Мартенски майчета

• 16 892
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Ако бях на твое място, щях да отида при още някой да ме прегледа. Все пак нищо не губиш, а ще си спестиш нерви да чакаш толкова време.

# 166
Raadinela, да ти кажа за д-р Муратев съм чувала доста отрицателни оценки, но все пак ти можеш най-добре да прецениш дали това е твоя доктор.
Как така може овулацията да ти е била по-късно, след като нормалният ти цикъл е през 28 дни. #Crazy
Потърси друго мнение- за този срок на бременност, нещата се виждат добре  bouquet

# 167
Чудя се дали да изччакам 2 седмици или в края на следващата да отида при друг лекар? при положение, 4е последният ми цикъл беше на 09.06, зна4и в края на следващата седмица ще бъда в края на 7 г.с., така че би трябвало да се види всичко. не мога да си представя, че ще трябва да чакам още 3о дни, за да ми каже лекаря дали съм бременна!!!!!та тогава ще бъда към средата на втория месец......

# 168
Разбира се, че няма да чакаш 30 дни, отиди при друг доктор още другата седмица

# 169
Момичета помагайте Shocked
Днес за пръв път се чувтсвам зле - повръщами се и ми е адски лошо.
Кажете ми какво пиете или ядете, за да ви олекне. Най- лошото е, че това ми се случва точно в този момент, а
съм на работа Sick
Не мога даже да говоря - имам чувтството, че ще изригна всеки момент. А колегите ми още не знаят. Не искам да им казвам все още.
Моля ви, дайте съвет #Crazy

# 170
Лично на мен ми помагат ментови бонбони или лукчета.

От чай също може да ти мине. Дано и другите да те посъветват с нещо.

# 171
Нямам опит в повръщането Grinning, при първата бременност не съм повърнала нито веднъж.
И сега нямам такива позиви, дано и нататък да е така, но те съветвам ако повръщането е много често и при всякаква храна, най-добре да попиташ доктора.  bouquet

# 172
Аз също не съм повръщала с първата бременност, нито сега.

Цялото гадене изчезна като с магическа пръчка в 12-та седмица и после настъпиха времената на големия апетит!

# 173
  • Бургас
ами няма спасение за съжаление, но към 12 седмица изчезва(при повечето)

# 174
Честно да си призная, мислех, че ще съм от щастливките, които не повръщат.
До днес Sick
Вече не знам как ще скрия от колегите, надявах се да издържа и другата седмица, пък после съм отпуска.
А след отпуската, така или иначе мислех да кажа.
Май някой друг си прави плановете вместо мен Wink

# 175
Аз не съм повръщала, само ми се гади и ми се върти главата. Но и това понамаля откакто пие витамините на HIPP Natal (много приятни сиропчета) - определено откакто ги пия се чувствам по-свежа. Пробвай, няма да навредят.

# 176
Аз не съм повръщала, само ми се гади и ми се върти главата. Но и това понамаля откакто пие витамините на HIPP Natal (много приятни сиропчета) - определено откакто ги пия се чувствам по-свежа. Пробвай, няма да навредят.

NinaNIk, тези витамини по лекарско предписание ли ги пиеш?

# 177
Felizidad, само солетки и обикновени бисквити натъпкваш ги в устата си веднага щом усетиш, че ти се повръща, аз гледам да се занимавам с нещо докато ги тъпкам, та да мога да се излъжа, но е вярно, че постепенно намалява гаденето.

Raadinela, можеш да отидеш при друг лекар ако не се чувстваш комфортно при този и му нямаш доверие, но е бил почти прав, наистина до три седмици поне, никой нищо не може да ти каже или да направи, ами само могат да те уплашат като Меги, при мен точно три седмици след първия преглед нищо не се виждаше, на края станах за смях понеже 3 седмици бях все в 7 седмица. Едва след месец се чу сърцето. Вярно, че всяка седмица ме гледаха, обаче от това не ми ставаше по-добре, а напротив повече се плашех като виждах сериозната физиономия на лекарката дето с половин уста казваше, че може би било малко, но не ме регистрираше и записваше. Сега вече всичко е наред, но не мога да ти опиша колко се боях. Така, че не е лошо да си спестиш притесненията, ако имаш всички симптоми на бременна и нямаш кървене си се радвай и почакай още поне три седмици.

# 178

NinaNIk, тези витамини по лекарско предписание ли ги пиеш?

Не. Продават се във всяка аптека и са специално за бременни (съдържат фолиева киселина), в една кутия са две шишенца. На вкус са като натурален сок. На мен ми ги препоръча приятелка бременна в 5 месец - на нея също действат по същия начин освежаващо.

# 179
Може да ви звучи смешно, но гаденето е добър признак за бременността!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт