Песен за огън и лед 29

• 17 210
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Да, и аз така мисля. Ролята на претендент- конкурент, който да разколебава Денерис. Причина да не   нападне веднага и яростно+ съветниците.  Освен него, може би и други обстоятелства, които да я лишат от дракон, но не по онзи идиотски начин.

# 391
  • Вестерос
[video][/video]Но тогава защо ще заминава на Север? Да им помогне, за да й помогнат срещу Фегон и Церсей?

# 392
Тирион? Някой жрец с предсказания. Не знам. А де.

# 393
Оооо, драконите едва ли ще ги загуби така. Би ми харесало Денерис да залюби Егон, а с Джон да се хейтят 😈. Както видяхме, Севера може да се спаси и без Денерис. Егон може да го удари на дълг и да отиде да помага с единия дракон. Все пак се твърди, че е възпитаван за крал от малък.

# 394
  • Вестерос
А може Фегон да иде нагоре , а Дани да се появи в последния момент там с драконите пак. Тогава обаче явно Валът ще пада от друго, не от Визерион.

Друго си мисля, точно за Фегон и Дани, дали и в книгите Джон ще е Егон? Sad

# 395
Няма да се учудя, ако северняците сами се оправят с ББ. Даже си мисля, че няма да има битка, а проблема ще се реши по съвсем друг начин.

# 396
Есме, Тиф и двата варианта са възможни и биха ми харесали. Валът се надявам да падне от надуване на рог, а не от дракон зомби. Или да се размърда ледения дракон под Вала и да го истръска от гърба си.

# 397
И повечко варгване, вълчища, такива работи. Simple Smile

# 398
Очаквам да съживят Джон, но не с 2 - 3 думи от Мел, ами по - трудно. Ширийн на Вала ли е? Може тя да е жертвоприношението, но си мисля защо Мел ще тръгне да съживява Джон?
А и като/ако се върне не мисля, че ще е същия човек.

# 399
  • София
Тиф, със сигурност Джон ще е Егон, чичо няма да избяга от основната си линия, само защото хората се били сетили. А ако пишеше по-бързо нямаше хората да му четат пасажите по 20 пъти един след друг и да ги разплитат като пъзели.

Аз лично очаквам Вала да падне от Леден дракон, че този рог на Джорамунд стана твърде очебиен.
И не мисля, че ще е някаква маргинална битка, ще съм много разочарован ако е такава.
Аз точно в книгите очаквам тежка зима да застигне целия Вестерос, включително и Дорн, колкото и шокиращо да звучи.
Искам Другите да минат като чума и да има епична и невиждана битка, която да продължи с дни и да обхваща всичките останали сили от континента.  Rolling Eyes

# 400
  • Пловдив
Дори и да не е същия човек Мартин ще ни го представи много по-добре от ДиД, надявам се Джон да се съживи и да изиграе някаква важна роля.

# 401
До Дорн чак - едва ли.
Надявам се Джон да има различно Тарг име. Не ща Егон.
Може и КнН да стане. Да си поведе армията от мъртви, разчиства Дана, Церса и уж брат му от друга майка и сяда на ЖТ. The End 😁😁😁

# 402
  • София
Нямам нищо против и това  Grinning
ама само ако Аря е жива.  Crazy

# 403
Е, да. Тя му е братовчедка - всичко ще е наред.😀

# 404
за пророчествата съм готов да се обзалагам, че ще се изпълнят.
За това че Джон ще остане жив - също.
До момента съм обявил, че съм готов да се обзалагам и че филмовата Санса няма да се обърне срещу филмовия Джон и че ако това стане, публично ще обявя че съм шокиран. Изненадващо (или не) когато два пъти направип това предложение след пети епизод, всички противници на Санса се изпокриха и никой не пожела да се обзаложи с мен.

Общи условия

Активация на акаунт