Мартенски майчета

• 16 880
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Мами, аз пак да пиша /нали съм от миналогодишните мартенки и сега много се вълнувам с вас!!!/. Аз нямах никакви симптоми, че съм бременна - нито гадене, нито повръщане, нито болки в гърдите - НИЩО!!! Та при всеки е индивидуално - това, че някой от вас нямат симптоми да не ви притеснява и аз нямах, а сега малчо е на 4 месеца! И при мен в 7 седмица ме изкараха 5-та и ревах 3 дни, защт си знаех дори часа на овулацията пък после се оказа, че бебето е с 2-3 седмици по-голямо, че на глава даже с 5. сега всичко си е наред!!! не се притеснявайте и изнервяйте с глупости - знам, че е лесно отстрани, а на вас всеки ден ви е като месец, но всичко ще мине и март ще си гушкате бебетата. И за ваше успокоение /защото в момента непрекъснато четете и слушане за мисец и за аборти/ ние сме сигурно 100 във мартенички,2006 и не загубихме нито едно бебе - нито в първата седмица нито нататък!!! Пишете си тук и мислете само за хубави неща - ние освен виртуални приятели вече станахме и реални - виждахме се с големите кореми, сега се виждаме и с количките - изобщо много е хубаво, че го има форума!!! стискам ви палци!!! И не мислете за глупости  Naughty бебетата ви го усещат и ще ви го върнат тъпкано  Joy към 18-та седмица с шутовете! Целувки!

# 91
  • plovdiv
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИ4ЕТА
И АЗ ЗАПОЧНАХ С ПОВРЪЩАНЕТО.ЦЯЛ ДЕН МИ БЕШЕ ГАДНО И ВЕЧЕРТА ЗАПОЧНАХ ДА СИ ГОВОРЯ С ТОАЛЕТНАТА.СЛЕД ТОВА ВЕДНАГА ОГЛАДНЯХ.АЗ ИМАМ КЪМ 11 ДЕНА ЗАКЪСНЕНИЕ.ПРЕДИ 3-4 ДЕНА ЛЕКО ПРОКЪРВИХ.ЗА ЩАСТИЕ БЕШЕ САМО ЗА 2 ДЕНА,КАТО 2-РИЯ ДЕН БЕШЕ СЪВСЕМ ЛЕКО.ХОДИХ НА ЛЕКАР,НО ТОГАВА НИЩО НЕ ВИДЯ.СЛЕД СЕДМИЦА ЩЕ ХОДЯ ПАК.

# 92
Здравейте момичета  Grinning!Според калкулатора терминът ми е на 10.03.2007год. Ще се радвам да обменяме информация и след 9 месеца да станем щастливи майки.Аз живея в Шумен и ще ми бъде приятно да разбера дали тук има някое бъдещо майче от Шумен.

# 93
zdravei mimina 75 . dobre doshla v otbora!:) na men kalkulatoryt mi opredeli termin - 16.03, 6te vidim ginekologyt kakvo 6te kaje po vyprosa Simple Smile

# 94
Zdravei Raadinela!Blagodaria za posreshtaneto.Ti koga smiatash da otidesh na ginekolog?

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 12:20 от mimina75

# 95
li4nata lekarka mi kaza, 4e nqma smisyl da se hodi predi 14 den ot zakysnenieto na cikyla, koeto pri men stava na 20-ti , edva izdyrjam ve4e ot netyrpenie Simple Smile

# 96
Здравейте и от мен мили мартенски мамчета Simple Smile Пожелавам лека бременност на всички ни!   bouquet Heart Eyes

Добре дошла в клуба и от мен Grinning
Виждам, че си с няколко дни по-напред от мен. Ходи ли вече на преглед, тъй като около мен всички твърдят, че ми е рано.
Здравей Felizidad Simple Smile ходих, още миналата седмица..нямаше как просто да издържа. Е, видяхме само плодното сакче, но и това ми стигаше Simple Smile След 12 дена съм пак на преглед - да чуем сърчицето  Heart Eyes Ти кога смяташ да ходиш?

# 97
ДЖУ, КАЗАХА МИ ДА ИЗЧАКАМ ОЩЕ МАЛКО - ТА МИСЛЯ ЗА ПОНЕДЕЛНИК ДРУГАТА СЕДМИЦА. ТОГАВА ЩЕ Е МИНАЛ И ПЕРИОДА ОТ 2 СЕДМИЦИ , ЗА КОЙТО ГОВОРЯТ ДРУГИТЕ.
ТИ КЪДЕ ХОДИШ НА ПРЕГЛЕД, АКО НЕ Е ТАЙНА РАЗБИРА СЕ Rolling Eyes

# 98
felizidad, ами както прецениш и щом имаш търпение..аз също в началото се убеждавах да поизчакам, защото толкова рано няма кой знае какво за гледане, но не успях да се сдържа.
На преглед ходих инцидентно в Св. Панталеймон при д-р Цанкова, но занапред смятам да се поинтересувам сериозно и да си избера наблюдател ( или там както се казва Simple Smile )

# 99
termin - 16.03, 6te vidim ginekologyt kakvo 6te kaje po vyprosa Simple Smile

И моя термин беше 16.03 ,а родих на 3.03 с което сьм много горда и надявам се моя син сьщо да се гордее,че е роден на тази голяма дата. Heart Eyes

# 100
felizidad, nali govori6 za 14 dni ot zakysnenieto na cikyla?podkrepqm te napylno v 4akaneto!!! Simple Smile))) az mai sym predi teb-do 4etvyrtyk 6te 4akam za pregleda!ako hodi6 na rabota, 6te mine byrzo vremeto. az tazi sedmica sym v otpusk i mi minava bavno vremeto....i 4akaneto e o6te po-trudno Wink

# 101
И аз това смятам да направя тази седмица - да си избера гинеколог.
А за търпението - никакво търпение нямам вече дори, не ме питай Shocked
Обаче с майка доктор на глава не се излиза #Crazy
Първо ще ме води по други направления, а за гинеколог каза да оставя за следващата седмица. Доверявам и се, така че както прецени Wink

# 102
felizidad, nali govori6 za 14 dni ot zakysnenieto na cikyla?podkrepqm te napylno v 4akaneto!!! Simple Smile))) az mai sym predi teb-do 4etvyrtyk 6te 4akam za pregleda!ako hodi6 na rabota, 6te mine byrzo vremeto. az tazi sedmica sym v otpusk i mi minava bavno vremeto....i 4akaneto e o6te po-trudno Wink

Ами позна - на работа съм, ама времето в офиса сякаш ми е спряло Shocked
Мисля си само в моите си неща и съм адски разсеяна.
Въобще няма да споменавам как ми се спи Tired

# 103
sigurno ot edna sstrana ne e lesno maika ti da e lekar, no ot druga, tova e mnogo hubavo, 6te se 4uvstva6 po-spokoina, az na na6ite o6te ne sym kazala, 4akam si 4etvyrtyka :)ne iskam da gi vylnuvam predvaritelno horata, da se proiznese g-n doktoryt i togava :)moqta li4na lekarka kaza, 4e izsledvaniqta sled tova 6te se pravqt, sled pregleda, na tebe koga ti be6e poslednata menstruaciq?

# 104
az minalata sedmica kato bqh na rabota mn. mi se spe6e, no tazi , kato sym si v ky6ti, sym mnogo bodra i 6tastliva Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт