Песен за огън и лед 29

• 17 479
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Koлко да си била малка преди 4 години Grinning

на 18 съм била Grinning добре не съм била под масата, но тъкмо бях започнала поредицата Grinning Grinning
(края на годината съм родена, за това още съм била на 18 Grinning Grinning )

# 226
  • София
Аз открих книгите 2003 г. Simple Smile
Ама тогава още не бях открил бг мама...
Та, една моя приятелка голяма фенка на фентъзито ми препоръча поредицата. Бяха излезли първите три книги от Бард, купих си ги и почнах. Ами не ги оставих. Така съм чел единстено Фондацията на Азимов. В работата си мъкнех книгите, по нужда като отида и там с книгата, навсякъде. Прочетох ги за няма и две седмици, по-малко даже, като някои глави ги четях по няколко пъти...
И после се почна голямото чакане... Sad
Аз и друг път съм го писал. Лично за мен това е абсолютен шедьовър и ми е в личния топ 5 за всички времена от всички възможни жанрове. А съм чел много, това ми е едно от хобитата.

# 227
  • Вестерос
На мен ми е в топ три заедно със светът на диска на Пратчет и Хари Потър 😊 НО не съм чела Властелинът,така че очаквам да стнае топ 4.

# 228
Моите предлижения нещо са се загубили, но си ги открих😀
От това, което ще се случи, се оказва, че за сериала съм познала, че Тирион ще стане съветник на Дани. За книгата ще видим. Другите да се надяваме, че ще са факт за книгата😀 Аря ще бъде изгонена от Безликите и, че ще се появи нов дракон.

Абсурдните ми наистина са си абсурдни и не са се появили в сериала.

# 229
  • Вестерос
Явно съм те пропуснала, аз ги четох всички , уж

# 230
аз моите не ги видях, но горе-долу ги помня и знам че не са се сбъднали (поне според филма)

Помня че предсказах възкачаването на Мирцела на ЖТ  с Тирион регент и как Станис ще превземе ЗХ

# 231
На мен ми е в топ три заедно със светът на диска на Пратчет и Хари Потър 😊 НО не съм чела Властелинът,така че очаквам да стнае топ 4.

Властелинът е много приказен. Щом Хари Потър  ти допада и той ще ти допадне.

П.С. никой не пише днес по този начин. Като бях малък много го харесвах, но не знам дали бих изтърпял днес Гандалф с неговите безкрайни монолози. За мен Гнадалф е прототипът на Дъмбълдор!

# 232
  • Вестерос
Аз харесвам филмите по Властелина, но смятам да си я купя в скоро време и да я чета.

За да съм по темата Grinning

Скрит текст:

# 233
  • Русе
Тифани – честито. И приятно четене.

Тия магнитчета от известно време се чудя къде да ги сложа.

Страшно добра и забавна идея излезе това с предвижданията. Поклон пред измислилия я (Хексе, май ти беше). Направо като някоя капсула на времето Simple Smile

# 234
  • Варна
Имахме и някакви шантави/безумни предсказания по темата. Там дали няма някой съвпъдък?

# 235
  • Сидни
Disappointed Relievedахахахах пророчествата ни!
Това ме разсмя !

Аз съм познала цели 3.

Айде бе Мартин, пусни следващата книга...Sob

# 236
  • София
Моят топ 3 включва Светът на диска и Хрониките на Амбър.

Ще се радвам да чуя и други любими в категорията, за да се запозная с тях, ако съм пропуснала.
😊

# 237
  • Пловдив
Disappointed Relievedахахахах пророчествата ни!
Това ме разсмя !

Аз съм познала цели 3.

Айде бе Мартин, пусни следващата книга...Sob
Той човека е зает сигурно пак реди фигурки в замъка Grinning
моето ясновидско чувство (дето го нямам) ми казва,че към декември за роджения ми ден ще си чета Ветровете Grinning

# 238
Има тема за фентъзи и фантастика, няма нужда и тук да се пренася дискусията

# 239
  • Вестерос
Тифани – честито. И приятно четене.

Тия магнитчета от известно време се чудя къде да ги сложа.

Страшно добра и забавна идея излезе това с предвижданията. Поклон пред измислилия я (Хексе, май ти беше). Направо като някоя капсула на времето Simple Smile
И аз не съм ги отворила моите, стоят си така Simple Smile

Почнах я, 1/3 минах даже.

Общи условия

Активация на акаунт