Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
И във страницата на Дерма акт във Фейсбук  има обявени промоции, от които може да се възползва всеки. За мен няма нищо подвеждащо. Аз съм ходила там веднъж за лазер, не мога да кажа, че съм редовна клиентка и да искам обаждане, промоция и т.н В никакъв случай не мога да се сравнявам с клиентка оставила там хиляди....

# 211
Преди време мислех да посетя Дерма акт, но след смешната пр акциа с бг влогърките тотално се отказах. Изглеждат ми несериозни.
А и ако не са описали точно какви са условията на промоцията са нарушили правата на клиентите и всеки, който се почувства подведен може да сигнализира КЗП.

И аз това им написах! Даже им копирах в коя точка го пише, а те ми отговориха, че не виждали нищо некоректно! А има и друго- те подават продуктите си онлайн. Аз ако си закупя продукта така, какво правим после? Просто се изложиха тотално.
А Вие къде видяхте промоцията?Онлайн я няма.На мен ми се обадиха по телефона и ме уведомиха за нея.Обясниха ми,че е за клиенти на клиниката.С смисъл стана ясно,че не е обявена за всички.
Във фейсбук и инстаграм. Даже в официалния им сайт са качени промо пакетите. Дори ми пратиха съобщение в месинджър с линк към пакетите!  Когато говорих с тях по телефона не ми казаха, че има някакво ограничение, а когато писах във месинджър, ми казаха точно това с избора на случаен принцип по телефона.
Аха..на мен за други промоции ми звъняха, казаха че
ги няма онлайн.
Много подвеждащо наистина,некоректно!
А да не би момичето на рецепция да се е объркало между двете промоции?!Няма логика да ги качват онлайн иначе?

# 212
И във страницата на Дерма акт във Фейсбук  има обявени промоции, от които може да се възползва всеки. За мен няма нищо подвеждащо. Аз съм ходила там веднъж за лазер, не мога да кажа, че съм редовна клиентка и да искам обаждане, промоция и т.н В никакъв случай не мога да се сравнявам с клиентка оставила там хиляди....
Аз мислех, че промо пакетите и промото -50 са различни. И да, ако е така нямам нищо против, но когато ги попитах ми отговориха, че става въпрос за едно и също нещо. Интересното е, че по телефона ми казаха едно, а на съобщение друго. Просто се ядосах, от това че не е обяснено както трябва.

# 213
Моите промоции са до края на юни.Май говорим за различни оферти и определено са Ви объркали.

# 214
Възможно е! А аз така се “взривих”😂

# 215
Възможно е! А аз така се “взривих”😂
И аз бих!:)

# 216
Аз пък забелязвам, че филърът в бузите вече започва да се постопява. Със сигурност има още доста и свежия ефект стои, но не е така напомпан като преди. Слагах го октомври (около преди 7 месеца). Вие как процедирате с филърите - оставяте да се стопят напълно или ходите релулярно да допълвате?

# 217
Не е ли малко 7 месеца? Лекарката, при която ходих за консултация, ми каза, че ще се задържи около 2 години.

# 218
Не е ли малко 7 месеца? Лекарката, при която ходих за консултация, ми каза, че ще се задържи около 2 години.
На мен за скули ми казаха 9-12м.

# 219
  • в 1001-та нощ
Аз пък забелязвам, че филърът в бузите вече започва да се постопява. Със сигурност има още доста и свежия ефект стои, но не е така напомпан като преди. Слагах го октомври (около преди 7 месеца). Вие как процедирате с филърите - оставяте да се стопят напълно или ходите релулярно да допълвате?

Аз правих мезо. А по-нататък - Радиес.

# 220
  • София
Относно филърите в скулите, аз допълвам и не чакам всичкият да се разгради. Може да не е най-правилният подход, но когато видя, че изчезва ефекта, който търся и допълвам 1 мл разпределен в скули, назо лабиалните и под ъглите на устата. Иначе през другото време периодично мезо, а другият месец ще пробвам и скинбустер, тъй като лицето ми е слабо и мисля, че ще освежи и ще придаде лек обем. Поне това обещава докторката Smirk Само още се чудя с кой скинбустер да пробвам.

# 221
И аз досега правих два скинбустера. Juvederm Visage и Princess Rich. От Juvederm ефект нула (само леко хидратиране и мноого малко лифтинг), от Princess съм доволна. Иначе при мен определено ще издържи още поне година, но идеята ми е, че има разлика от това как беше на 3-4 месеца. Само, че и да отида да запълня да кажем на месец 9, едва ли ще ми трябва 1 мл - ще стана като Елен Колева така. По-скоро 0.5, обаче пък при Денкова половинки не правят и не знам...а на друг не бих се доверила за бузи. Абе, другия месец ще отида на консултация, че и без това не съм била от декември Simple Smile Иначе под очите не е мръднал филъра, буквално. Но според мен няма как да издържи 2 години, който и да е филър, както по-нагоре някой бе споменал. Макс година и 2-3 месеца (даже е много).

beti76 ти къде ходиш?

# 222
И аз не чакам да се разгради, а допълвам всяка година по 1 мл в двете скули общо. При първото слагане отиде много повече продукт, така че няма логика да чакам да се разгради изцяло.

# 223
Здравейте, имам нужда от помощ на 32 год съм, след много свалени кг кожата по лицето ми е много отпусната и с бръчки. Правих еглена мезотарапия и още хиляди други процедури в рамките на 5 месеца дадоха доста голяма сума но без резултат. Кожата ми е много тънка и бяла.
Аз бих те посъветвала да изчакаш. Аз свалих само 5-6 кг, но тъй като това беше над 10% от теглото ми, се сбръчках зловещо. Направо съжалих за свалените килограми. След около година доста се подобри положение и то без процедури. И аз съм с тънка, бяла кожа и по онова време бях на 33 години.
Имай предвид, че нашия вид кожа е най-бързо стареещия. Никога не съм имала младежки пъпки или каквото и да било проблеми с кожата през пубертета. Сега си 'плащам' с бръчки, който са много по-сериозни от тези на връсничкитв ми...

# 224
  • София
KPP щом няма 0.5мл разпределете 1 мл в скули и другото като МД кодове в други точки, аз нещо такова правя. Но все пак ти си прецени дали изобщо имаш нужда от цял милилитър. Както ти е писала и Nabella с по често попълване отива  по малко материал, запазваш ефекта по за дълго и своевременно се получава едно освежаване. Поне аз за себе си открих, че този подход ме устройва. Аз приблизително на 6 месеца слагам по 1 мл в цялото лице и 1 мл в пушаческите бръчки и устни. Колко мл от скинбустера на Принцес сложи, тъй като един от вариантите, които ми предложи докторката беше тази марка, а и цената на мл беше добра и се замислям дали да не не го пробвам вместо Рестилайн.

Общи условия

Активация на акаунт