Песен за огън и лед 29

• 17 474
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
П.с ако Мартин беше проучил и малко от нашата история и не само Балканската като цяло, още колко много неща можеше да измисли Sad

Доста даже, ние сме идеални в този регион. Каквото било, било. Но кой знае, може на нас да е основал речните земи – множество владетели в постоянен конфликт от зората на времето.

И докато все още има вметка към актьорите – ей за това им завиждам на британците за наложилата се през вековете тяхна култура (а и имат много добра актьорска школа). Представете си ние да бяхме на тяхно място и още да го нямаше сериала: обявяват, че ще го снимат, и разкриват кастинг в страната да търсят неоткрити таланти както за възрастните персонажи, така и за децата. Имаше да се вълнуваме тук Simple Smile

Работохолик съм, та най-често съм си на бюрото Grinning

# 211
  • Пловдив
Аз като историк (бъдещ Grinning) много си обичам нашата история (средновековие) и много ме яд, че Мартин не е проучил, толкова конфликти, интриги има с Византия Grinning моите любими Асеневци, един Калоян да беше включил, разбива митът за непобедимата латинска армия, но къде Grinning отплеснах се.
Честно казано за сериала, ако го нямаше сниман,по-добрия вариант щеше да е , можеше Мартин да е написал и издал книгите и да филмират цялата история Sad Все си мисля, че покрай сериала се забавиха толкова много книгите Sad

# 212
  • Русе
Той Мартин преди години беше изразил съжаление, че поради тогавашната обстановка и най-вече езиковите ограничения навремето е имал достъп почти само до извори за английската история, а с тази на самия континент не е имал възможност да се запознае особено.

Колкото до „Вековете“, майтапите настрана, ако трябва да предположа сериозно, залагам на тази есен-зима. Ще има натиск да използват момента след финала на последния сезон, аналогично на „Танца“ и първия сезон. А и вече би трябвало да има достатъчно готов материал, че в случай на нужда да направи (то не че и без това няма да го стори) редовният номер и да отреже 200 страници, предназначени за излизащата книга, които да останат за следващата и които да развява после 15 години до нейното излизане.

Ако пък съвсем са закучени нещата, то поне за онзи нов сериал за Дългата нощ ще я публикува, също ще е изключително далновиден и будещ интерес период.

# 213
  • Пловдив
Не знам дали живота ще му стигне на този човек да напише всичко което иска, на 70 е , няма за къде да протака. (макар  че това не е фактор може аз на 22 да го изпреваря) но идеята ми е ,че няма да става по-млад, недай боже да го хване алцхаймер или нещо такова, е тогава вече отиде по дяволите всичко. (понякога съм голям "оптимист" Grinning )
Надявам се до декември да я издаде новата книга Simple Smile
Той всъщност казал ли е, кога очаква да я издава, аз спрях да следя от как почна "май няма да е тая година" и това 3-4 години го върти Sad

# 214
  • Русе
Той всъщност казал ли е, кога очаква да я издава, аз спрях да следя от как почна "май няма да е тая година" и това 3-4 години го върти Sad

Позволи ми да отговоря на въпроса ти по следния начин Simple Smile

и това 4-5 години го върти

# 215
Еми не ми се струва нормално такъв верен и лоялен човек като  Давос, да не ходи Скагос. Освен това дори Станис да превземе междувременно ЗХ, Давос е на цял свят разстояние, няма представа какво се случва с него.

# 216
  • Варна
Еми не ми се струва нормално такъв верен и лоялен човек като  Давос, да не ходи Скагос. Освен това дори Станис да превземе междувременно ЗХ, Давос е на цял свят разстояние, няма представа какво се случва с него.
Няма да споря, разбира се. Според мен Рикон не е в Скагос. Естествено Давос ще се опита да отиде до там, но взех предвид логиката на Мартин, че нещо , което се подготвя и планира дълго време, обикновено се проваля. Peace

# 217
в интервюта четох, Веднъж Джон зърва в съня си вълчището на Рикон, което яде еднорог.
https://clubz.bg/82376-djordj_r_r_martin_vyv_%E2%80%9Evetrovete_ … shte_ima_ednorozi

# 218
  • Русе
Сега видях, че още се пазят вписани предсказанията, които правихме преди толкова време.

Зачетох се и в някогашните стари теми, когато дядо ни зарибяваше със спойлерни глави (тогава сериалът беше млад и не регулираше теориите) и гледам, че моите предвиждания може да ги изхвърлим на боклука, за нищо не стават. В тема №6 съм писал:

Цитат на: Koronis в пн, 31 март 2014, 19:50
Е хайде сега, по-голямата част от чакането вече мина. Само още две години.

Никакъв ме няма в прогнозите... Grinning

# 219
  • Варна
 Joy
Ех, горкичките ние летни деца...

# 220
  • Вестерос
Падам хора Grinning

Нашите абсурдни предположения

Deziderata: Джендри - лорд на Бурен край. GrinningVery Happy:D:D

Voice_ : 1. Джон и Дани се влюбват и властват над Вестерос

Веско - Варна: Джон ще срещне Денерис!

Има и много добри, от 2015 са някъде, предложения какво ще стане в другата книга, за неща, които станаха в сериала по-късно

Веско -Варна:2. Рамзи ще убие Рууз!
3. Жив или мъртъв Джон ще убие Бял бродник.

Коронис:) Санса ще загуби девичеството си;
2) След убийството на Кеван Церсей отново ще вземе властта и ще играе косвено заплашителна роля за процеса и живота на Марджери,

Voice_ : 2. Въпреки победата, която очаквам от Станис да извоюва над езерото до което е в момента, не мисля че ще оцелее до края на книгата.
3. Другите ще съборят Вала и ще нахлуят във Вестерос. Това го очаквам в Епилога на Ветровете

tk74  2.Един или 2 дракона ще бъдат убити!

Diavolo2. най-накрая ще има среща на Старки!

Lynxxx 2. Мисля си, че ще видим една среща между две от децата Старк.
3. Денерис ще пристигне във Вестерос на края на книгата.

Deckard Kaine  , Селми си е пътник.

Katzarski1.Церсей ще се спаси от присъда и ще остане жива поне за следващата книга
3.Аря ще се върне във Вестерос

ladyru 1. Сър Баристан ще умре героично.

Старк 2. Сам ще се види с баща си.

Balerion 2. Аря ще се върне във Вестерос

elenaz 1. Тирион и Дани ще се сближат ( то това май е ясно);
2.Мисля , че Хрътката и Санса отново ще се срещнат;
3.Аря ще се върне на Вестерос.

Elured1. Аря ще стане безлик.

Tiffany Aching 2. Аря ще избяга от безликите.

Хексе: 1. Баристан ще умре.3. Върховния септон ще стане регент на ЖТ. (тука почти)

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 21:55 от Tiffany А

# 221
😆😆😆
Как ме разсмяхте преди заспиванееее
Значи като гледам сме изчерпали всички възможности. Просто дядо не може да ни барне. Гадаем го от всякъде. Като отворени Ветрове е за нас.

# 222
  • Пловдив
😆😆😆
Как ме разсмяхте преди заспиванееее
Значи като гледам сме изчерпали всички възможности. Просто дядо не може да ни барне. Гадаем го от всякъде. Като отворени Ветрове е за нас.
За толкова години все някой е улучил какво мисли Мартин Grinning Като нищо може и вие да сте Grinning
(аз съм малка, като сте мислили тези теори сигурно още съм била под масата Grinning )

# 223
Еййй, Василева благодарим 😆😆😆

# 224
  • Вестерос
Koлко да си била малка преди 4 години Grinning

Общи условия

Активация на акаунт