Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 462
  • 704
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета. Днес се надявах да ми закъснее, но като по часовник лелката не закъсня. Малко съм разочарована, хем бях решила, че няма да се навивам, че ще стане лесно, хем ми стана тъпо. Мрън.

# 541

ЗА ВСИЧКИ, БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ!

Не съм ,много добра, но се постарах.
А й моливите бяха ужасни.
Надявам се да ви хареса.

С малко помощ от BornToBeHappy😘

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 15:55 от Daniela20

# 542
Лилак и аз съм с доста редовен цикъл.Не съм следила по ЦС или нещо О,но пък сега,ако ти дойде обърни внимание,за кой ден какво ти е направило впечатление.Аз нали също се съмнявам за по-ранна О,но пък нямам идея колко може да е по-дълга ЛФ.Примерно вместо 14 да е 16 дни...
Благодаря за думите,притесних се малко от споделянето-позволих си да се отпусна/.Рочелка не знам дали бих била смела и в настроение,но може да опитам след няколко седмици един обзор закачлив.
Между другото Алис ме накара да се усмихна за поведението на мъж й.Simple Smile Много готино и правилно ти е казал.

# 543
Както си мислех, че този месец не съм имала Ову, така си пуснах прогестерон и по стойността си личи, че е имало. Което ми обори всички теории за ЦС Grinning

Между другото днес по едно време така ме сряза жестоко по белега на секциото, че направо ми прималя... Почнах да се филмирам за кисти и ендометриози и сраствания...

# 544
Скрит текст:

ЗА ВСИЧКИ, БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ!

Не съм ,много добра, но се постарах.
А й моливите бяха ужасни.
Надявам се да ви хареса.

С малко помощ от BornToBeHappy😘

Прекрасно е! Поздравления вложен е доста труд. 😊🙂

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 07:41 от AnMary

# 545
Lilac, браво за хубавия прогестеронов резултат. И аз мислех утре да ходя да пускам, защото ми се пада 8-ми ден след положителен тест за овулация, но се отказах. През последните месеци съм толкова надупчена, че чак ме е жал за мене си. Grinning
Днес минавайки покрай една аптека за секунди се надъхах да взимам тест. Да мен питаш защо ми е, след като съм още 21-ви ден от цикъла. Не го направих съответно, за което съм си много благодарна. Благодарна съм, и че няма денонощна аптека около нас, че като ме хванат лудите по средата на нощта е нещо страшно. Grinning
Иначе, мен няма никакви придърпвания, щипканета, абе изобщо нищо. Свалих си една апликация от нета и според нея трябва да ми дойде на 22-ри или 23-ти.
Ще пробвам да си изчакам цикъла без да правя излишни тестове.
Стискайте палцииии!!! Open Mouth

# 546
Rocket, много хубаво, че си се спряла. Сама знаеш, че на този етап тест не ти трябва. Удържай фронта, колкото можеш повече.

Миналия месец пробвахме през ден, нищо не стана, затова сега схемата е всеки ден,  което знам, че не е добре, особено, след като не сме правили спермограма и не знаем какво е положението.
Когато забременях е било през 2, 3 дни (на 15 и на 18 ден)  и просто сме уцелили един от двата, най-вероятно е бил 18тия и ако овулацията не ми се мести (и я има), днес вече трябва да имам положителен тест за овулация, защото ми е 17ти ден. Затова и мисля днес да пропуснем, за да съберем материал, но пък ме притеснява да не изпуснем момента. Абе, въпроси, въпроси, въпроси, без отговори.
Много емоционално ми е нещо Sad
Превръщам се в същото същество, което бях преди аборта (емоционално, ревливо, мекошаво), а това хич не ми харесва.
Много си ми беше добре до скоро - студена, апатична, абе нищо не ме вълнуваше. Сега пак се тревожа за всичко и всички. Пфуу. Мрън.

# 547
BornToBeHappy - недей така... чувствата са си чувства, по-добре си излей всичко и ще ти олекне. Изобщо не е хубаво да си апатична! И още повече, че това е временно решение. Прегръдки!

EDIT: Момичета, преди малко направих един тест... появи се най-бледата черта на света, затова няма смисъл дори да го снимам, няма да ви обяснявам как се чекнах, за да я видя. Наистина не знам дали не е измамна, защото тестът е BeLive. Днес е 9 дни след ову. Знам, че избързах, ама тази сутрин направо ме засърбяха ръцете... Стискайте палци да не е изпарителна или лъжлива!

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 09:31 от Lilac*

# 548
Здравейте, към момичетата, които мерят БТ- този месец графиката ми е много шантава. На какво може да се дължи спад с последващо покачване два пъти? На 10-ти ден след овулация Т спадна от 37.3 на 37, след което се покачи до 37.2 на следващия ден, на 13-ти ден спадна отново до 37 и днес 14-ти ден пак се вдигна до 37.3. От доста време правим опити и не ми се иска да се самонавивам, че се е получило.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 09:39 от BettyBoop

# 549
Здравейте, към момичетата, които мерят БТ- този месец графиката ми е много шантава. На какво може да се дължи спад с последващо покачване два пъти? На 10-ти ден Т спадна от 37.3 на 37, след което се покачи до 37.2 на следващия ден, на 13-ти ден спадна отново до 37 и днес 14-ти ден пак се вдигна до 37.3. От доста време правим опити не ми се иска да се самонавивам, че се е получило.
Колко дни ти е цикълът? Според мен ову не е минала още, но има и тема за БТ, там момичетата могат да ти помогнат повече Simple Smile

# 550
Lilac*, молим се ние, молим се, ама 9 дена след ову?! И то с Билийв?
Дано марката излезе най-точната за теб и чертичката да е истинска. 💕

# 551
BornToBeHappy аз не познавам студена , апатична и нищо не интересуваща я майка и мисля , че и ти не си такава Heart по - скоро таиш всичко в себе си и си вредиш повече , по добре "мрънкай" и излей всичко което те напряга както правим ние Heart искрено се радвам на  Lilac* взимай пример Simple Smile нали е за това голямото ни семейство тук. Прегръщам те , чувствай , плачи , усмихвай се Heart . Мъничето което чака подходящият момент, за да се появи ще се нуждае най-вече от топлината и усмивките ти.

# 552
Колко дни ти е цикълът? Според мен ову не е минала още, но има и тема за БТ, там момичетата могат да ти помогнат повече Simple Smile
Забравих да уточня, че броя дните след овулация. Още не съм си изпила кафето:) Ще пиша и там, благодаря.

# 553
Lilac*, молим се ние, молим се, ама 9 дена след ову?! И то с Билийв?
Дано марката излезе най-точната за теб и чертичката да е истинска. 💕
Знам знам:laughing: Това ми беше останало от предишния път. А за ову... този месец тотално се обърках и навсякъде пиша предполагаема ову Grinning Може и по-рано да е било.

# 554
Забравих да уточня, че броя дните след овулация. Още не съм си изпила кафето:)

14 дни след О би показал пиклив тест Simple Smile а и щом се задържа висока БТ шанса за + тест е голям Simple Smile пожелавам ти успех.

Лилак дай да го огледаме този тест  , аз съм плакала много на тази марка и хич не й вярвам , но пък може да са го подобрили след като съсипаха престото , стискам палчета Heart

Общи условия

Активация на акаунт