Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 457
  • 704
  •   1
Отговори
# 570
Рокетче, ще „хванеш” и няма да го пуснеш. Simple Smile
Няма еднозначен отговор по въпроса, виждал ли си, не си ли виждал 2 черти, защото никой не е в обувките на другия. Емоциите са различни и хората са на различни етапи от живота. Изживява се различно. А аз, ако трябва да съм честна, съм спокойна, че поне съм успяла да забременея - оттука следва вече друго притеснение, НО! Каквото и да е, е преодолимо, било то лоша спермограма, било то тромбофилия..всичко може да се коригира във времето. Simple Smile Днес съм с повдигнат дух и искам и вашия да повдигна. Тези, които не успяват бързо се отчайват, докато не забременеят и после си изживяват по-спокойно нещата. Другите, като мен са спокойни (донякъде), че ще стане, но се притесняват, докатп не родят......И пак... всичко е относително.

# 571
Спряла съм да си купувам тестове още в началото, чакам си цикъла и ако закъснее, пак не правя. То ако ома нещо, все някога ще се разбере. Но все се е оказвало нищо, та не се изтезавам вече. Квото е. Бебето няма да избяга. Там ще си стои. Или най-много да се засече някоя биохимична, което е още по-кофти. Не, мерси.

# 572
Има проблем някакъв, за да не става 9 месеца,
Определено не означава, че има проблем, защото 9 месеца не става. Simple Smile имам поне 2 приятелки, които забременяха след година и стана просто ей така в един момент, без да имат проблеми. Ето и Буболеска закова 12 месец. Може би така е по лесно да се преглътне фрустрацията, че месец след месец няма резултат, мислейки че трябва да има проблем. Надали ако съм поредната, която ти каже мисли позитивно, настрой се по ала “майната му” ще промени как си виждаш и чустваш нещата ти. Пък и знам, че това не е концерт по желание. Ама затова сме се събрали тук, едни подкрепят сляпо, други показват и другата страна на монетата. Аз съм от вторите, но това също си е подкрепа Simple Smile
Също така, предпочитай да си почакаш ако ще и година, но да не изпитваш болката на загубена бременност, никаква утеха не е за мен, че си хванал, след като си загубил. Ще ме прощават момичетата преживяли загуба, някои сигурно ще са съгласни с мен.
И последно, и аз никога не съм виждала 2 чертички на тест, а имам дете, това в кръга на шегата, но идеята ми е, че както казах по-рано тези тестове се превръщат сякаш в самоцел и в един момент не се вижда гората от взиране в дърветата. Сори ако съм досадила, тези неща и общо ги казвам не само лично към теб, защото често не съм взимала отношение по тези въпроси. Hands V

# 573
Поне човек, като сподели му олеква.
Ааа чуствам се като удома си на кафе с приятелки. 😊😊😊😉😉😉☕☕☕

# 574
  • Dope Reach
Надявам се да не е моментно, но чувствам, че да следиш всичко изкъсо идва прекалено. Неслучайно много момичета забременяват едва след като са пренасочили вниманието си към нещо друго. Дано се вслушам в тези си думи напред във времето. Grinning
Има ли някоя от вас, която е изследвала токсоплазмоза? Наред с всички други изследвания искам да си самоназнача и едно такова, но в книжката, която ми дадода да отметна всичко, което ми трябва има:
1. Токсоплазмоза IgM
2. Токсоплазмоза IgG
3. Токсоплазмоза IgM и IgG

Не знам кое от тези е удачно или като цяло комбинацията е най-правилният вариант. Не ми се звъни да притеснявам доки, особено за нещо, което смятам да изследвам на своя глава. Thinking

# 575
Надявам се да не е моментно, но чувствам, че да следиш всичко изкъсо идва прекалено. Неслучайно много момичета забременяват едва след като са пренасочили вниманието си към нещо друго. Дано се вслушам в тези си думи напред във времето. Grinning
Има ли някоя от вас, която е изследвала токсоплазмоза? Наред с всички други изследвания искам да си самоназнача и едно такова, но в книжката, която ми дадода да отметна всичко, което ми трябва има:
1. Токсоплазмоза IgM
2. Токсоплазмоза IgG
3. Токсоплазмоза IgM и IgG

Не знам кое от тези е удачно или като цяло комбинацията е най-правилният вариант. Не ми се звъни да притеснявам доки, особено за нещо, което смятам да изследвам на своя глава. Thinking
Доколкото съм запозната се изследва IgM,защото е опасно ако си се заразила в момента.IgG показва стара зараза,там дори и да се повишени показателите,тялото вече има изграден имунитет и няма как да се заразиш повторно.

# 576

IgM е за в момента, а IgG, ако си я карала някога. Аз мисля, че е удачно да пуснеш и двете. Ако е преминала, поне ще знаеш, че имаш антитела и няма опасност за в бъдеще. Това са моите резултати от миналия месец, когато оревах целия форум, зарадижтая токсоплазмоза и малко Candida 😁

# 577
И аз мисля, че е хубаво да се изследват и двата показателя за токсоплазмозата. Много е хубаво да си я карала и да не я мислиш при настъпила бременност 😀 Аз миналия месец пусках изследвания и си пуснах и двете токсоплазмози.. струва ми се, че е по-важно да се знае имаш ли антитела, отколкото дали към днешна дата е актуална инфекцията 🤔

# 578
Сънчеее 💕
Ама, недей така влизай, без да кажеш как сте с малкото човече 💕 и без да поръсиш.

# 579
  • Dope Reach
Благодаря, момичета, основната причина за проверка е наличието на ей този сфинкс вкъщи. Никъде не излиза и е здрав, но знам ли какво може да ми предаде чрез тоалетната, дето му чистя и факта, че с обувките си носим кой знае какво и той ходи да ближе всичко. Ще изследвам и двата. Hug

# 580
Сънчеее 💕
Ама, недей така влизай, без да кажеш как сте с малкото човече 💕 и без да поръсиш.
Уффф, забравих да наръся обилно този път 💙 Поправям се и хвърлям навсякъде много синьо 💙💙

Ние сме добре, подготвяме се да ходим на море, въпреки времето навън 😀 Малкият не спира да рита, след 10 дни влизам в 7-мия месец и да чукам на дърво всичко е все така леко, единствено нощем имам леки неразположения.. и 10 килограма отгоре, разбира се 😀 Нямам търпение докато дойде време да ви замерям с памперси да сте опразнили темата 💓

# 581
Sunshine, браво, хайде вече чакаме да се похвалиш с пуФкавия финал!! Laughing

Rochella, страхотен е сфинксът. И аз трябв ада си пусна явно това изследване, защото цял живот съм общувала и гледала котки, кучета и то не само домашни.

Livied, изобщо не ме напрягаш и не го приемам лично. Simple Smile Напълно си права за нещата. Просто това НЕмислене, идва в един  момент когато вече нямаш сили и си се отчаял напълно. И искаш да знаеш ще става или не за да гледаш как да си продължиш живота. Аз не знам как ще спра да го мисля, каквато съм шашната. Grinning

# 582
Rocket-че, вярвай мила. Вярвай, че ще се случат нещата. И ще се случат защото няма да се откажем.
Този месец и аз се вълнувам. За първи месец от една година насам ще опитваме само на наши "мускули". Няма доктор, няма лекарства, няма процедура. Чувстваме се и двамата добре, тъй като няма доктор, който да ни казва кога може и кога не.
Не знам дали ще имам О този месец ( това е проблем при мен), съчетано с мъжкия фактор, но все пак не губя надежда. Няма да правя тестове за О. Единствено мисля тези дни да започна да меря БТ до появата на Ц.
Вярвам, че скоро ще бъдем и ние благословени да станем родители.Flowers Four Leaf Clover

# 583
Marianka, установиха ли причината за липса на овулация?
При мен също майче има нещо такова и Док веднъж загатна нещо за ЛУФ синдром, но не задълбвахме в темата, защото същият месец си имах спонтанна О.

# 584
Какво е ЛУФ?
При мен хормоналните изследвания не са ОК, но Док пожела да не пия нищо. Понякога имам О, но много рядко.

Общи условия

Активация на акаунт