Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 428
  • 704
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, добре е да се търси проблема. Аз също съм с овариална дисфункция (липса на овулация). При мен е от хормоните и поликистозата. С Дуфастон я стимулирахме и забременях веднага. (прогестеронът ми е нисък, а андрогените високи). Сега пак ще пия Дуфастон, но паралелно с него и кръворазреждащо, защото той съсирва кръвта (както и противозачатъчните).
Правете си опити, но се допитайте за мнение. Понякога трябва съвсем малко помощ. Flowers Hibiscus

# 586
Mulan, пих Дуфастон 6-7 месеца преди да тръгна при репродуктивен специалист. Той ми каза да го спра. За съжаление дори лекарствата за стимулация преди инсеминация доведоха до резултат на третия месец.

# 587
Marianka, не си пълни главата с излишни заболявания като мен! Голям проблем ми е това и вярвам е една от причините постоянно да се психяснвам и да си самосъздавам пречки.

Mulan, какви изследвания пускахте за прогестерона и андрогените?
На мен положителния ми тест за О е точно след прием на Дуфастон заради задържан фоликул. Някак си все си мисля, че това лекарство тогава ми помогна, едно такова вътрешно усещане имам. Grinning
Другата седмица съм на ендокринолог, за да почнем да гледаме хормоните по-систематизирано. Аз тук таме си самоназначавам някои изследвания, които според гинеколога ми са добре, но реших да направя консултация и с друг специалист.
Както казваш, понякога проблемът е много малък и прост, но трябва някой с опит да го засече.

# 588
На 3 ден от цикъла пускахме някакви хормони - ЛХ, ФСХ, пролактин, естроген, тестостерон, хормони на щитовидната пусках, че и там съм с възли от години и се следя през 6 месеца.
Но при мен диагнозата се знае отдавна, още от първия ми цикъл някога... И бях предупредена от лекарите, че тръгна ли да забременявам, ще трябват хормони. На база изследването, ехографския преглед и допълнителна информацията от мен, ми назначиха Дуфастона. Пия и елтироксин заради възлите на ЩЖ. (Отделно за поликистозата пия Б8, Б12, Д, Е, Омега 3 и мета фолиева.)

Стискам палци да не се налага нищо да пиеш и да се похвалиш след някой ден Simple Smile
Но пак казвам - понякога малко трябва Flowers Hibiscus и нещата стават

# 589
Мерси, Мулан ! Flowers Hibiscus
Едва ли ще се похваля и този месец. Гърдите както ме заболяха за малко и почнаха днес да ме отпускат. При мен това си е признак, че лелката идва.
Чакам обаче други от темата да се похвалят. Lilac, IviGG, Tinti?? Simple Smile

# 590
Едва ли ще се похваля и този месец. Гърдите както ме заболяха за малко и почнаха днес да ме отпускат. При мен това си е признак, че лелката идва.
Аз все още нямам цикъл,последният тест беше вчера и е пак самотна чертичка.Подозирам,че ми беше късна овулацията и за това се бави цикъла,а дай боже да е друго и още да е рано♥Според мен е била между 29-30 април.

# 591
При мен цикълът се появи. Спирам да меря БТ. Няма никакъв смисъл. За първи път ми идва при такива високи стойности. Успех на всички чакащи.

# 592
Blackwidow1322, благодаря ти Simple Smile Дано наистина сме го хванали яйчицето Simple Smile Иначе за тестовете и двете марки съм купувала и са с доста идентично качество. Просто се наложи да ги комбинирам, защото ми се забави доставката на лентичките - доста по-евтино ми излизат от другите. Това което ме навежда на мисълта, че може да са били две О, е че само в дните с положителните тестове имах болки ниско долу - денят между тях бяха спряли. Абе всичко може да е Simple Smile При тебе явно едните тестове са били с много лошо качество, че чак такава разлика да има - единият да е положителен, а другият отрицателен. Много неприятно, когато толкова много разчитаме на тях...
Даниела, наистина си вложила страшно старание, благодаря ти и аз Hug Дано и твоето чудо се сбъдне People Baby
Rocket, направо ми се плаче като усетя, че гърдите ми омекват, разбирам те напълно...

# 593
Как сте момичета Heart Eyes Наминавам да ви прегрърна виртуално Hug и да пожелая късмет на нечакащите . При мен няма нищо ново затова и не пиша . Трябва да ми дойде на 17-ти . Вчера направих едно престо и беше отрицателен , според мен ако имаше нещо , щеше да отчете . Бях се зарекла да не купувам престо повече ,ноооо в аптеката до нас преди известно време ги бях подлудила да поръчат , това преди да знам , че дават изпарителни . Та влизам аз да си взема тест , при което аптекарката супер ентусиазирано ми съобщава , че са получили престо иии ми стана неудобно и си взех една опаковка Grin

# 594

Добро утро 😘
Днес ми е 8ми ден след О , БТ 37,1 , започнаха да ме болят гърдите , рано е за лелка , а и за симптоми също... мисля за тест в събота,неделя...

# 595
Момичета аз вчера ходих да пускам хламидия и плазмите. Док не беше много щастлив 😂😂 каза, че не са фактор за незабременяване, освен хламията ако не е протекла с много голямо възпаление и се е заклещила в някоя тръба. Колко мога да му имам доверие не знам. Както и да е пуснахме ги.
Друго което ми каза е че в днесшно време мъжкият фактор е изразен много повече, от колкото проблем при жените.
Сега ще чакаме резултата от изследванията, другият месец ще проследим дали имам овулация с коремен ехограф, защото в наща болница нямало вагинален . Но каза че бил хубав коремният, а дано! И ни праща за една спермограма до съседен град. Също много похвали и клиниката в Тутракан и някакъв доктор, който не запомних. Но нея ще я мисля по натам, дано не ми се налага да я мисля де. Това е от мен. Аз чакам лелка др седмица, но нямам никакви неразположение, даже гърдите не ме болят.

На всички, които чакат, дано не дочакате лелката. 😂🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Дим да я няма!

# 596
Момичета аз вчера ходих да пускам хламидия и плазмите. Док не беше много щастлив 😂😂 каза, че не са фактор за незабременяване, освен хламията ако не е протекла с много голямо възпаление и се е заклещила в някоя тръба. Колко мога да му имам доверие не знам. Както и да е пуснахме ги.
Друго което ми каза е че в днесшно време мъжкият фактор е изразен много повече, от колкото проблем при жените.
Сега ще чакаме резултата от изследванията, другият месец ще проследим дали имам овулация с коремен ехограф, защото в наща болница нямало вагинален . Но каза че бил хубав коремният, а дано! И ни праща за една спермограма до съседен град. Също много похвали и клиниката в Тутракан и някакъв доктор, който не запомних. Но нея ще я мисля по натам, дано не ми се налага да я мисля де. Това е от мен. Аз чакам лелка др седмица, но нямам никакви неразположение, даже гърдите не ме болят.

На всички, които чакат, дано не дочакате лелката. 😂🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Дим да я няма!
Моя приятелка имаше проблем със забременяването и им откриха хламидия,след един курс антибиотик ги изтрепаха и след два месеца беше бременна 😊Аз знам,че пречат на забременяването.Дано при вас няма отклонения по изследванията❤Мен така ме бяха шашнали,и аз ги пусках преди време и трите показателя и единият излезе в сива зона,после повторих и се оказа,че е завишен от настинка.

# 597
Може ли да ми кажете АМХ в същия ден ли излиза резултата?

# 598
Ив и аз така знам, че пречат от четенето във форума. Док каза че е виждал такива неща за 30 години, които напълно опровергават тази теза. Аз съм от град и околност с пребиваващо малцинство, малцинство  живеещо в крайна мизерия и бедност, но плодородно!!!

Ох не е за тази тема ама да ви разправям една смешка, док ми разказа как на една ромка връзват тръбите и след 2 месеца идва бременна, правят аборт, след още 2 месеца пак е бременна и той шаш и паника, отварят я да не са се развързали тръбите и не не са развързани. 😂😂😂
И вика който си го може го може. Е посмяхме се.

# 599
здравейте !
имам един въпрос , но не съм сигурна , че ту е правилното място(ако не е , се извинявам много ).
последната седмица не знам колко статии и коментари съм прочела тук при вас във форума (не само заради информацията , но и енергията е прекрасна , която предавате Heart ).ТА много ми се наби на очи въпросното "зацапване при имплантиране " - това при всички ли го има ?
благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт