Мартенски майчета

• 16 894
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
И аз немога да ги разбератия термини поо последна М трябва да съм в 7г.с2дни и темин 1 марта пък по ехограха съм седмица и малко назад и термин10 март-тонове не сме чули още и от там и съмнението за мисед.

Здравей, Меги! Не се шашкай -  това е определянето на термина е много относително. Съвета ми е да отидеш на преглед при лекар, който има нова техника за преглеждане, а не онези ехографи дето трябва да изпиеш литри вода, и после да ти кажат че все още нищо не се вижда. Доплер-а е добре решение.

# 151
  • Пловдив
Фема-бг и аз бях точно 49 ден-не се чу сърчице SadДа видим в понеделник какво ще се види.
Нина Ник бях в Торакс а там са с наи модерната техника поне в Пловдив.даде разлика от обикновенния но само с 3 дни така че...и аз незнам вече.

# 152
Фема-бг и аз бях точно 49 ден-не се чу сърчице SadДа видим в понеделник какво ще се види.
Нина Ник бях в Торакс а там са с наи модерната техника поне в Пловдив.даде разлика от обикновенния но само с 3 дни така че...и аз незнам вече.

Меги, мисля че май нещо си се постреснала от всичките приказки. Спокойно!
Разликата при мен е голяма защото и цикъла ми е с голяма разлика от нормалния 28-дневен. Моя е на 30 до 36 ден и затова термина ми "бяга" с една седмица. Живи и здрави да сме и ние и бебетата, пък какво значение има дали ще се родят една седмица по-рано или по-късно. Важното е накрая да ги гушнем, нали?  smile3522

# 153
Меги виж Мила на нея са и казали "Кухо яйце"
Виж на снимката какво е хубаво нейното "Яйце"
защото първия път бързах да отида, та една некадърна докторка ми каза че има "кухо яйце", нямало сърдечна дейност, дори ми изписа хапчета за да го изхвърля по-бързо. Добре че не ги пих и ето моето "кухо яйце" стана почти на годинка Grinning
Пожелавам на всички леко бременеене  bouquet

# 154
  • Бургас
здравейте момичета,аз преди три години и малко бях мартенска мам , сега май пак ще съм.направих си два теста преди около час и двата са +.надявам се до края да сме заедно.

# 155
zdraveite, momi4eta. dnes bqh na dylgo4akaniq doktor. na vaginalniq ehograf, s koito me gleda, se vidq  plodno sak4e, no spored lekarq ni6to drugo ne se vijdalo v momenta i tova bilo normalno za vremeto,prez koeto me e gledal, t.e ni6to ne moje  da se vidi v sak4eto,  newsm12 poslednata menstruaciq mi be6e na 6.06. spored nego sym v 5-7 g.s. Iska da otida pak na ehograf sled 30 dni!!!!  smile3516 koeto na men mi se struva tvyrde dylyg period. kym nastoq6tiq moment ne mi potvyrdi bremennostta. 4udq se dali sled 2 sedmici da otida pri drug ginekolog??kakvo 6te me posyvetvate?

# 156
  • Пловдив
Raadinela аз ако бях щях да ида след 2 семици пак.
Иначе по последна М ти се пада 13.03-би трябвало да се види.Добре че не са те наплашили като мен.Редовен ли ти е цикъла иначе?Знаеш ли си овулацията кога е била?

gk77 и тук честито  bouquet

# 157
cikylyt mi e redoven, 28-30 dneven, spored doktora moje po-kysno da sym za4enala, v ramkite na 3-te vyzmojni sedmici.ne6to ne ostanah vyzhitena ot tozi lekar i se 4udq dali vyob6te pri nego da hodq sled vyprosnite 30 dni ili napravo pri drug

# 158
  • Пловдив
При кой д-р беше?Аз ходя и с направление и на часно-така имам две мнения.Вземи си направление и си избери някои от белия списък които работи със Здравната каса.Иначе не чакай 30 дни.След 2 седмице на друг.
И моля те пиши на кирилица.

# 159
pri d-r Muratev bqh v Studentska poliklinika, i az mislq na 4astno da ida sled 2 sedmici, kato mu zanesa i "snimkata" ot ehografa, dne6nata Wink

# 160
  • Пловдив
За този доктор съм чувала само хубави неща-може просто да е с по стара техника.Писах ти на лични Simple Smile

# 161
koi ot dvamata kakvo ti kaza i v koq g.s. te gledaha lekarite, s kakyv ehograf?koga 6te hodi6 pak?

# 162
az o6te ne znam kak da pi6a na "li4ni" Simple Smile

# 163
Във всяко мнение долу в ляво има два бутона - профил и ЛС. Това ЛС е съкращение от лично съобщение. Натискаш и пишеш.

Аз на твое място също щях да отида на друг лекар. Чувала съм хубави неща, но съм чувала и други, не че е некадърен лекар, но че не в час много с новостите.

Наистина е възможно още да не се види сърчицето, но след десет дни би трябвало да се види.

Как така да си забременяла в рамките на трите следващи седмици? Това не го разбрах.

# 164
moje bi imashe predvid 4e moje da sym zabremenqla v po-kysen etap,po-kysno da mi e bila ovulaciqta, az taka go razbrah, i az mislq da ida nai-kysno sled 2 sedmici na platen pregled pri drug ginekolog

Общи условия

Активация на акаунт