Песен за огън и лед 29

• 17 130
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
И той, да! 😁

# 691
  • Вестерос
Защото хората си мислеха, че се извинява на жена с това име, любовница някаква.
А Хостър е съжалявал, че е предизвикал аборта на Лиса с въпросната билка, която не е невен.
Разбрах и се сетих и за предишното обсъждане на това

# 692
  • Варна
Но не пречи Лиса да се е забавлявала с Кутрето от време на време.

С Кутрето все нещо са правили, щом той е успял да я държи толкова изкъсо. Едва ли е било само на празни приказки.🤣🤣
Ако Робърт беше здраво дете, щях да съм убедена, че е на Бейлиш, но тъй като не е, си остава само теория. 😊 Както го извърти Мартин по - нататък.

Аз пък мисля, че не й е пускал - и точно затова я е държал толкова изкъсо толкова години. Със сладки приказки от сорта "когато Джон Арин опъне петалата ще си само моя, ще си народим дечица и т.н." Тя му е издействала разни повишения и длъжности и т.н. и я е оставял да се облизва.
Пък и дори да е искал да спи с нея, в което се съмнявам, все пак в КЧ са птиченцата на Варис и още кой ли не - една дума да Арин и сбогом, Кутре Simple Smile

# 693
Церсей и Джайм нали са спали заедно и никой не е разбрал.
Спомням си и една реплика на Лиза. Малко преди сватбата им/първата им брачна нощ, обясняваше как и омръзнало да шептят и да се крият и най - сетне щяла да крещи и да я чуят еди къде си. 🤣🤣

# 694
  • Чужбина
обясняваше как и омръзнало да шептят и да се крият и най - сетне щяла да крещи и да я чуят еди къде си. 🤣🤣
Така беше.

Цитат
— Не! — Тя тропна с крак. — Искам те сега, още тази нощ. И съм длъжна да те предупредя, след всички тези години мълчание и шепнене, решила съм да пищя, докато те любя. Ще пищя толкова силно, че да ме чуят чак в Орлово гнездо!

А бяха на Пръстите, в дома на Кутрето. И така си и беше де. Санса ги чуваше и беше описано много смешно.

Цитат
Последният й врясък беше толкова силен, че кучетата се разлаяха, а две от придворните дами едва сдържаха смеха си.

hahaha hahaha hahaha

Ох, тоя Мартин ...

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 23:25 от Eleonora_27

# 695
Есме- Тивин е знаел. Ама е било по-лесно да си затваря очите.
Тая Лиса е такъв кукундрел... И в сериала толкова грозна я изкараха, че дори не ми се мисли за нея. А за малкото лекенце още повече.

# 696
  • Варна
Да бе, тоя момент с пищенето го бях забравила... и объркала, щото пък в сериала - снощи им гледах консумирането на брака му каза: "първата ни брачна нощ беше преди години и оттогава копнея за теб" или нещо такова.
Но си мислех, че Кутрето е по-предпазлив и я е държал на къс повод.

# 697
  • Чужбина
Тя в сериала беше слаба и изпита, а всъщност е пухкава и даже тромава.

Ако бяха избрали някоя по-заоблена актриса, Ейдън щеше съвсем смешно да изглежда до нея.

# 698
Тивин е знаел ли? Аз си мисля, че беше точно обратното. Церсей много се страхуваше истината да не стигне до него.

# 699
Стига бе, за Церсей са знаели достатъчно хора, ама ги е устройвало да си трайкат. Тивин най много, демонстративно нито веднъж не попита и повдигна дума.

# 700
Е, колко да са знаели? Все някой щеше да се разприказва по - рано. Тивин не пита, но си спомням, че след като Станис прати съобщенията за децата, той ги обяви за лъжи и май бяха сами с Церсей.

# 701
Варис и кутрето не ходиха ли да предупредят Нед да не рови...опичаха си нещата, но не Робърт беше удобен, не бяха готови да го сменят.

# 702
Аз имам някакъв спомен, че Церсей си спомня, че Тивин ги е хванал като деца и е бил много ядосан.... но от книгата, или сериала🤔

# 703
Аз имам някакъв спомен, че Церсей си спомня, че Тивин ги е хванал като деца и е бил много ядосан.... но от книгата, или сериала🤔
Не е бил Тивин, а майка им Джоана.

# 704
Именно Ели, това казвам и аз. Жените са тези които дават, живот, и точно затова повееч ги боли като се отнема. А мъжете понеже не даваме живота - по-леко приемаме смъртта и умеем да си сдържаме емоциите (е, аз не съм добър пример,   за човек, който си сдържа емоции, но аз съм изключение). така че жените нямат място на война, точно както не приемам, че е нормално да има бокс за жени или балет за мъже.
наречи ме патриархален ако щеш.
Тук вижданията ни се различават коренно. И сега има жени генерали. Защо да няма бокс за жени или пък балет за мъже(изключително важни са мъжете в балета)? И двете неща се учат. Няма значение пола.

и колко са жените генерали като процент от населението?  ИЗключвам ИЗраел, където има перманетна война от 70-80 години и няма как да изключат жените от нея..
 в България има една жена полковник и тя е участвала във Втората световна война, другите жени са капитани или лейтенанти. И това не е от днес.
 Нека ти покажа примерна ситуация - трябва да се вдигне армията под тревога - отделение от 10 човека трябва д мине 10-15 километра на  4-5 часа, пеша.
В отделението има една жена. Нали се сещаш, че мъжете  войници като им се припикае  ще изгубят до две минути - един дърво да има, надупят се и  и готово. А жената трябва да я чакат половин част да си намери достатъчно храсти. Да не говорим в армията, като има жени колко изнасилвания стават. "Дъщерята на генерала" гледала ли си?
Боксът - това е маясто за убийци. Всеки който удря там с 5-6 години ти скъсява живота,ако не и с 10. Една жена да я блъскат в детеродните органи, , почти сигурно не може да има деца. Да не говорим, че мъжете там тренират с анаболи,  за да бъдат по-мускулести които после има удрят в черния дроб и други органи. ЕДна жена като взима анаболи каква ще е ползата за нея? да бъде по-мускулеста?
За балета или  спортните танците един мъж трябва да е много нежен, а това не е естественото състояние на мъжете.

абсолютно доказано е, че има "физически" професии като минно дело, сапьорство, стругарство и т.н. където огромният процент от хораат са мъже и току за цвят 1-2 жени, които са много яки. В същото време жените са много по-оправни и експедитивни от мъжете във всички хуманитарни професии т като например правото и историята трябва специална квота да има за мъжете, за да има въобще мъже -студенти.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 12:42 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт