Професионални серии за коса 126

• 58 279
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Някой има ли мнение за керaтиновата серия и боята без амоняк на Inebrya?
Ползвам шампоана и маската. Много са хубави-шампоанът е нежен и не премива. Мисля, че беше без сулфати. Маската ухае на бонбони. Ползвала съм и ампулите-моята коса я правеха някак "твърда".

# 166
  • Варна
Гофе долу са еднакви цените изключая нотино и парфимо както и елинор, но те са със складове извън БГ. Следим промоциите като цяло. За арлен кода за Алтерна си действа от години, за рибата не съм пробвала скоро.

# 167
Калъв е кодът за Алтерна в Арлен? Това за пръв път го чувам.

# 168
  • ново
Момичета, някоя от вас ще пуска ли поръчка от bellaffair.at? Моля да ми пише на ЛС.

# 169
  • Варна
ALT20 е кода за алтерна

# 170
  • Някъде там
Знаете ли нещичко за този продукт
Предлага се от от Кристиан ОФ Рома .

# 171
  • Street of Dreams
Свръх разочарована съм от Хроноложист. Рядък, не мирише никак луксозно, както се твърди, заплете ми косата, после я направи твърде мека и тотално безформена. На предното измиване с дрогериен шампоан бях далеч по-добре. Явно въобше не е за моята коса, ама така е като си много навит за нещо и го чакаш две седмици...

# 172
и аз не серазбрах с хронолджист ш-на

искам да похваля ш-на и б-ма от тази серия: MACADAMIA PROFESSIONAL ULTRA RICH MOISTURE за груби и къдрави коси
отнесох ги на някакво намаление и съм много, много доволна
ш-нът в първия момент изглежда премиващ, но с б-ма после косата става прекрасна
понеже имам повече б-ми и маски отколкто ш-ни /последните ми вървят по-бавно/, пробвах ш-на с други продукти след това - не се получава добре както с хидратиращи, така и с балансирани продукти; ще ги ползвам само заедно
косата ми не е груба и къдрава, но е доста изтормозена от боя с фин косъм - точно обратното на описанието, но съм забелязала, че такива серии й влияят най-добре, не тези за боядисана коса /от тях става ужас заради протеина/

Скрит текст:

# 173
  • sofia
Здравейте момичета,чета ви отдавна и много ви се радвам на хубавите коси Simple SmileИскам да ми препоръчате някаква терапия за моята коса,която е много увредена.Накратко имам себореен дерматит(от всеки ш-н започва да ми се люпи скалпа),косата ми е тънка и къса над раменете,цъфтяща и късаща се и имах неблагоразумието лятото на 2017 да я накъдря за постоянно.От тогава косата е в ужасно състояние и с каквото и да я третирам няма ефект.Забравих да допълня ,че имам и косопад Sad

# 174
  • Варна
  OnDiNe_ Не е много осезаем протеина в хроноложист така е. С какъв шампоан за скалпа го комбинира та се получи това заплитане? Относно аромата ...мирише си мъжки да  Laughing даже на бръснарски сапун са го оприличавали момичетата.
 Днес заради теб специално измих с Хроноложист. От снощи се бях омазала с масло от ему по скалпа и еластисайзър екстрийм по дължините. Нанесох на скалпа Напура Анаген шампоан,постоях десетина минути и отмих. Разредих лешник Хроноложист/за мен в никакъв случай не е рядък.Моят е литров с помпа и доста трудно излиза/и сапунисах. Богата керастазка пяна. След изплакване косата беше гладка и жилава,но в никакъв случай не оплетена. Нанесох маската с масаж по скалпа и разресах с гребен. Постоях половин час и отмих.Лигава коса ама лигава  LaughingЗапечатах с балсама на Колорплекс. За финиш сложих само Ланза нийм плант серума/от много време ми е почти единствен финиш/. Изсуших със сешоара на средна степен без да издухвам с главата надолу.
  Ами косата е супер..Плътна,жилава бляскава Преди да изляза ще плясна някое олио с намачкване и толкова.
  В общи линии Хроноложист ми беше любов от първо докосване така да се каже и продължава да ми е любима серия,но косите ни нямат нищо общо и колкото и да твърдят,че е "умна" серия  Laughing и сама разпознава нуждите на косата явно не е чак толкова  Joy.

teditto Много сложен казус е косата ти. Hug. Със себорея не съм се сблъсквала/слава богу/ и доколкото знам за проблема се ползват специални медицински шампоани,които пък от своя страна тотално скапват дължините  Confused.
 Аз лично много харесвам шампоаните на Медисютикълс,които са медицински , противокосопадни и супер щадящи. Като бонус са ОК и за дължините. Момичетата с тънки коси обаче негодуват защото от тях косата им се омазнява по-бързо,което е нормално при липсата на агресивни измивни съставки/пълно щастие няма/.

# 175
  • Street of Dreams
Пронцесо, душичко, мерси за процедурите!

Не комбинира с друг шампоан, защото исках да видя истинското му действие - измих два пъти с него, като отиде доста повече количество, отколкото с другите ми Керастази. Рядък е моят. Мирише на мъжки парфюм, но евтин - това както и да е. Какво ти оплътняване, сестро, какъв ти обем и лукс. В момента съм с прическа в стил Бри Хоч, зашизана и зад ушите. Само дето тя си има блясък и лукс, нали... Комбинирах с маска на Шварцкопф Про, само по дължините, както обикновено слагам.

Купог го от makeup, не знам дали има някакво значение.

# 176
Хроноложист и при мен бе любов от пръв поглед. Божествен луксозен аромат.. нищо общо с пяна за бръснене/според мен/. Само шампоана успява да ми омекоти и разплете косата, сред това с маската мирише чудно. Плюс маслото за мен е страхотен ритуал за косата ми.  Сега чакам 1л. от арлен да си поръчам шампоана.

# 177
  • София
Здравейте момичета, това е косата ми без да я оформям със сешоар :

използвам : Kérastase Resistance Force Architecte -шампоан,Подхранваща маска за блясък с масло от ленено семе Olioseta Oro Di Luce, Кератинов шампоан SuperPlex Keratin Bonder Shampoo, Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee, Копринени протеини с масло от черен кимион CHI Luxury Black Seed

и пак краищата изглеждат сухи и изтощени Sad  
Може ли съвет, какво още да и наклепам за да не изглежда толкова зле ...

# 178
Една по хубава подстрижка да се слеят малко пластовете.

# 179
  • София
Една по хубава подстрижка да се слеят малко пластовете.

Това го направих вчера Wink

Общи условия

Активация на акаунт