Професионални серии за коса 126

• 56 667
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Някой с мнение за боята за коса на Jean Paul Mine?
Боядисват ме с нея вече 3-4 месеца. За мен е една от най- добрите бои Gift Heart. Цветовете са прекрасни, стават някак плътни, наситени, топли. Не я заменям за никоя друга Sparkling Heart. Имат амонячни и без амонячни. И двете са страхотни. Косата ми е по плътна с нея някак.

Здравейте,
от къде купувате боята? Дали се продават свободно или само по фризьорските салони? Потърсих каталога им с цветовете, но неуспешно. Благодаря

# 661
Мен вчера ме боядисаха с нея в салон в Хасково,  но ми беше напълно непозната и затова след процедурата питах. Косата ми е много бляскава и цветът е много добре,  ще пиша пак докога и как ще издържи.  Самата боя е малко странна - стои като гел в началото и след товапсе втечнява,  добре ми покри всичко.  Това мога да кажа на първо четене Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 19:02 от bonibon_

# 662
  • Пловдив
А в какъв цвят се боядисваш?

# 663
На Jean Paul Myne  съм много доволна от шампоана за боядисана коса - Deva. Оказа се добро попадение, а го взех без да имам никакви очаквания. Сега ми е много интересна боята, за която говорите, най-вече безамонячната, а защо не и амонячната, бих опиталата и двете.  

marigold_ - Шампоанът на Ланза за ежедневна е много хубав, усещам косата си много добре измита с него и го ползвам когато усетя, че от експериментите с различни серии ми се е утежнила косата. Много подобен като действие е на Матрикс шампоанът от серията Texture Games, който е значително по-евтин. А любимият ми спрей от същата серия е с морска сол и е много подходящ за лятото. Ухае много добре и го нанясам почти след всяко измиване. Създава много хубави небрежни къдрици и за разлика от други подобни стилизанти, косата ми с него става мека и не се заплита след нанасянето му. Поне при мен ароматът се усеща дори и на следващия ден.

# 664
Принципно 6, но вчера ми смесиха 3:1 6.0 и 5.0. Имах за покриване червеникави оттенъци,  засега ги покри,  ще видим докога.

От къде купувате продукти на марката?

# 665
Какво е мнението ви за Philip Kingsley Swimcap ?

# 666
Отзиви за Медисютикълс Солв-екс?Утре го чакам.

# 667
  • На черешатааа
Скрит текст:
Някой с мнение за боята за коса на Jean Paul Mine?
Боядисват ме с нея вече 3-4 месеца. За мен е една от най- добрите бои Gift Heart. Цветовете са прекрасни, стават някак плътни, наситени, топли. Не я заменям за никоя друга Sparkling Heart. Имат амонячни и без амонячни. И двете са страхотни. Косата ми е по плътна с нея някак.

Здравейте,
от къде купувате боята? Дали се продават свободно или само по фризьорските салони? Потърсих каталога им с цветовете, но неуспешно. Благодаря

Боядисвам се в салон. За съжаление не умея сама Sad  . Оттам си вземам и продукти на Жан пол- шампоан, маска и термо спрей, както и пяна за коса. От шампоана и маската съм доволна, косата ми е жива, плътна, но шампоана никак не е икономичен. Това му е минуса за мен.

# 668
Момичета, някоя от вас да дали би могла да сравни слънцезащитната маска на Керастаз с тази за боядисана коса пак на Керастаз. Обмислям покупка, но се колебая между двете.

# 669
Някой ползвал ли е този шампоан, може ли мнение?
https://www.arlen.bg/product/2736/shampoan-protiv-kosopad-i-izta … hampoo-250ml.html

Bonibon в кой салон работят с тази боя в Хасково?

# 670
Някой ползвал ли е този шампоан, може ли мнение?
https://www.arlen.bg/product/2736/shampoan-protiv-kosopad-i-izta … hampoo-250ml.html

Bonibon в кой салон работят с тази боя в Хасково?

Envy beauty room,  намира се на ул Георги Кирков

# 671
Имате ли мнения за тази серия?

# 672
Препоръчайте ми слънцезащитен спрей за тънка коса

# 673
  • Варна
 Хайде да похваля едно изкушение,на което не устоях  Laughing Embarassed. И така OLAPLEX6.......
https://www.bellaffair.at/olaplex-bond-smoother-n6
 Стандартна пласмасова опаковка на Олаплекс в каквато идват стъпки 1,2 и 3 от травъл сет.  Цена...солена,че солена  Laughing ама пуста краста не трае. Отдавна му се каня и доста го почаках Белфаяр да го заредят.
 Финиш с термозащита и антифриз ефект по ревюта и описание на производителя.. Гъста кремообразна консистенция с божествен аромат.
 Косата ми е мита миналия ден и  е в що годе прилично състояние малко суха по краищата. Та около 1см. продукт разтрих между дланите  и нанесох по дължините като наблегнах точно на сухите краища/не бяха много сухи де  Laughing,но си боцкаха/.  Разресах с тангъла и косата буквално се преобрази. Мека,гладка,подвижна като току що измита  newsm78...
 Това на първо четене като го тествам по-обстойно пак ще пиша. По описание може да се ползва и като нощна грижа без отмиване на сутринта. До тук определено бие оная скъпотия нощния серум на Керастаз дето се прехласваха всички по него.
 Дойде ми и термото на Extentioniste както и крема на Керастаз Солей.
 Extentioniste е с аромата на маската ,а новият Солей няма блещунки Laughing. Това на първо четене повече информация като ги тествам.
 gold laydiGrow Gorgeous и аз не ги познавам много. Имала съм само серума интенз и мини шампоан и балсам. Сега поръчах серум интенз, един голям обикновен и 10 минутната маска за скалп  Laughing луд с картечница  Joy. Много добре действат на косата ми тия продукти. Даже малко съжалявам,че не поръчах Ш и Б ама..... шкафа прелива Confused

# 674
Ех пронцеса, тъкмо си наложих мораториум на покупките.... И сега този олаплекс Grinning

Общи условия

Активация на акаунт