Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 458
  • 704
  •   1
Отговори
# 555
Иначе какво ги хуля тия Билийв? Седмица преди + тест правих от тях, отицателни бяха, ама не напълно. Стига да ги намеря ще ги покажа.
А за сега да не говоря много, много и да не давам акъл 😂😁😁
Имам една камара лентички Клиър, които са в готовност и само ги подмествам 😁, докато им дойде времето ( а времето ще им дойде една седмица след овулацията 😁)
Няма какво да се лъжем, всички правим едно и също.

# 556
Билийв ми показаха черта с миналата бременност по-рано и от Престо. Няма смисъл да го снимам този, защото абсолютно нищо няма да се види. Май ще е изпарителна, де... И ме е яд, че поддадох ПАК.

# 557
Добро утро! Coffee
Момичета отдавна си мисля нещо и се каня да ви попитам, не ви ли е по-гадно после като правите толкова рано тест? Аз самата скоро ще започна да бебеправя и се чудя какви ли ще ги върша. Знам, че е трудно, но то става като омагьосан кръг по средата на който е психиката, която за мен е много важна за забременяването. Измислете си някакви хитринки и справяне с изчакването, въпрос на дни е 3-4. Според мен си заслужава.

# 558
Тестовете рядко показват нещо преди закъснението. При предишната ми бременност, която за жалост изгубих, положителен тест и то с много бледа черта имах чак на 17-ти ден след овулация. Затова сега се въздържам.

# 559
Меги, много си права, че всички сме така.
Моят цикъл последните месеци идва без особени признаци като болки или стомашни неразположения. Просто отивам до тоатлетната и виждам че е тръгнал.
Много ми е криво когато трябва да чакам и не мога да се ориентирам по никакви симптоми – ще дойде ли, няма ли.
Затова и правя тестовете по-рано. Тук поне в темичката сме свидетели на много + тестове появили се 11, че и по-малко дена след овулация. Като направя един тогава и видя самотната чертичка, поне си знам горе долу какъв ще е изхода и имам време да се наглася за идващата лелка.
На мен така ми е по-лесно и по-леко.

# 560
Меги, много си права, че всички сме така.
Моят цикъл последните месеци идва без особени признаци като болки или стомашни неразположения. Просто отивам до тоатлетната и виждам че е тръгнал.
Много ми е криво когато трябва да чакам и не мога да се ориентирам по никакви симптоми – ще дойде ли, няма ли.
Затова и правя тестовете по-рано. Тук поне в темичката сме свидетели на много + тестове появили се 11, че и по-малко дена след овулация. Като направя един тогава и видя самотната чертичка, поне си знам горе долу какъв ще е изхода и имам време да се наглася за идващата лелка.
На мен така ми е по-лесно и по-леко.

Подкрепям!
Ту си права , за ориентирането.
На никой не му харесва да чака, особено за тези неща. 😇😇🤗

# 561
И аз не съм по ранното тестване, мисля, че то повече ме изнервя, отколкото да не успокоява и имам един шуър за закъснение, което така и не съм имала до сега. 😄
За билийв - най-добрата ми приятелка с него разбра, че е бременна. Веднага отиде и на кръвен, но май със шуър не й е отчело изобщо. Така, че дано е твоя тест, Лилак! 🙏❤

# 562
При първата ми бременност точно билийв ми отчете три дни преди цикъл,ама тогава ми беше точен,като часовник.Шуърчек чак два дни след закъснението😊

# 563
На мен при първата неуспешна бременност, Щуърчек ми отчете чак след три дни на закъснение ма не съм знаела, иначе щях да правя и по-рано нищо. 😁😁😂
Ще дойде когато най-малко го очакваме.
Баби ми, все ми казва сега си така, после ще ги правиш  едно след друго, ще чудиш къде да бягаш.

# 564
На мен не стига, че ми дойде, а и ми е най-болезнения цикъл от доста време насам. Решила съм да е последен, ама да видим... Grinning

# 565
Lilac, стискаме палци! Ще се разбере след 3-4 дни Heart
На мен малките лентички на Лейди тест ми показаха втора виждаща се черта 3 дни преди МЦ, която не беше оцветена колкото контролната. Неочаквано беше, не се надявах много. Направих го и отидох да се къпя. После като го видях, помислих, че ми се привижда. 2 дни след закъснение Шуър чек ми показа 2 еднакви черти.

# 566
Момичета, поне сте ги виждали някога тези 2 чертички. На мен досега не ми се е случвало!!!
Нито бледа, нито наситена. Дори изпарителна черта не съм виждала. 😄
Моят мъж другият месец ще си пуска и той изследвания. Пълна кръвна + спермограма. Ще я прави в Стара Загора, защото няма как сега да отидем до София в репродуктивна клиника. Все пак се надявам, че резултатът най-малко ще ни ориентира в положиението.

# 567
Момичета, поне сте ги виждали някога тези 2 чертички. На мен досега не ми се е случвало!!!
Нито бледа, нито наситена. Дори изпарителна черта не съм виждала. 😄
Моят мъж другият месец ще си пуска и той изследвания. Пълна кръвна + спермограма. Ще я прави в Стара Загора, защото няма как сега да отидем до София в репродуктивна клиника. Все пак се надявам, че резултатът най-малко ще ни ориентира в положиението.
Rocket още по-лошо е,да видиш двете чертички и да не можеш,да износиш ☹Ти какво пуска,всичко наред ли е при теб.Моя приятелка имаше 3 години неуспехи,причина нямаше и когато каза,че вече не и пука и стана❤

# 568
Ив, всички хормонални изследвания съм правила освен Инсулинова резистентност. При едните LH беше с малко по-високо от FSH, но доказано ( при операция) нямам поликистоза. Другите са в норма, яйчниковия резерв и Инсулин Б също са ОК.
Има проблем някакъв, за да не става 9 месеца, но тепърва ще правя още изследвания, фоликулометрии и така. Simple Smile

Иначе, сигурно си права за двете чертички, но на мен в момента ми изглежда по-безнадеждно, че изобщо “не хващам”.

# 569
Аз много се радвам,че ви има момичета🤗😁❤Тук има такава подкрепа и обмяна на ценни съвети и най-хубавото е,че сме на една вълна и се разбираме перфектно.Преди,като съм чела други
теми съм се натоварвала,ама тази тема е страхотна😇

Общи условия

Активация на акаунт