Професионални серии за коса 126

• 58 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Някой може ли да ми каже, тези Възстановяващи ампули Milk_Shake Color Care Repair Hair Treatment, кога се слагат, след шампоана и после маската или след маската най-накрая.

След шампоана и преди маската (аз ползвах балсам). Не видях особен ефект  от тях.

# 196
Момичета, имам нужда от съвет. Бях решила да си взема хидратиращата серия на Алтерна, пътво пробвах с малки опаковки. На първо миене беше супер, косата беше мека, даже лигава. При следващите миения обаче този ефект става все по-слаб, шампанът я прави твърда и заплетена.Та въпросът ми е мога ли да мия с шампоан на друга марка или вместо балсам, да взема маска?

# 197
  • Street of Dreams
С какви маски комбинирате Хроноложист? Тези дни ще му дам втори шанс и ако пак съм със същия резултат, няма смисъл.

Темата за размени има ли я още, може някой да му се зарадва, щом масово се харесва?

Архитектът е съвсем приличен при мен.

# 198
  • Стара Загора
MissChanandlerBong, благодаря за отговора. Аз си взех само две ампули, ще ги пробвам.

# 199
  • Варна
  OnDiNe_ Хроноложист го комбинирам буквално с всичко. От Терапист до   Марокан с кафявата капчка. Много дълго време ми берше основен шампоан. Какъв ефект целиш?

# 200
  • Street of Dreams
OnDiNe_ Хроноложист го комбинирам буквално с всичко. От Терапист до   Марокан с кафявата капчка. Много дълго време ми берше основен шампоан. Какъв ефект целиш?

Как да ти кажа - нещо като на Хрома Каптив или Архитект...Целя ефект точно като описанието на Хроноложист, но не го постигам с него - бляскава, обемна и подредена, лесна за разресване и със защитен слой. Описах ви какво постигнах - горе-долу обратното...

Kомбинирах с тази маска, която по име и описание ми напомняше на първата ми голяма любов в професионалните серии за коса на Лореал Про - и тъкмо като я открих, я промениха...Не помня точно как се казваше, но беше просто върха - двойна и здрава коса.
Скрит текст:
Но сложих само на последните 5 см, за да не влияе на шампоана - да видя неговото действие.

PS, ето тази беше маската. Някой тук ме беше нахокал, че не била полезна за косата (само козметична), но никоя друга маска не я е задминала в преобразяването на косата ми.
Скрит текст:

# 201
Здравейте, бихте ли ми препоръчали нещо за обем, което да слагам на косата си. Шампоаните за обем не постигат никакъв ефект, отгоре косата ми стои зализана ужасно много и малко да се омазни положението е трагично. Благодаря предварително.

# 202
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате маска или други продукти, подходящи за мен. От скоро ползвам някои профи продукти. Косъма ми е доста тънък. Дължина 3-4 пръста под раменете, обем никакъв, бързо омазняваща се. Боядисвам рядко, на 4-5 месеца с безамонячни при фризьор и lakme chroma съм ползвала в домашни условия с colorplex. (окепазявала съм си косата преди години с къна, дрогерийни бои и какво ли не 😁). Преса ползвам много рядко, със сешоар не се разделям, иначе е много сплескана. В момента разполагам с : шампоан за блясък olieseta с копринени протеини, маски дрогерийни - основно банановата храна на гарние, термозащити на macadamia blow dry cream и kerastase ciment termique, серум за цъфтящи краища marrakesh и серуми за скалп и за плътност на loreal serоxyl.
Благодаря предварително! ☺️

Пропуснах и еластайзер на PK, от него виждам доста добър ефект, но не го ползвам преди всяко миене.

# 203
  • Варна
Вземи маската от бляскавата серия мисля ще ти е ок. Еластисайзър веднъж седмично, че и на 10 дни при балансирана коса също е ОК.

# 204
  • русе
Може ли мнение за тези продукти и сравнение Ланза- балсам и шампоан за слаба и късаща се коса и Маракеш
Протеинови, хидратиращи ?

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 00:11 от mypi1975

# 205
Момичета, този код agrlz15 за Lanza в агора бюти все още хваща и даже за намалените продукти.

# 206
  • София
Пак да попитам-купували ли сте от този сайт козметика?
https://www.perfumesclub.co.uk/

# 207
Търся отзиви за Терапия за критично увредени коси LANZA Keratin Emergency Service

https://agorabbeauty.com/terapiya-za-kritichno-uvredeni-kosi-lan … emergency-service

# 208
  • Някъде там
Teзи които сте използвали серума за дълга коса на керастаз , може ли да споделите отзиви?
И да го сравните със серума Eprouvage ?

# 209
  • Sofia
Преди време ми препоръчахте Wella SP Luxe Oil – взех си го и останах много доволна, но вече е на привършване и трябва да се запася с нещо ново. Тъй като не обичам да повтарям, бихте ли ми препоръчали също толкова успешен продукт, подходящ за нанасяне след измиване на косата, с цел по-лесното ѝ разресване и хидратиране? Търся някакво олио, което, обаче, да не тежи излишно и да не омазнява, а само да подхранва и да прави косата "жива", гъвкава и еластична.
Идеи? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт