Песен за огън и лед 29

• 17 250
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Ами може да е пометнала и по други причини - стрес, друсане върху дракон... Мири беше кучка, чакаше да я надракарят (мноо ме кефи тоя глагол), всичко щеше да каже ей тъй, от чиста злоба.
Денерис не е имала постоянни любовници май, че да се разбере със сигурност може ли, не може ли.

# 376
Първото беше жертвата, за да се върне Дрого.

# 377
  • Чужбина
Да, не можеше да се сети кога за последно е била в цикъл. Така, че аборта не е отпаднал, но какво значи? Може да забременее, но не може да роди. Думите на Мирри проклятие, пророчество или нещо друго бяха?
Мирри й каза, че на наш език, че не може да забременее май. Или че не може да роди. Сега ще го търся.

Но този спонтанен аборт може да се приеме като майлстоун в развитието й като фенка на Огън и Кръв.

Първото бебе като жертвоприношение, за да върнат Дрого към живот.

"When the sun rises in the west and sets in the east," said Mirri Maz Duur. "When the seas go dry and mountains blow in the wind like leaves. When your womb quickens again, and you bear a living child. Then he will return, and not before."

Може би е за раждане на живо дете ... Т.е. може и да си е направила спонтанен аборт като нищо Данито. Иначе защо Мартин ще го пише това нещо?

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 22:31 от Eleonora_27

# 378
  • София
аз не очаквам кой знае какво по линията на фЕгон, а и както писах вече не ми е интересен, нито важен за историята. В сериала дори не беше намекнато за него, което значи, че и Мартин им е казал, че не е важен или значим за историята. Абе да си правят там каквато искат игра. Мен ме грабна книгата заради ставащото на север от Вала. Дворцовите интрижки са ми толкова омръзнали и клиширани вече, че ако го нямаше величествения Вал и странните и всяващи ужас създания отвъд него никога нямаше да дочета книгите. Simple Smile

# 379
Мое си обяснение е, че за да бъде майка на дракони, трябва да и бъде отнета възможността да роди свои собствени деца. Но, пък Мирри не знаеше, че яйцата ще се излюпят. Хмм. Просто ми е странно, че не може да има деца. Жертвата за Дрого е била детето и, и всички други, които е можела да има?  Не е ли твърде голяма тази жертва? Поне Дрого да се беше върнал наистина, а пък той - зеленчук.

# 380
Варис и Илирио са бизнес партьори от млади. Единият използва умения, другият връзки.

Аз не мисля, че Денерис имаше някакъв любовник слвд смъртта на Дрого и до момента с кървенето. За мен е цикълът ѝ и тя е изненадана, че въобще има такъв. Предполагам, че е сметнала, че заради проклятието няма да има цикъл. А всъщност Мири и каза, че няма да роди живо дете. Синът ѝ от Дрого се е родил мъртъв и е бил някакво изчадие, с люспи и опашка.

# 381
Думите на Мирри са интересни. Но дали са проклятие, пророчество или просто злоба- предстои да видим, ако има книги.

# 382
  • Вестерос
Да, не можеше да се сети кога за последно е била в цикъл. Така, че аборта не е отпаднал, но какво значи? Може да забременее, но не може да роди. Думите на Мирри проклятие, пророчество или нещо друго бяха?
Мирри й каза, че на наш език, че не може да забременее май. Или че не може да роди. Сега ще го търся.

Но този спонтанен аборт може да се приеме като майлстоун в развитието й като фенка на Огън и Кръв.

Първото бебе като жертвоприношение, за да върнат Дрого към живот.

"When the sun rises in the west and sets in the east," said Mirri Maz Duur. "When the seas go dry and mountains blow in the wind like leaves. When your womb quickens again, and you bear a living child. Then he will return, and not before."

Може би е за раждане на живо дете ... Т.е. може и да си е направила спонтанен аборт като нищо Данито. Иначе защо Мартин ще го пише това нещо?

Bear a living child е износване, раждане на живо дете, в Outlander го използваха, даже на бебето преди да се роди или като е на дни му викаха bearen или нещо от сорта, не знам как се пише точно .

Сега като чета новата и там се говори за бебета с крила и опашки , като дракончета. Едва ли е от кръвосмешението това, нещо с магията ще е , валерианско

# 383
Тя нали преспа с Хиздар.

# 384
  • Вестерос
Да, може да е от него или от Даарио преди да се омъжи спа и с него

# 385
Вярно, Даарио го бях забравила.😂

# 386
  • Чужбина
Аз не мисля, че Денерис имаше някакъв любовник слвд смъртта на Дрого и до момента с кървенето. За мен е цикълът ѝ и тя е изненадана, че въобще има такъв. Предполагам, че е сметнала, че заради проклятието няма да има цикъл. А всъщност Мири и каза, че няма да роди живо дете. Синът ѝ от Дрого се е родил мъртъв и е бил някакво изчадие, с люспи и опашка.
Преди Дрогон да я занесе по неговото леговище, тя редовно спеше с Даарио и отскоро - със съпруга си.

# 387
Аз Хиздар бях забравила. Да, сигурно е аборт в такъв случай.
Не мисля, че Фегон няма да е важен за истороята. Даже смятам, че част от случващото се с Джон във филма ще се случи именно с Фегон.

# 388
  • Вестерос
Но си спа и с двамата.

Вече си мисля, че любовта ще е между Фегон и Дани, но пък тогава как ще хукне тя да спасява на север, ако не е емоционално обвързана с Джон , не знам...

# 389
  • София
Аз Хиздар бях забравила. Да, сигурно е аборт в такъв случай.
Не мисля, че Фегон няма да е важен за истороята. Даже смятам, че част от случващото се с Джон във филма ще се случи именно с Фегон.

в смисъл да съберат фЕгон с Дани? :о

Общи условия

Активация на акаунт