулираш и дали на мъжа ти спермограмата е ок.
Преди време ти писах и ти дадох съвет, който ти не си пожелала да последваш.
Аз не си представям 2 години да мисля и да работя за бебе, но пък един преглед даже да не съм направила и един хормон да не съм пуснала?!

# 444
Здравейте! На 35 г. съм, досега не съм забременявала, но работим по въпроса от няколко месеца. Вчера ми попадна статия за тромбофилия и тъй като имам разширени вени се притесних, дали не трябва да си направя изследване. Вие как мислите?Друго, което се чудя е дали има значение къде ще се изследвам?
Здравей Simple Smile Аз съм изследвала тромбофилия,защото съм с два аборта.Ходенето по изследвания е ужасно травмиращо и тегаво,обаче в твоя случай мисля,че няма нужда да се затормозяваш излишно,при положение че си нямала бременност все още.Аз лично предпочитам,да пускам в държавни лаборатории,защото на частните не вярвам особено.Ако не си пускала цитонамазка и микробиология е хубаво да се пуснат,също така и хормони на щитовидната жлеза.Успех с бебеправенето❤

# 445
Даниела, то всеки лекар ти казва кога си в овулация, ако те проследява.
Не знам що за лекари си посетила там, но е несериозно да не са ти пуснали някои изследвания. Още по-несериозно е да ти поставят диагноза „слаба в кръста” - такова нещо за мен не съществува.
Сега си на 20, а казваш, че от две години опитвате. Ти още си ходила на училище?!
Както и да е, щом си готова за това. Но след толкова време, поне едни хормони и спермограма трябваше да пуснете. А в повечето случаи, подобен на твоя, вече се ориентират към репродуктивен специалист. Несериозно е, но предвид годините ти, разбирам неглижирането ти.
Ти в момента „бебеправиш”, но и идея нямаш дали изобщо овулираш и дали на мъжа ти спермограмата е ок.
Преди време ти писах и ти дадох съвет, който ти не си пожелала да последваш.
Аз не си представям 2 години да мисля и да работя за бебе, но пък един преглед даже да не съм направила и един хормон да не съм пуснала?!

Ходих на училище до 10 клас. Овулация имам всеки месец и мъжи е добре, проточиха се две години доста бързо, не сме пускали никакви изследвания, защотото мислехме че причаната е работата ,защотото той оцъства доста често и сме пропускали овулацията.
Но се очудихме, че не става нищо толкова време .
Август мислим да си ходим и ще отидем да пуснем изследвания .
Относно  до съвети ти чета ги постояно и съм ти благодарна!
А за даскалото остави го, заради любовта и затова, че думата семейството ме кара да се чувства щастлива.

# 446
Момичета, извинявайте предварително.
Даниела, как разбра, че овулираш и спермограмата е ок?

# 447
Момичета, извинявайте предварително.
Даниела, как разбра, че овулираш и спермограмата е ок?
Ми щото аз му казвам да отидем, той твърди че всичко е ок и казвам щом преди е стано ще стане и сега. Пак аз я определям с календар в телефона и вече с тестове за овулация.
А може би не иска да ходи.

# 448
Дани, говорено е 100 пъти, че с приложение на телефон не можеш да знаеш реално овулираш ли. Както и с тестове за овулация. Единствен сигурен начин е фоликулометрия.

# 449
Дани, говорено е 100 пъти, че с приложение на телефон не можеш да знаеш реално овулираш ли. Както и с тестове за овулация. Единствен сигурен начин е фоликулометрия.
Разбрах, благодаря.
Каквото е нужно ще го напря, а и него трябва да го обедя.

Общи условия

Активация на акаунт