Професионални серии за коса 126

• 57 703
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Боята на jungle fever много ми харесва, но бързо се отмива. Нарочно слязоха на 4ка,за да боядисвам през 3 месеца, но няма и месец и все едно не съм се боядисвала от половин година. Но да отбележа, че и трудно задържам цвят последните години. Матрикс сякаш ми беше по трайна, но пък много харесвам палитрата на jungle fever.

# 106
  • Варна
 С jungle fever се боядисвам от около година с миксове от 8-9-10 с оттенъци. Еластисайзър ползвам поне веднъж седмично. Честно казано не съм забелязала да ми смъква цвета,а ако го правеше щях да съм забелязала защото имам доволно количество бяла коса. По дължините бяло не ми избива дори след месец. Все си мисля,че шампоаните смъкват повече цвят от него. Старая се да ползвам такива щадящи цвета. Алтерните хайверените всички са такива,Ланза и Лалга също,на Шу Уемура дори ДПШ го дават щаддящ за цвета.

# 107
  • София
Записвам се и аз в новата тема!

Имаше въпрос за сравнение между маските Маракеш чудо и маската на Макадамия. Лично на моята коса й харесва много повече Макадамия. Маракеш я взех, тъй като всички я хвалеха, но при мен не прави нищо забележително.

Имаше и въпрос за сравнение между олиото Ланза и олиото Пурпурна роза на Орайт. Ланза 1000%! Несравнимо по-добро.

И да попитам ползвалите Епруваж Възстановяващата маска - с превес на хидратация или протеин е?

# 108
  • Велико Търново
Петя, при моята тънка коса възстановяващата маска на Епруваж определено се държи като хидратираща, прави я леко лигава и ми отнема от обема, може би защото нанасям и в скалпа/но то такова е и предназначението/. Въпреки това, я харесвам и купувам за втори път, но не я ползвам на поредни измивания.

# 109
  • София
Благодаря много, Бисквитка! Много ме зарадва твоя отговор, надявах се да е предимно хидратация (така ми изглеждаше по състав), а напоследък предимно с протеини я третирам моята коса и имам нужда от разнообразен ефект Simple Smile

# 110
Здравейте, може ли да ми препоръчате пяна за обем в корените. И конкретно дали някой е ползвал пяната за обем на Lanza.

# 111
  • Някъде там
Петя ,благодаря за отговора.
Нещо с Ланза кератин на последък не се разбирам, а не спирах да я хваля тази серия.
МоI moi ми се вижда по добре,явно нуждите са се променили.

# 112
Момичета сега видях, че са махнали JMO от рибата, а в коса.бг е с 50% отстъпка. Нали казвате, че са на един собственик, явно разчистват, каквото е останало. Но много странно защо го махат Thinking

# 113
  • Пловдив
Отново да споделя, след като завърших  маската чудо, хидратиращата Маракеш и шампоана Маракеш Daily Original. За моята коса маската чудо (дано ефекта от новата формула е като старата) и Ш се оказаха отлично попадение. Косата има плътност, косъма е изгладен, косата пада тежко, прекарвам пръсти свободно през косата. Шампоана е много уплътняващ, трудно се пени, много е гъст. Топ шампоан за мен. Хидратиращата маска не бих купила отново, та даже и с - 50%. Много е странна. Абсолютно недостатъчна от към хидратация.
Напоследък ползвам основно серията за дълга коса, Ш, М и серум, вече ще ползвам една серия няколко поредни пъти, да се насити косата и усети ефекта.
В търсене съм на Б за след маска, който ще нанасям за минути. Имах 50 мл от балсама за боядисана коса на Ланза, който се оказа доста добър. За сега съм се спряла на Ланза с kukui, на Давинес и някой на Маракеш - или за боядисана коса или Daily Original.

# 114
Продукти за коса на коя фирма препоръчвате Фармавита, Сери или Софт козметик?

# 115
Нито една от трите !!!! Керастаз и Ланза

# 116
dream team мога да кажа само, че не съм доволна от сери козметик .... преди години фризьорката ми я ползваше и не съм доволна като цялостно, даже съм купувала неща по нейна препоръка, обаче така и не останх доволна от нищо
Да ви питам тиги не се водят профи или ?(tigi bed head)

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 20:23 от peppermint

# 117
  • София
В Агора са заредили серия на CHI хидратираща за къдрава коса.  Много ме привлича, особено както напоследък оставям косата да си съхне сама и само я понамачквам с разни финиши( не стилизанти) . Ако някой купи нещо от серията да разкаже, моля.

Dream Team, за мен Сери са на супермаркетно ниво. Последните не познавам. От Фармавита имат добри продукти. Имала съм сериятс с арганово масло- много приятна, самото арганово масло от нея е доста прилично. От Америст серията - шампоан и маска за боядисана коса, също много приятни продукти, още имам от тях и миришат уникално поне за мен и трайно.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 18:38 от ~Étoile~

# 118
eli2424 - Аз явно ще излезна от първите фенове на нощния серум Simple Smile  Снощи за първи път го използвах, (уж по предписания, почти Simple Smile ) измиване с шампоана Bain Satin 2 и маска след това Keratin Smooth на Кюн. Сутринта косата ми беше доста по-добре с новия нощен серум, определено видима разлика спрямо това, което съм получавала като ефект в комбинацията без серума най-вече в краищата на косата. Ще продължавам определено с използването му. Снимах и съства за тези, които се чудят.
Скрит текст:

mypi1975 - От продуктите, които си писала единствено маската на Милк Шейк съм ползвала и ми е интерсно коя точно ти е продала фризьорката (обикновенно дават това, което имат в наличност). Integrity е що-годе добра.  Сайта сме го ползвали повечето и е добър.

С Jungle fever проблема с бързато падане на цвета е  извсестен, никакво сравнение с фаворита ми за боя Kevin Murphy - разликата е Огромна.

Сери - преди години ме набутваше с тях фризьорката, не си заслужава да я коментираме спрямо хубавите марки за които си говрорим често тук. В пъти по зле от евтините, но добри - Alfaparf, KayPro, Oright и много др.

peppermint  - Tigi се водят про, даже мисля, че и боя имаха.

# 119
А аз най-големия противник..пресушава ми краищата. Радвам се, че при теб е добре.

Общи условия

Активация на акаунт