Професионални серии за коса 126

• 56 696
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Сега в коса.бг има много добра промоция на  JMO

# 91
  • Варна
Като знам какво плюене беше по Агора/същото като по Арлен навремето/чак ми звучи невероятно....Честно казано слабо ме вълнуват. Рибите са ми удобни с новия си магазин в мола,особено с работното си време до късно,а и не може да им се отрече, че имат огромен асортимент. Напоследък и намаленията им на читави марки зачестиха. Имаше период, в който освен напура, меди и Филип Кингсли друго от тях не купувах.
  Агора ме спечелиха с отношение, но не предлагат горните три марки за съжаление.

# 92
  • на земята
Момичета,вие сте по знаещи!
Кой от двата сешоара да взема
Сешоар Philips Pro BHD282/00, 2300 W, Йонизираща функция,
или
Сешоар Remington AC9096, 2400 W
Коя марка по скоро?Клоня към Филипс?
Благодаря

# 93
Аз пак се включвам за нощния серум на керастаз. След три вечери за мен е пълна двойка. Безсмислена покупка без ефект определено. Страшно ми утежни косата и стана като мръсна. Пробвах и след миене като финиш и ми заплете косата и е суха, а е хидратация. Аз ли очаквам нещо уау... не мисля да го ползвам повече. Голямо разочарование. Цената не оправдава качеството.

# 94
  • Варна
  *лаленце* гледай да е лек и да е с читава йонизация.
 Не мога да дам съвет за един от двата модела-не ги познавам.

eli2424 голяма реклама му правят на това чудо  newsm78,чак ми е странно да чета за такъв резултат. Аз определено ще го пробвам решено е  Laughing. Косата ми особено лятото страда от перманентна сухота на краищата и горния пласт въпреки всички грижи. Предното лято  намерих решение с Ланза олиото,но гледам голямата ми бутилка е до половината.... Дебна в ибей за ново 185мл. на свястна цена,но междувременно ще тествам и тоя серум.

# 95
  • русе
Здравейте, от известно време косата ми е ужасна - суха, с късащи краища, който седят като раздърпани и изобщо не расте / поне на мен така ми се струва/.  Косата ми е  изрусена от много години съм руса, но тези проблеми се появиха от около година. Ползвах маска на Милки шейк, шампоан на Кадифе закупени от фризьорката ми. Сега пробвам едни ампули с каротен и има някакво подобрение, но ще съм благодарна и на съвет от вас. Гледам един сайт дали сте го ползвали https://www.arlen.bg

# 96

Искам да пишеш след пробата Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 08:58 от eli2424

# 97
Момичета, серията Alterna Cavir за обем каквя е хидратираща, протеинова или балансираща?

# 98
  • Велико Търново
Момичета, серията Alterna Cavir за обем каквя е хидратираща, протеинова или балансираща?
Всички хайверени серии са с превес на протеина, при честа употреба дори заплитат и втърдяват косата. Чиста хидратация при Алтерна няма, поне усещането, което аз очаквам след това.

# 99
  • Варна
Имах пробички на ш и б. За мен са с най-изразен протеин от всички хайверени.

# 100
Момичета ,от еластисайзъра на PK смъква ли се цвета на боята от косата ?Миналата седмица се боядисах и още ме е страх да го използвам,че да не ми излязат изсветлявяните краища поне до другата седмица,че имам повод.

# 101
Благодаря ви за отзивите за Алтерна, ще си помисля към коя серия да се насоча Simple Smile

# 102
  • Пловдив
Момичета ,от еластисайзъра на PK смъква ли се цвета на боята от косата ?Миналата седмица се боядисах и още ме е страх да го използвам,че да не ми излязат изсветлявяните краища поне до другата седмица,че имам повод.
Със същите разсъждения съм напоследък. Ползвам го доста активно. Боядисах се преди 5-6 седмици и много бързо ми падна боята (Jungle fever, на ниво 4ка). Спазвам преди и след боя да не го ползвам поне 3 дни. Вчера пак му четох упътването и пише, че "Запазва цвета на косата от избледняване" (от сайта на ЗР, еластисайзър с касис, какъвто е и моя). На следващото боядисване ще смеся чиста 4ка или 3ка с цвят бадем 4.73. Дано се получи по тъмно и трайно.

# 103
Със същите разсъждения съм напоследък. Ползвам го доста активно. Боядисах се преди 5-6 седмици и много бързо ми падна боята (Jungle fever, на ниво 4ка). Спазвам преди и след боя да не го ползвам поне 3 дни. Вчера пак му четох упътването и пише, че "Запазва цвета на косата от избледняване" (от сайта на ЗР, еластисайзър с касис, какъвто е и моя). На следващото боядисване ще смеся чиста 4ка или 3ка с цвят бадем 4.73. Дано се получи по тъмно и трайно.
И аз го ползвам преди всяко миене и забелязвам, че напоследък бързо ми пада цвета.Смених няколко вида боя за коса,със амоняк ,без амоняк,пак пада бързо.А се боядисвам всеки месец.
И сега се боядисах с Jungle Fever 5.1  за пръв път.Хареса ми боята..При мен проблема е, че беше омбре надолу и нз дали затова пада цвета и изсветлява или спомага и еласт. PK
 Но се притеснявам сега ,май ще го пропускам до другата седмица.

# 104
  • Пловдив
НЕ знам какви са тези бои... вече доста от професионалните серии ползвах и без да ползвам еластайзер, на втората седмица вече се отмива цвета...А уж перманентни

Общи условия

Активация на акаунт