Професионални серии за коса 126

• 57 749
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
https://www.zlatnaribka.com/trayna-boya-za-kosa-matrix-socolorbeauty-90-ml
Момичета, търся си трайна щадяща боя , мислех да взема Олиосета, но ме посъветваха за тази на Матрикс? 2ка съм , нямам бели коси

# 121
Аз не харесах Олиосета, силно агресивна ми дойде, но пък хубав и наситен цвят, 2 ка слагах. Лакме Колаж, Хрома са хубави и много щадящи бои.
Някой има ли впечатления от серията за боядисана коса-балсам и маска най-вече на Лакме?

# 122

От днес вече я имам, много съм доволна. Обаче понеже съм с чувствителен скалп, ползвам на Керастаз шампоана Specifique, дали ще е добра комбинация с тази маска?
Чудя се с кой друг шампоан мога да я комбиниран, приемам предложения Simple Smile

# 123
  • София
На теория с почти всеки, маската е хидратираща и работи добре както с хидратиращи ( тук може да дойде в повече хидратацията и да има ефект перушина или замазване), балансирани, така и с протеинови. Така че си пробвай с наличните шампоани и виж как е резултата.

# 124
На теория с почти всеки, маската е хидратираща и работи добре както с хидратиращи ( тук може да дойде в повече хидратацията и да има ефект перушина или замазване), балансирани, така и с протеинови. Така че си пробвай с наличните шампоани и виж как е резултата.
Супер, много благодаря. Моята коса е сухучка, много гъста и къдрева, до средата на гърба. Така че, ще ми е добре хидратацията. Утре ми е ден за миене и тръпна в очакване Simple Smile
Отдавна не съм се радвала така за нов продукт, май полудявам вече Simple Smile

# 125
Здравейте, включвам се с молба за съвет, защото се чувствам в безисходица. Детето ми е диагноза трихорексис. Косъма е с нарушена структура и се къса. На нея много и тежи. Лекаря беше просто ужасен и само каза, това е. Нищо не ми препоръча, което поне малко да повлияе на нещата. Сега искам да ѝ поръчам хубав шампоан и маска за тази цел. Някой, който се води реконструиращ. Знам ли и аз? Плаче ми се направо... гледам маската на Alterna bond repair. Добър вариант ли е? И защо е толкова голяма разликата в цената ѝ в натино и златната рибка?  Моля за съвети всякакви. Това е четвърти лекар, при който я водя и чак сега сме с конкретна диагноза, но пък без никакво лечение.

# 126
Щом се къса косъма,значи има нужда от протеин.Правилно сте се ориентирали,тук много сме коментирали ,че Хайверените серии на Алтерна са много протеинови.Но нека и някой друг да каже,ако е чувал за лечебна козметика за коса,с много протеин.
Нека цените не ви притесняват,Нотино често правят големи намаления -купувала съм от там Алтерна-няма проблеми-читави са продуктите,а бяха на половин цена от рибката.

# 127
Ноктите и зъбите как са? Може да има някакъв цялостен, здравословен проблем. Приема ли достатъчно протеини и витамини? Може би освен подходящата козметика, трябва да обърнете внимание и на храненето?

# 128
Смея да твърдя, че се храни доста пълноценно. Ядем само домашна храна. Почти всичко си произвеждаме. Домашно мляко консумира доста. Риба яде много. Месо и зеленчуци също. Ноктите са ѝ хубави, както и кожата. Зъбите не са ѝ много добре, но всички проблемни са направени. Вече ги сменя. Ходи на зъболекар редовно с цел профилактика.

# 129
  • в белята
Идея за добър термо защитен спрей.Трябва ми да се пръска преди пресата за една перука от естествен косъм.

# 130
Скрит текст:

Мисля да се възползвам от серията за косопад, нещо ми става на скалпа 😑

# 131
Хей хей, Керастас пуснаха термик и към серията Екстеншънист! Началото на Юни трябва да е в България....

# 132
  • Варна
 На прилична цена в Белфаер  Laughing....Няма да дочакам юни . Вероятно уйкенда ще го поръчам.

https://www.bellaffair.at/kerastase-resistance-extentioniste-thermique

# 133
  • Стара Загора
Аз го поръчах на дъщеря ми, заедно с шампоана. Тя маската я има. За колко време пристигат до България, ако някой е поръчвал от сайта? Има и код за намаление 10% - МАМА19.

# 134
  • София
Ще чакам да сравните с Нектар Термик. Дано докато дойде до тук изразходя поне една термозащита. Ама както не пипам сешоар напоследък не знам как ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт