Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 449
  • 704
  •   1
Отговори
# 225
Ее момичета, Супер сте!
На последък чета теми само негативни.
А тук се случват чудни неща. (Магични)
Поздравления на момичето която е създала тази тема.
И продължавайте в същия дух.
Само | | да се виждат!
                ❤️❤️❤️

# 226
Благодаря ви Heart

# 227
Честито!!! Ех, колко много положителни тестове станаха Simple Smile)

При мен... явно ову-то ще си изчака, защото вчерашният ову тест си беше отрицателен. Някоя от вас следи ли ову по ЦС? За мен май това ще си остане моят метод...

# 228
Понякога имам болки и ЦС,понякога нямам...Всеки месец различно,тестове не съм правила Simple Smile

# 229
Lilac* и аз се следя по ЦС,по простата причина,че цикълът ми е нередовен,и ако започна да правя тестове от 10-12 ден,трябва да направя "стотина"😒.но и този месец докторката ми потвърди,че мога си следя по нея(прегледът ми беше по време на ову-то)но следя и с тестове

# 230
  • Dope Reach
И аз започвам да следя ЦС. Преди бременността ми общо взето нямах цикъл, освен с противозачатъчни. Освен това, имах винаги много обилно течение, така че беше доста невъзможно така да следя овулация. Сега след бременността нямам течение и открих разлика в ЦС след първия ми цикъл, но ще ми трябват още един-два месеца да се ориентирам. Само се молете за мен да имам редовни лелки, че и за това се притеснявам...

# 231
И аз започвам да следя ЦС. Преди бременността ми общо взето нямах цикъл, освен с противозачатъчни. Освен това, имах винаги много обилно течение, така че беше доста невъзможно така да следя овулация. Сега след бременността нямам течение и открих разлика в ЦС след първия ми цикъл, но ще ми трябват още един-два месеца да се ориентирам. Само се молете за мен да имам редовни лелки, че и за това се притеснявам...
Ще се наместят нещата. По хормонални причини (липса на какъвто и да е цикъл) пих ОК 9 години. Първият месец след спирането Ц беше 46 дни. Следващият 36, а на 3тият цикъл и забременях Purple Heart

# 232
  • Dope Reach
Благодаря ти за мнението, това е едно от основните ми притеснения, което е свързано най-вече с това кога можем да опитаме пак. Аз съм пила какви ли не препарати за регулиране на цикъла и всеки път след спирането им пак нищо... Най-много се надявам на бременността, чувала съм, че при някои момичета (особено при такива със СПКЯ, като мен) хормоните се регулират след раждане, дори и след спонтанен аборт... Надявам се ще има някой да го потвърди.

# 233
Joanna,прекрасна си Simple Smile Картинката е страхотна,веднага си я свалих в телефона и се моля за всички до имената им да има две чертички.Благодаря,че си вписала и моето име Simple Smile
Аз да ви споделя че продължавам да благодаря на моя щъркел да е с мен и да ни пази. Simple Smile Когато мина всеки пътник особено ,щом е разперил криле направо сърцето ми иде да изскочи Simple Smile Толкова му се радвам Simple Smile
Яз вчера се попритесних понеже сутринта имах съвсем две три капки някакво кафеникаво течение,не е кръв.Цял ден нямах,вечерта пак имах съвсем леко.Днес отново като отидох до тоалетна пак две три капки ,то не мога и да определя какво е,сякаш тъмна слуз,кафеникава .От вчера имах и някакви придърпвания ниско .Четох разни неща и се надявам да е от растежа на матката и хормоните и всичко да е добре.Нс доктор чак след 6ти,че и докторката няма да в има тези дни,иначе мислех и днес да отида,добре пени се обадих предварително .Каза ми,че щом нямам болки и кръв не е страшно.Дано!
Прекрасни празници и положителни тестчета на чакащите тези дни Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 12:58 от Irina Jolie 616216

# 234
  • Варна
Здравейте, надявам се да ме приемете при вас. Simple Smile
От скоро следя темата и искрено се радвам за всички видели така желаните две чертички! Пожелавам ви лека бременност и здрави бебчета на финал!
А на другите като мен, съвсем скоро да сбъднем своите мечти и да видим две черти!
И на кратко да ви се представя на 25 години съм, имаме два месеца неуспешни, април се наложи да го пропуснем по ред причини. Днес или до 2 дни трябва да ми дойде и се мятаме на въртележката отново.

Успех на всички! Heartpulse

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 13:08 от Usmivchicaaa

# 235
Колко хубави новини!Нека всичко е наред Яна и Виктория!
Пожелавам здраве и щастие!Дано темата продължава в този дух.
Меги,да споделиш тези дни снимки на малките да им се порадваме.Simple SmileДано маца има леко раждане.
Йони,малко работа ти отвориха момичетата Stuck Out Tongue
Марияна,няма да се стягаш от неуспеха този месец.Виж как се затопли и развидели.Пролетно-лятно ще вземе да стане.Пожелавам го на всички!
Рочелка за теб редовен цикъл,а дано се стабилизира!
Попи,хубави новини.Минавайте да казвате как сте,Джей също!
Здраве и щастие!
Лилак,аз се усетих,че ние пък не оползотворяваме много времето след като гостите заминат...В смисъл,когато и да е овулацията трябва си обичаме мъжете,пък ще уцелим.Нека има в засада да чака някой.хах
Иви,хайде дигай се,какви вируси......Simple SmileВключвай се в забавата.
Добре дошли на новодошлите!
Благодарим за прашеца!Здраве и лека бременност!
Ами определено настроението се вдига!Аз се чувствам също обнадеждена,сякаш наполовина сме готови и останалите.

# 236
Здравейте, момичета!:heart: Темичката ви е прекрасна. Чета ви от доста време, но досега нямах смелост да пиша. Та така накратко да ви се представя, имам една неуспешна бременност, която приключи миналата година през май в 27 г.с. През последните няколко месеца правим опити, но не целенасочени. От този месец започнахме по- сериозно да бебеправим и се надявам бързо да се увенчаем с успех. Пожелавам на всички две чертички и пухкави бебоци на финала!!! People BabyMisc Baby Bottle

# 237
Iveta_19, съжалявам за това, през което си минала. Пожелавам ти успех този път, спокойствие и щастлив финал. Ако може да ти се случи бързо, ще е супер Simple Smile
Добре дошла сред нас Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 238
Здравейте ,момичета .Да се запиша и аз в темичката че явно е късметлийка Stuck Out Tongue
2017 зимата имах аборт... По мое желание . Две години бях с един човек и сме водили темата че ако се случи не  би ме накарал да правя аборт и т.н .Живеехме заедно и не съм следила овулация и не е свършвал в мен .Един ден обаче се оказа че явно е станал някакъв гаф защото видях две много наситени чертички на теста за бременност .Бях щастлива и нямах търпение да усетя какво е да си бременна и да станеш майка . Щастието не продължи дълго защото той се уплаши че не е готов и аз останах сама в решението си . Взех този избор с много болки и сълзи . Днес имам човек до себе си отново .Надявам се да не ме изненада отново нещо хаха Grinning говорили сме и двамата искаме бебче . Той е на 35 години и е достатъчно голям за да бъде татко .Аз също .
Правим опити от миналия месец .
Видях отцитален тест този месец но се надявам скоро да се впиша и аз с един хубав положителен тест с красив и бебешки финал Simple Smile
Успех на всички и много прегръдки .
Бъдете отговорни и пазете телата и душите си Heart

# 239
NotAlice, добре си дошла.
Съжалявам много, че се е наложило да вземеш такова решение. Представям си колко ти е било трудно. Но! Когато си с правилния човек, тази дилема не съществува. Аз съм казвала преди, че съм против абортите по желание, но ми беше прясна болката от моя и нямах реална преценка. Ти не съжалявай - нямало е да можеш да му дадеш стабилно семейство. Сега ще е различно и ти пожелавам бързо, бързо да се изнасяш от така прекрасната ни тема, но за хубаво!
Iveta_19, какво си преживяла, само...💜
Пожелавам ти още първия опит да бъде увенчан с успех. Да гушкаш сладък бебешок скоро, скоро. Дошла си на правилното място. Тук всички са толкова позитивни. Енергията, която струи ще ти помогне, вярвай ми.

Общи условия

Активация на акаунт