Професионални серии за коса 126

• 56 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Лунна пътека, ти колко често слагаш крема на Мороканойл и в каква доза?Аз също го имам, но нещо не мога да определя точната употреба.Благодаря предварително.Flowers Hibiscus

Крема на Марокан ойл го слагам след миене на влажна коса преди сушене, като единствен финиш. Както казах не обичам да трупам няколко продукта на косата си. Ако суша само корени /сега лятото/ не слагам термозащита, зимата когато суша цялата коса пръскам леко термозащита под формата на спрей. Та крема го слагам преди сушене само по дължините, не слагам много като количество, макар че не ми утежнява. А и ухае хубаво като цялата серия. Не го ползвам на всяко миене, редувам с други налични финиши. Главно го ползвам когато ползвам ш. или балсама на Мароканойл...
Крема е лек и за много суха и третирана коса мисля ще е недостатъчен. Освен това е леко протеинов и за коса коята има нужда от силна и чиста хидратация, може да не се хареса... Smile

Да кажа една новооткрита и идеална за мен комбинация от тези дни - шампоан Redken All soft, хидратиращ балсам на Мароканойл, накрая малко от крема на Мароканойл... Може и без финиш, косата ми е жива, витална, мека, без заплитане и с приличен обем... Даже и олио не сложих, за да се убедя, че ефекта е един и същи... Heartpulse

# 646
Здравейте Simple Smile
Препоръчайте ми, моля, хубави продукти за изправяне на коса.
Моята е гъста, хвърчаща, чуплива и изрусена 😁

Хубава неделя!

# 647
Някой с мнение за тази серия на Ланза?
https://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-ezhednevna-upotreba-300- … =lanza&page=3

Имам небоядисана, нетретирана коса, която обича балансирани серии, в които се усеща протеин, но не прекалено.

# 648
Здравейте Simple Smile
Препоръчайте ми, моля, хубави продукти за изправяне на коса.
Моята е гъста, хвърчаща, чуплива и изрусена 😁

Хубава неделя!
Аз съм много доволна от този крем за изправяне Heart Eyes
https://www.arlen.bg/product/9803/krem-za-izpravyane-sas-sredna- … 7-prep-200ml.html

# 649
Здравейте, чета ви и сте ми много полезни. Реших да споделя и моя опит. Боядисвам се в къщи сама, поради липса на време и нерви да вися в салон с часове, а и часовете след 5 са кът. Та неволята учи. Първо ходих 5-6 пъти в салон, за да мина от 3-ка на 7-ца и после сама. Боядисвах с Мажирел, но бързо падаше от белите коси. След това 1 година с една боя, която си донесох от Гърция. С времето и третирането и съответно неправилна грижа, косата ми стана ужасна метла. Цъфтеж, късане, не задържа боя. По принцип е гъста, с тънък косъм и неприятно чуплива. Сега се боядисвам с 3Delux и е ок. На принципа проба-грешка продуктите от които останах доволна са : ApHogee Keratin 2 Minute и Шампоан за дълбока хидратация за суха и безжизнена коса ApHogee -  страхотни, Дълбоко хидратираща термална терапия ikoo Thermal Treatment Wrap, серията на loreal Inforcer Против накъсване за изтощена коса - първата опаковка беше супер, но явно косата се пренасити и след това не беше уау. Сега я ползвам 1 път на 3 седмици и пак е ок. Спрей 10 в 1 Loreal Vitamino Color A.OX 190 мл - този продукт също като infocer - при продължителна употреба ефектът се загуби, но при почивка е отново супер. Не съм доволна никак от CHI серията с черен кимион. Такъв ужасен пърхут получих, че едва го излекувах. Не съм доволна и от Подхранващ спрей с кератин CHI Keratin Mist и Боровинкова сметана за коса Milkshake Silver Shine Whiped cream. Много хубави аромати, но на моята коса седят гадно, правят я лепкава и неприятна. Кофти тръпката със сметаната ме спря да взема плодовото мляко на Milkshake, въпреки, че много му се канех. Сега взех Реконструктор с кератин и зелен чай ApHogee - ползвах го веднъж, засега ми харесва. Прави косата жива и гладка. Спрей без изплакване с про витамини ApHogee Pro Vitamin Leave-in и Възстановяваща маска Eprouvage Reparative - не съм ги пробвала още. Спреят го взех за морето, ще видя как е и ще споделя.

# 650
prinzesata ,може ли след серума на ланза за подхранване на мокра коса,да сложа на суха кератиновотоолио на ланза?

# 651
  • Варна
 Може,аз така ги съчетавам.
 Момичета в HQ има 50% намаление на Grow Gorgeous.
 Цените наистина са супер.

# 652
Здравейте, за първи път влизам в темата и съжалявам ако сте коментирали...Косата ми е гъста, но напоследък много суха в краищата. Слагам маски, кристали, но все така суха. Търся продукт (под формата на масло, флуид без отмиване), който ще я хидратира, но същевременно без да я утежнява. Защото имам плътна тежка коса и увисва, а искам да е лека, подредена и права. За този ефект ползам винаги сешоар, но не слагам продукт преди него освен маската за коса, а след това слагам кристали за цъфтящи краища. Моля препоръчайте ми такъв продукт  - лека, хидратирана, подредена коса, без цвътящи краища.

# 653
Моля ви, помагайте! Дъщеря ми се е подстригала по-късичко (малко под раменете) отколкото реално е искала (по нейна вина, а не на фризьорката) и сега се чуди какво да прави. Много не се харесва и постоянно гледа и разглежда как може да забърза растежа на косата си. Моля ви помагайте- приемам всичко, което сте тествали и ви е помогнало от рода на домашни маски и щадяща козметика. Препратиха ме във вашата тема, моля ви помогнете. Благодаря ви предварително !

# 654
  • На черешатааа
Тези продукти не са ми познати, може ли кратко инфо с насоки- косите ни са сходни Simple Smile . Ще ми се да си взема  нещо ново и сега с това намаление ....

# 655
  • Miami
Момичета, кой е този серум за връхчета на Ланза, от който сте много доволни?

# 656
  • Пловдив
Може ли линк,  че не мога да го намеря.

# 657
Благодаря за съвета prinzesata!Ще потърся мнения из нета,но ако имаш някой познат преминал през такива процедури или си запозната,моля те сподели ми ....имам нужда.За Плевен ще потърся добър дерматолог.Hearts

# 658
Някой с мнение за боята за коса на Jean Paul Mine?

# 659
  • На черешатааа
Някой с мнение за боята за коса на Jean Paul Mine?
Боядисват ме с нея вече 3-4 месеца. За мен е една от най- добрите бои Gift Heart. Цветовете са прекрасни, стават някак плътни, наситени, топли. Не я заменям за никоя друга Sparkling Heart. Имат амонячни и без амонячни. И двете са страхотни. Косата ми е по плътна с нея някак.

Общи условия

Активация на акаунт