Да обсъдим хомеопатите

• 120 501
  • 320
  •   1
Отговори
# 225
Merilina , никой, който знае какво представляват хомеопатичните лекарства няма да ти повярва.

# 226
  • София

Merilina , никой, който знае какво представляват хомеопатичните лекарства няма да ти повярва.
Мда.  Rolling Eyes

# 227
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, много внимавайте с хомеопатията. До пред 1 година аз самата бях ЗА хомеопатията, НО... Имам позната - подчертавам МАГИСТЪР ФАРМАЦЕВТ , която се интересува от хомеопатия... ходи при д-р хомеопат /умишлено не споменавам името, защото това може да се случи на всеки.../
При една силна вирусна инфекция и висока температура взима гранули,предписани от хомеопат,  в които има арсен, а в последствие се оказва, че има непоносимост към арсена и изпадна в кома... Никой от докторите не даваше шанс за живота й! Тя е жива и здрава, след повече от 1 месец в кома се събуди, но последствията си останаха... и все още се възстановява...
Добре е да търсим алтернативи и да не взимаме антибиотици, но ... аз повече не ходя при хомеопат!

МАГИСТЪР ФАРМАЦЕВТ разбира от хомеопатия толкова, колкото Месарин от вегетарианство... Laughing

В хомеопатичното л-во Arsenicum album, няма НИТО ЕДНА молекула Арсен! Нито една!

Така че причината за изпадането и в кома търсете другаде.  Peace

# 228
Ходихме при д-р Виолета Тенева за малкия. Не само, че няма да повторим, дори това да е последния хомеопат на света, но и ще направим всичко възможно да предпазим хората от това ...същество...да речем. Груба, нагла, неразбираща, надменна, иронична, говореща пълни дивотии. Синът ни се бил родил с една цел - да наранява и убива!!! (на 1 г. и 1 месец е). Ние сме нищожества, защото боледуваме (!) и защото не се лекуваме само с храна и дух. практики (!!!). Не искам да споменавам всички други простотии, но хора, бягайта далече от тази лудата, която е със самочувствие по-високо и от Мусала!

# 229
  • София
 Tired ние ходим при нея, не ни е говорила нищо подобно. Не че съм й фенка на стила, но е факт, че помогна на сина ми. За което ще съм й благодарна цял живот.

# 230
Ходихме при д-р Виолета Тенева за малкия. Не само, че няма да повторим, дори това да е последния хомеопат на света, но и ще направим всичко възможно да предпазим хората от това ...същество...да речем. Груба, нагла, неразбираща, надменна, иронична, говореща пълни дивотии. Синът ни се бил родил с една цел - да наранява и убива!!! (на 1 г. и 1 месец е). Ние сме нищожества, защото боледуваме (!) и защото не се лекуваме само с храна и дух. практики (!!!). Не искам да споменавам всички други простотии, но хора, бягайта далече от тази лудата, която е със самочувствие по-високо и от Мусала!
И се регистрира специално да ни кажеш това?!?!?
И аз не съм очарована от стила й, но чак такива дивотии - не ми се вярва.

# 231
  • Добрич
.....
И се регистрира специално да ни кажеш това?!?!?
....

И на мен това ми направи впечатление...  newsm78

# 232
Искам и аз да попитам нещо? Някои хомеопати казват, че при прием на лекарство два-три дена не трябва да се пие кафе, друго казват, че може? Вие на какво мнение сте?

# 233
Моят хомеопат не ми забранява кафето, всъщност казва, че щом се чувствам добре, това е по-важно. Аз се ограничавах по собствена инициатива само в началото няколко дни след приема на лекарството.

# 234
antipa777, за съжаление цялата ни цивилизация е много болна.И с твоето изказване за пореден път се убеждавам, че хора, които не са сигурни, че приемат обясненията и методите на хомеопатията- по-добре да не започват да я използват.Или просто трябва да се доверяват на хомеопатите си без да разпитват много-много.
Аз съм доволна от д-р Тенева.Запозната съм с типа хомеопатия , който практикува и всъщност съм доволна, че ми е обяснявала някои дори и лоши на пръв поглед подробности.

# 235
  • Добрич
Maria222, кафето, какаото, ментата и пр.  може да антидотират хомеопатичния препарат. Затова се препоръчва да не се приемат непосредствено преди и около 10 дни след приема на конституционното лекарство, както и заедно с други хомеопатични препарати. Това го четох в Интернет, но го пише и на всяка рецепта, която хомеопатите, лекуващи мен и дъщеря ми ни изписват.

# 236
Това за мен е голям проблем, защото не мога и един ден без кафе - пада ми кръвното, става ми много лошо и ме боли глава. Понякога пия хомеопатично лекарство, но пия и кафе - надявам се да не съм антидотирала действието му.

# 237
  • Добрич
И аз така си мислех преди. Бях пристрастена към кафето. Когато го спрях, кръвното ми падна  до 60 на 30. Направих невероятен мигренозен пристъп и се наложи да ми слагат инжекции. Вече повече от три години не съм кусвала кафе /от както се лекувам с хомеопатия/. В началото ми беше доста трудно. Около година и половина осезаемо ми липсваше вкусът на кафето. Но аз съм като алкохолиците - без една мога, с една не мога. Затова сложих табу на кафето. Сега пия само инка. Всичко е въпрос на желание и вътрешно убеждение. Е нужни са и  малко инат или упоритост.

# 238
Е, да, отказахме цигарите, че са много скъпи, сега кафето, после храната:))))))))))))))))

# 239
Хайде стига спамихте - темата е да обсъдим хомеопатите все пак! Ако искате - изтрийте си последните постове, които не засягат темата.

Общи условия

Активация на акаунт