Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 440
  • 704
  •   1
Отговори
# 240
Добре дошли на новите! Дано не се задържите дълго Hug

Аз също съм правила аборт в ранните си 20. Не бях с правилният човек и трябваше да реша. Труден избор, но тогава това беше правилно за мен.

# 241
Момичета,  днес си пуснах пролактин - в норма, вит Д3 _ в норма,  в 12 малко над горна граница,  магнезий в норма, ПКК всичко в норма, урина чиста,  ТСХ 1.1 абе тамън за бебеправене и ХОП сутринта ММ с Морбили Sad .... древна шарка. Направих си изследвания и имам антитела тоест аз не мога да се разболея но незнам до овето ми след 5 6 дни дали е ок да пробваме или да пропуснем ... ?

# 242
Включвам се към правилите аборт. Вече бях с правилния човек, но за съжаление бях взимала много силни антибиотици и стана съвсем случайно. Често се сещам и ми е мъчно. Сега правим опити вече осъзнато и се моля да се получи.

# 243
Добре дошли, нови момичета! Тежка ви е било, няма спор. Нека темичката ви донесе късмет, пожелавам ви го от сърце.
Герика, ама че късмет. Хубави изследвания, браво! Дано мъжът ти изкара шарката леко!
За абортите не мога да се изкажа. Не съм правила. Но за всяко нещо си има причина, затова не унивайте, гледайте напред и вярвайте, че в най-скоро време и вашето чудо ще се случи.

# 244
Добре дошли на новите попълнения! Дано не се задържите дълго и да не преминавате повече през трудни моменти! 🌻
Аз днес, вдъхновена от бъдещите ни мамчета 😊, отидох на преглед при аг. Имах съмнения за киста, но каза, че съм перфектна. Сега иска една спермограма да види. Каза ми и другия месец след цикъла да отида, защото фоликулчвто ми малко бавно растяло. Ако резултатите от СГ са ок, каза, че до месец-два ще съм бременна. Много ми олекна, че съм здрава! Това най-много ми тежеше, но ММ сега се притеснява, че резултатите бяма да са хубави... Стискайте ни палци всичко да е ок и скоро и аз да се похваля! 🙏❤

# 245
  • Dope Reach
Искрено ти пожелавам скоро да се похвалиш! Приятно бебеправене и дано се получи бързо! Heart

# 246
Честито на бъдещите мамчета! На новите момичета пожелавам бебетата да идват бързо! А на всички други вяра, надежда и многооо "любов" !

# 247
Добро утрооо! Flowers Tulip
Гери мила как така морбили на тия години хвана тоз човек Open Mouth много тъпо, дано не му е много кофти и бързо да му мине, а ти според мен не губи време, а се чуй с лекар да ти каже влияе ли на качеството на спермитата, защото с тия твоите шампионски изследвания не е за изпускане!
Блеки айде честита перфектност Smiley ще видиш, че и мъжът ще е ок, а колко трябва да е добра тая спермограма...ММ с 8% се оправи. Важно е да спазва инструкциите, колко дни въздържание и тн. И да не се настройва негативно. Месец-два звучи много обнадеждаващо иначе, представям си как мотивиращо ти е подействало!

Трябва щрак щрак да подготвяме новата бебе вълна.
Аз чакам Ц на 9ти (с на Буболеска първия преглед) ако дойде ще е голяма радост, защото ще покаже, че пак ще е редовен. Доста залагам на това за бебеправенето...

# 248
Иве, не пропуснах да питам доктора в инфекциозна срам не срам Wink 😂😂 и каза през смях че не влияело на спермата но той е вирусолог не репрудоктивен,  незнам дали да му вярвам ???

# 249
Абе щракайте се, доктора си е доктор щом е казал знае! Grinning
Стига да се чувства добре физически да бебеправи, според мен действайте, пък то си е съдба. Ако е писано...

# 250
Добро утро,момичета! Този месец имам много надежди,защото ми правиха ЦС и нали казват,че след нея лесно става ако всичко останало е наред! Та вчера (10-ти ден от ову) на обяд направих тест,който на 5-та Мин показа това,но днес с първа сутрешна отрицателен! Не знам какво да си мисля,а така ми се иска вече след 2год опити да дойде и моето ангелче!
Прикачвам снимка да кажете дали виждате нещо или си въобразявам!
П.С. На живо се вижда хубаво! На снимката сега забелязах,че липсва!

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 11:14 от Dennymira88

# 251
Дени аз виждам някаква сянка, но май самата снимка си я правила на мрачно място. Трябва светлина...ще ти стискам палци. Ако е станало ще хване теста в един момент, всеки ден е от значение! Дано! Blush

# 252
Дени , рано е за тези лентички . Изчакй още малко

# 253
И аз започвам да следя ЦС. Преди бременността ми общо взето нямах цикъл, освен с противозачатъчни. Освен това, имах винаги много обилно течение, така че беше доста невъзможно така да следя овулация. Сега след бременността нямам течение и открих разлика в ЦС след първия ми цикъл, но ще ми трябват още един-два месеца да се ориентирам. Само се молете за мен да имам редовни лелки, че и за това се притеснявам...
Rochellka аз също съм със СПКЯ,искам да те питам,с какво се лекуваше и за колко време стана чудото.защото аз вече започвам да се притеснявам.

# 254
Дени, аз много вярвам на тези лентички и двата пъти с тях разбрах, че съм бременна.
Имала съм и изморителна чертичка, обаче и тя сивее, различава се от бременната,та тази според мен сивее. Но още е рано изчакай ден, два и пак се тествай.
Добро утро,момичета! Този месец имам много надежди,защото ми правиха ЦС и нали казват,че след нея лесно става ако всичко останало е наред! Та вчера (10-ти ден от ову) на обяд направих тест,който на 5-та Мин показа това,но днес с първа сутрешна отрицателен! Не знам какво да си мисля,а така ми се иска вече след 2год опити да дойде и моето ангелче!
Прикачвам снимка да кажете дали виждате нещо или си въобразявам!
П.С. На живо се вижда хубаво! На снимката сега забелязах,че липсва!

Общи условия

Активация на акаунт