Професионални серии за коса 126

• 58 289
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Blаck Cat - Wella SP Luxe Oil е страхотен еликсир и колкото и да се чудя трудно бих препоръчла нещо подобно на такава цена, знам, че ти се иска да пробваш нещо ново, но моят съвет е да си заложиш пак на него. Като подобни на пръв поглед се сещам за един по-висок клас серум Young Again на Kevin Murphy, а от по-нисък на Orofluido един от еликсирите им за третирана коса.

Искам да похваля новата слънцезащитна маска на Loreal, много ми хареса аромата, просто уникален. Simple Smile

# 211
karamele, какъв е ефекта от маската? Хидратира ли добре?

# 212
РуСа-Мамма След две ползвания усещам косата си добре хидратирана, в съства ми се видяха няколко масла, по-късно ще кача снимка на него за повече яснота. Аромата смея да твърдя, че се превърна в любим.

# 213
  • Варна
 А аз ще питам кой е серума на Кевин Мърфи? newsm78. Тотално не познавам марката и ми се ще да пробвам.

# 214
  • Добрич
Как се отразяват шампоаните на Лореал? Май имаше добри отзиви за Витамино колор, въпреки че не се боядисвам, за блясък може да го пробвам. Дразнят ли скалпа?  Отзиви за серията Sensi balans също ако имате?

# 215
Привет! Идвам с малко въпросчета.Следя ви ,но от скоро навлязох в света на професионалните продукти и няма все още какво да споделя.Затова пък имам доста чуденки.Например защо от маслата косата ми става суха и грозна ,все едно съм прекалила с протеин? Пробвах домашния еластисайзер ,като пренощувах с него,на сутринта след измиването косата беше трагедия.Суха ,твърда,абе слама.Мазах я скоро със зехтин,постоях няколко часа-същата работа.Косата ми е суха ,тънка и чуплива ,иска хидратация,но нещо с тези масла не мис се получава.Чета в съдържанието на изглаждащия крем на Алфапарф ,че също има глицерин и разни масла и от него се получава същото с косата.Аз ли някъде греша? Възможно ли е да слагам прекалено много и затова така да действат?
 В момента ползвам серията на Лакме -биоарган.Не съм впечатлена,но ще ги изхабя...Шампоана е супер гъст и изобщо не се пени и това страшно ме изнервя.Трябва една шепа да сипя ,че да имам чувството,че си измивам косата.Разреждам с вода в шепата обаче пак не става.Ако налея вода директно в бутилката  дали,ще се подобри положението?
 И последно.Може ли линк към блога на принцесата,че нещо не мога да го открия.

# 216
Alien, аз имам също суха коса и сходни като твоите проблеми. Серията арган на Лакме ми действаше много лошо, по-лошо от много дрогерийни продукти. Досега единствено като хидратиращо олио усещам Ланза. И аз съм в търсене на продукт, който да дава жилава и подвижна коса.

# 217
Alien, аз имам също суха коса и сходни като твоите проблеми. Серията арган на Лакме ми действаше много лошо, по-лошо от много дрогерийни продукти. Досега единствено като хидратиращо олио усещам Ланза. И аз съм в търсене на продукт, който да дава жилава и подвижна коса.

Това ли?
https://www.zlatnaribka.com/olio-za-kosa-all/vazstanovyavashto-o … eatment?filter=85

Доволна съм от тези ампули.
https://www.zlatnaribka.com/terapiya-za-kosa/podhranvasht-serum- … ice&order=ASC
Щом косата ти е,като моята можеш да ги пробваш,ако не си.При мен изглаждат косата и я правят еластична...За съжаление ефектът се задържа ден,два,но за сега съм сложила само 3,може да помогнат с времето...

# 218
Аlien, да това е олиото на Ланза. Ампулата на Алфапарф с изплакване ли е?

# 219
А аз ще питам кой е серума на Кевин Мърфи? newsm78. Тотално не познавам марката и ми се ще да пробвам.

За този серум става въпрос

https://www.arlen.bg/product/6210/vazstanovyavashta-terapia-za-m … nt-oil-100ml.html

според мен е балансиран като при мен, а после и при майка ми направи чудеса с косата, когато усетя косата си суха прибягвам до него, виждам, че има и съства описан. 
Пускам и този на слънцезащитната маска, който обещах.
Скрит текст:

# 220
Привет! Идвам с малко въпросчета.Следя ви ,но от скоро навлязох в света на професионалните продукти и няма все още какво да споделя.Затова пък имам доста чуденки.Например защо от маслата косата ми става суха и грозна ,все едно съм прекалила с протеин? Пробвах домашния еластисайзер ,като пренощувах с него,на сутринта след измиването косата беше трагедия.Суха ,твърда,абе слама.Мазах я скоро със зехтин,постоях няколко часа-същата работа.Косата ми е суха ,тънка и чуплива ,иска хидратация,но нещо с тези масла не мис се получава.Чета в съдържанието на изглаждащия крем на Алфапарф ,че също има глицерин и разни масла и от него се получава същото с косата.Аз ли някъде греша? Възможно ли е да слагам прекалено много и затова така да действат?
 В момента ползвам серията на Лакме -биоарган.Не съм впечатлена,но ще ги изхабя...Шампоана е супер гъст и изобщо не се пени и това страшно ме изнервя.Трябва една шепа да сипя ,че да имам чувството,че си измивам косата.Разреждам с вода в шепата обаче пак не става.Ако налея вода директно в бутилката  дали,ще се подобри положението?

И последно.Може ли линк към блога на принцесата,че нещо не мога да го открия.
Абсолютно по същия начин ми подейства домашния еластайзер.Косата ми никога не е била по- суха и твърда. С тази разлика обаче, че Lakme bioargan при мен се оказа прост превъзходна серия. При мен шампоана прави обилна пяна и косата ми от него е като коприна. Ползвам и олиото, което за моята коса се оказа просто страхотно. Сега поръчах и маската, дано да ми хареса. Между другото с  Lanza олио нещо не се спогодихме.Нищо съществено не видях от него. Супер твърда ми става косата от него.Не се справи и с фризитата, а толкова надежди възлагах на него:cry:

# 221
Аlien, да това е олиото на Ланза. Ампулата на Алфапарф с изплакване ли е?
С изплакване-да.В корените не съм я слагала,но на дължините действа добре.Намерих това,до някъде обяснява нещата.
http://grizhasmaslazakosa.eu/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B … %81%D1%82-%D0%BD/

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 06:48 от Alien1

# 222
  • Варна
Alien1
Сухата коса е доста измамно понятие.... Косата може да се усеща суха дори когато е прехидратирана. В такива случаи доза свестен протеин веднага връща баланса.
 Маслата сами по себе си не хидратират. Домашния еластисайзър го прави,но ако косата не се нуждае в момента от хидратация ефекта "метла" е на лице.
 Така като те чета разбирам,че упорито наблягаш на хидратация...Бих те посъветвала да вземеш доза Колорплекс и да направиш една терапия. Добър протеин е и си мисля,че ще ти подейства. Другия вариант е възстановяваща ампула на Лалга и терапия с нея. За целта обаче ще ти е нужен или ДПШ или протеинов до балансиран шампоан. Арганите не стават.
  Относно блогът ми напиши в Гугъл "моите мании" и ще ти излезе. Прочети статията за Колорплекс и тая за Олиесета.
 Олиесета са чудесна бюджетна марка и си мисля,че косата ти ще се разбере с бляскавата серия.

# 223
  • Някъде там
Няма ли кой да сравни серума Eprouvage и серума за дълга коса на Керастаз?
Чудя се да си остана ли на Eprouvage или да го сменя с този на Керастаз?

# 224
  • София
Момичета, напоследък какъвто и профи шампоан да използвам, косата ми "скръцва" (т.е. шампоаните ми премиват) и се втвърдява зверски (и с хидратиращ, и с ДПШ, не само с протеинов). След това маската или балсама оправят нещата, но се чудя защо така? Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт