Професионални серии за коса 126

• 56 692
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Сигурно на всеки се отразява различно.
Момичета искам да похваля активатора  на O'raight за къдрици. Събрала съм вече мини колекция от продукти, които не са подходящи за мен, но тъпо и упорито продължавам да тествам нови. Та активатора ми го препоръча съфорумка и реших да се престраша. Косата ми е чуплива към къдрава. В момента седи много добре оформена, мека е, не е на клечки и има обем. Препоръпвам го на всеки на всеки, който се чуди как да укроти и накъдри косата си Flowers Hibiscus People Ok Woman Blush

https://www.notino.bg/oright/styling-sprej-za-kosa-za-oformjane-na-kdrici/
за този ли казваш?

# 76
# 77
Момичета, искам да ви попитам дали някоя от вас си поръчва от kosa.bg като сайта изглежда по същия начин като на zlatnaribka откъдето поръчвам, само че нещата в коса.бг са доста по евтини, дали са някакви ментета? Или има сред вас и доволни

# 78
Момичета, искам да ви попитам дали някоя от вас си поръчва от kosa.bg като сайта изглежда по същия начин като на zlatnaribka откъдето поръчвам, само че нещата в коса.бг са доста по евтини, дали са някакви ментета? Или има сред вас и доволни
Сайтовете са на един и същ собственик. Kosa.bg е по-нов.

# 79
Агора бюти, коса. бг и мястото са с едни и същи собственици. Демек, те не си правят конкуренция 😉

# 80
Някой пробвал ли е и има ли мнение относно този шампоан?https://www.zlatnaribka.com/hemp-seed/shampoan-s-maslo-ot-konop-hemp-seed-care-shampoo-237-ml

# 81
  • Пловдив
Само да кажа, агора няма нищо общо с рибата и коса.бг

# 82
  • Варна
 Абе за имане  има  Laughing. Преди време част от персонала на Рибата/по-добрата част по онова време/дезертира и си основаха собствена фирма Агора. Откакто се появиха съм им фен,но осезаемо забелязвам,че рибата доста промениха начина си на работа след случката в положителна посока.

# 83
Само да кажа, агора няма нищо общо с рибата и коса.бг
Напротив.
Управител с 50% дял е един и същ. Това го гледах в сайта, дето може да провериш фирми.

Да похваля шампоана и маската от тази сетия на Селектив.
Шампоана е много нежен, измива прекрасно като косата стои блестяща, не отнема от обема.
Маската е изключително питателна, не утежнява, не олигавя косата. След баня има лъскава, игрива коса Heart

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 10:19 от bubanka

# 84

Да похваля шампоана и маската от тази сетия на Селектив.
Шампоана е много нежен, измива прекрасно като косата стои блестяща, не отнема от обема.
Маската е изключително питателна, не утежнява, не олигавя косата. След баня има лъскава, игрива коса Heart
Уникални са ! Маската чудесно разплита, серума също ми харесва . За трети път вземам цялата серия. А аромата е супер 💋

# 85
И сега какво излиза, че тази жена е окупирала целия пазар и сама си определя цените къде по-високи, къде по-ниски.

# 86
И сега какво излиза, че тази жена е окупирала целия пазар и сама си определя цените къде по-високи, къде по-ниски.
Ами... това е положението Grinning

# 87
  • Пловдив
Ами не е така 😊
Агора бюти .бг може да е на Здравка Маринова, но агора бюти.сом определено не е.

# 88
Еластайзер на филип кингсли само в сайта на златна рибка ли се намира.

# 89
Ейй как не съм знаела за това kosa.bg  с 2-3-4 лв по-евтини са нещата, които си взимам, чак ме е яд  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт