Професионални серии за коса 126

• 58 305
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Голямо количество продукт или пък нанасяш по дължините?

# 226
  • Бургас
Принцес,благодаря за темата макар и малко късно да се включих.Flowers HibiscusKiss Вкарах вече слънцезащита за коса,друго няма да променям.

# 227
  • София
Голямо количество продукт или пък нанасяш по дължините?

Слагам щедро количество наистина, макар и да мия само веднъж (а не два пъти, както правят във фризьорските салони)... И нанасям и по дължините, да... (това също ли е неправилно?)

# 228
  • София
Хубаво е да нанасяш малко продукт ( даже разреден с вода) в корена и само пяната при отмиване да отива по дължините. Пробвай и сподели после.

# 229
  • Велико Търново
Петя, и според мен, премиваш дължините - затова имаш такова усещане за косата. И аз шампонирам веднъж, но разреждам с вода и само в скалпа нанасям, пяната при изплакване отмива дължините Flowers Hibiscus

# 230
Alien1
Сухата коса е доста измамно понятие.... Косата може да се усеща суха дори когато е прехидратирана. В такива случаи доза свестен протеин веднага връща баланса.
 Маслата сами по себе си не хидратират. Домашния еластисайзър го прави,но ако косата не се нуждае в момента от хидратация ефекта "метла" е на лице.
 Така като те чета разбирам,че упорито наблягаш на хидратация...Бих те посъветвала да вземеш доза Колорплекс и да направиш една терапия. Добър протеин е и си мисля,че ще ти подейства. Другия вариант е възстановяваща ампула на Лалга и терапия с нея. За целта обаче ще ти е нужен или ДПШ или протеинов до балансиран шампоан. Арганите не стават.
  Относно блогът ми напиши в Гугъл "моите мании" и ще ти излезе. Прочети статията за Колорплекс и тая за Олиесета.
 Олиесета са чудесна бюджетна марка и си мисля,че косата ти ще се разбере с бляскавата серия.

Благодаря за включването.Слушам и изпълнявам. Още днес, ще ги взема. За тази серия говориш, нали?
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce … ro-di-luce-250-ml

# 231
Момичета търся си вакса или гел , с който да си прибирам бебешката коса като съм вързана. Ако може да издържа и да не лепка.
В момента имам на Velnea ама сякаш оставя някакви частички като пърхут изглежда и след 40 минути пак всичко щтръква. Ако някой може да ме насочи ще съм благодарна.

(И не мога само с лак да ги бетонирам трябва си и нещо друго)

# 232
  • София
Благодаря много, момичета!

# 233
Как успявате да си измиете косата само с едно нанасяне на шампоан?
На мен първото нанасяне ми е само за да успея да я понамокря(след няколко минутно киснене под душа), чак на второто прави пяна и усещам, че измива.
Или проблема вероятно е в моя телевизор и косата ми се мокри много трудно.

# 234
  • Street of Dreams
Благодаря много, момичета!
Друг вариант е да пробваш с low shampoo.

# 235
Как успявате да си измиете косата само с едно нанасяне на шампоан?
На мен първото нанасяне ми е само за да успея да я понамокря(след няколко минутно киснене под душа), чак на второто прави пяна и усещам, че измива.
Или проблема вероятно е в моя телевизор и косата ми се мокри много трудно.
Идеално измивам винаги само с едно нанасяне дълга, голяма суха изрусена коса. Второ не ми трябва и не правя.

# 236
Аз също мия по два пъти. Първия път пяна почти няма с профи шампоаните.
Една вметка - да похваля маската moi moi на Lanza - на косата ми много й хареса. Мисля че е чудесно попълнение за лятото Blush Heart Eyes  До сега всичко, което съм ползвала на марката ми е харесало. Обмислям да си взема и шампоана от хидратиращата серия, ако някой го е ползвал, може ли да сподели мнение?

# 237
  • на земята
Момичета,кой шампоан беше добър за  скалп,искам да ги редувам с Керастаз серията за дълга коса и Хроноложист.
Благодаря

# 238
  • Бургас
Винаги мия по два пъти с шампоан.

# 239
  • Street of Dreams
И аз по два.

Хроноложист с времето се вържи прилично. И въпреки това - малко вятър и косата ми става толкова заплетена, че не мога да прекарам пръсти или да я среша после. Което си е супер вредно и накъсващо.

Чудя се дали от тази маска първия път бях така ужасена. Другия път ще я пробвам с прилежащия й шампоан.

За моята коса все пак Архитект си остава по-добрият, понеже мекотата при мен не е плюс.

Общи условия

Активация на акаунт