Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, да попитам има ли сред вас жени, които са си поставили хиалурон в устните по време на цикъл? Има ли някакво значение това или не е проблем да се постави в този период? Питам, защото четох на едно място, че нямало да има ефект ако се постави хиалурон по време на цикъл.

# 226
Филърът си е филър когато и да го поставят- стои си. Няма как да няма ефект по време на цикъл.

# 227
Здравейте, да попитам има ли сред вас жени, които са си поставили хиалурон в устните по време на цикъл? Има ли някакво значение това или не е проблем да се постави в този период? Питам, защото четох на едно място, че нямало да има ефект ако се постави хиалурон по време на цикъл.
Надали ще има разлика в ефекта от филър в период на цикъл или не, но тогава организма е по-склонен към кръвотечение и вероятността да посинеят местата, където е бодено се увеличава. Тааа, по-добре недей.

# 228
KPP щом няма 0.5мл разпределете 1 мл в скули и другото като МД кодове в други точки, аз нещо такова правя. Но все пак ти си прецени дали изобщо имаш нужда от цял милилитър. Както ти е писала и Nabella с по често попълване отива  по малко материал, запазваш ефекта по за дълго и своевременно се получава едно освежаване. Поне аз за себе си открих, че този подход ме устройва. Аз приблизително на 6 месеца слагам по 1 мл в цялото лице и 1 мл в пушаческите бръчки и устни. Колко мл от скинбустера на Принцес сложи, тъй като един от вариантите, които ми предложи докторката беше тази марка, а и цената на мл беше добра и се замислям дали да не не го пробвам вместо Рестилайн.

Със сигурност в момента нямам нужда от 1мл в бузите. Максимум 0.5. Аз в началото сложих 1 мл само там. Но пък и аз съм на 27 и все още нямам някакви сериозни бръчки, свличания, хлътвания, правя го за по-свеж виж на лицето, а не за изпъване. Но това останалите 0.5 мл да се разпределят като МД кодове е добра идея - не са много милилитри, пък все ще има къде да се поберат, така че да не изглеждам гротескно. Но може би да изчакам до 9тия месец, страх ме е да не стана прекалено напомпана и да си личи, че имам нещо в лицето.
Ти кога ходиш на допълване, в какъв период след последното поставяне? Иначе Принцес ми сложи 1 мл в цялото лице (без чело) и ми придаде един много приятен обем, плюс хидратация. Слагах го декември и още има ефект (съдя по обема на брадичката, защото там нямам филър, а ме боцна няколко пъти с Принцеса и все още си стои обемният ефект). Аз мисля да продължа с него като бустер.

# 229
Според мен Принцес не отстъпва на Рестилейн

# 230
Надали ще има разлика в ефекта от филър в период на цикъл или не, но тогава организма е по-склонен към кръвотечение и вероятността да посинеят местата, където е бодено се увеличава. Тааа, по-добре недей.

Уверявам ви, че няма причина тялото да е склонно към кървене (освен явното) по време на цикъл. Цитирам старшата на кръвния център. По-скоро преди цикъл  може да има повишена чувствителност и раздразнителност, но броени боцвания с игла на обезболено място не би трябвало да са драма.

# 231
....
Уверявам ви, че няма причина тялото да е склонно към кървене (освен явното) по време на цикъл. Цитирам старшата на кръвния център. По-скоро преди цикъл  може да има повишена чувствителност и раздразнителност, но броени боцвания с игла на обезболено място не би трябвало да са драма.
А аз цитирам д-р Михайлов от Скинлайн. На мен лично ми се е случвало да посинявам повече в такъв период, но тогава не знаех, че не е подходящ момента. И той когато правя инжекционни процедури ме пита, а има доста наблюдения предполагам. Та аз лично, ако правя такива на лицето, избягвам да е по време на цикъл.

# 232
Възможно е, разбира се, че има опит, но няма физиологична причина тялото да е склонно към кървене. А синините май са си до кожа. Последния филър ми сложиха по време на цикъл- 2 сини точки и минимално подуване. След първия път бях като бита. Мисля, че е индивидуално и не бих си отказала часа ако съм в цикъл.

# 233
Е да, ако има записан час няма смисъл да се анулира, но аз лично ако трябва да избирам ще позаобиколя тези няколко дни, особено ако ми предстои някакво събитие в близката седмица-две.

# 234
Момичета, здравейте!
Търсих различни теми във форума, някои от които стари. Накрая ви намерих.
Предстои ми поставяне на филъри в устните. Нещо, което искам да направя отдавна. Не съм в Бг. Имам вече запазен час в клиника на моя приятелка, която и ще ми направи устните.
Има една важна подробност. Кърмя три годишно дете. Кърменето е веднъж, само вечер. Търсих много информация и навсякъде пише, че поставянето на филъри не се препоръчва при бременност и кърмене. Само на едно място, където поставят, пишеше че проблем няма.
За времето в което кърмя, разбрах че няма лекарство и процедура, на които да не пише и за които да не се твърди подобно нещо, с цел презастраховка.
Бих искала, ако може да ми помогнете със съвет.
Позната твърди, че не се препоръчва, заради обождането с игли и стресирането на организма, поради което кърмата може да спре. Друга ми казва, че заради самите вещества, които се инжектират.
Никъде не намирам конкретна информация, защо не се препоръчва.
Ако някоя от вас знае нещо по въпроса, моля да пише.
Благодаря и хубав ден!

# 235
Здравейте, имам нужда от помощ на 32 год съм, след много свалени кг кожата по лицето ми е много отпусната и с бръчки. Правих еглена мезотарапия и още хиляди други процедури в рамките на 5 месеца дадоха доста голяма сума но без резултат. Кожата ми е много тънка и бяла.
Моля ви дайте съвет къде да ходя и какво да правя или поне с кой да се консултирам.
Благодаря ви

Обикновено при отслабване се губи мастната тъкан при лицето. Мисля, че попълването със собствена мастна тъкан, или липофилинг със собствена мазнина, ще е най-удачно в случая. Другият вариант е лифтинг, но предполагам, че предвид възрастта ти, няма да е първи избор на хирурга.

# 236
Приветки,
Аз съм от тези, които се възползваха от намалението в Дерма акт. Права е ДХЗ за дните, часовете и всичко - много младо момиче ми постави ботокс в чело и гневна. Челото беше заради желанието ми да се повдигнат леко веждите -ефект, който предния път много ми хареса. Сега - два дни след процедурата челото ми ВЕЧЕ е бетон, ако се разгръща ефекта още имам чувството, че направо ще ми сцепи кожата. Гневната няма почти никакъв ефект засега, нея ще изчакам да видим. Да не говорим, че челото още ме боли от убожданията, нещо което преди изобщо не съм усетила.
Сега да се притеснявам или да не се притеснявам за челото - кой знае какво количество ми набиха там... Sad

# 237
  • Бургас
Не съм си слагала филър в устните,но съм забелязала,че при подобни интервенции,при мен е по-изострена чувствителността към болката,ако ми ги извършват по време на цикъл. Иначе съм много търпелива.Според мен,няма отношение  качественото усвояване на филър или ботокс по време на цикъл

# 238

Здравейте,бях писала още в предната тема за тази раничка околото първата дупчица,която е от шарка. Мина месец откакто падна коричката и още не се е запълнило мястото напълно-вижте как стои около самата дупчица -очертано и под нивото на кожата. Все още е леко червено.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 11:47 от mariyaa_xx

# 239
Приветки,
Аз съм от тези, които се възползваха от намалението в Дерма акт. Права е ДХЗ за дните, часовете и всичко - много младо момиче ми постави ботокс в чело и гневна. Челото беше заради желанието ми да се повдигнат леко веждите -ефект, който предния път много ми хареса. Сега - два дни след процедурата челото ми ВЕЧЕ е бетон, ако се разгръща ефекта още имам чувството, че направо ще ми сцепи кожата. Гневната няма почти никакъв ефект засега, нея ще изчакам да видим. Да не говорим, че челото още ме боли от убожданията, нещо което преди изобщо не съм усетила.
Сега да се притеснявам или да не се притеснявам за челото - кой знае какво количество ми набиха там... Sad

Според мен си направила грешка, че си се доверила на младо момиче, което да се учи на теб... Аз досега никога не съм имала такива усещания след ботокс, каквито описваш - нито ме е боляло след това, а ефектът се разгръща след около седмица (тоест след около седмица започва стягането) но никога не съм губила изцяло мимиката си, както описваш ти, че е твоето чело сега. Не искам да те плаша, но щом още от сега е бетон и нямаш мимика, не ми се мисли за след седмица две как ще е... Лошото е, че няма и какво да направиш, а трябва да чакаш да мине ефекта. Дано да греша.

Общи условия

Активация на акаунт