Професионални серии за коса 126

• 57 768
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Street of Dreams
Дойде прословутата поръчка с Керастазите. Още от сега ме сърби главата, само при мисълта да ги почна пак. Я кажете, според вас измиване с нормален шампоан и отгоре малко количество Керастаз (повече по дължините), ще има ли хубав ефект?

# 151
  • Варна
 Има си идеален ефект  Laughing. Правя го от години Напура и медисютикълс за скалпа и Керастаз и други глезотии за дължините.

# 152
  • Street of Dreams
Супер! Предният го плакнеш, нали? Щото аз така го мислех, ама с това "отгоре" никак не стана ясно ". 🙄😁

# 153
  • Варна
 Двустъпково миене по схемата на Керастаз като не прекаляваш с количеството шампоан на Керастаз. Така или иначе скалпът е почистен с първия. Разпенваш/най-добре разреждай Керазтазкия ш-н предварително/ постояваш и изплакваш без да го втриваш в скалпа.

# 154
Living proof вече не се предлага в български сайтове май?

# 155
В Арлен го има.

# 156
Някой има ли мнение за керaтиновата серия и боята без амоняк на Inebrya?

# 157
В Арлен го има.

Само така излиза, но всъщност нямат нито един наличен продукт.

# 158
Някой дали пробва вече новата серия на Чи за къдрици?

# 159
От коя маска на Macadamia сте доволни, класическата или някоя от другите серии?

# 160
Маската от класическата, но Шампоан предпочитам Nourishing moisture за средния тип коса.

# 161
  • русе
Има ли инф за сайтове от които пазарувате, четох някъде такава, но не помня къде беше? На първа страница няма такава инф.  , Значи е било в друга тема 🤣

# 162
Има ли инф за сайтове от които пазарувате, четох някъде такава, но не помня къде беше? На първа страница няма такава инф.  , Значи е било в друга тема 🤣

Аз лично златна рибка, арлен, коса.бг, в нотино има също и агора бюти.

# 163

Аз лично златна рибка, арлен, коса.бг, в нотино има също и агора бюти.

И аз от тези, гледай внимателно цените,  примерно сега в коса.бг на макадамия има 20% отстъпка, което си е доста

# 164
  • русе
Да видях, но ако не се лъжа в др мисля арлен цената като да беше по добра.

Общи условия

Активация на акаунт