Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 70 787
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Майка ми има алергия към ХК  в кремовете , беше много зле след един крем на Eucerin преди години , когато и се появи . Сега полазва кремове само , които не съдържат ХК , а такива доста трудно се намират вече на пазара.
Може да пробва корейска козметика, имат разнообразни серии с колаген, охлюв, прополис и др., както и серуми.

# 721
  • София
Добре де, щом все пак има риск от реакция, не трябва ли да се направи тест за алергия преди да се постави филъра Confused

# 722
Здравейте!
Бихте ли препоръчали за София специалист за премахване на различни кожни и лигавични образувания – невуси, брадавици, кондиломи, капиляри?
БЛАГОДАРЯ 🙂
Д-р Присадашка от Еволюшън център в Мол Парадайз. Махна с лазер малка брадавичка на дъщеря ми под долния клепач. Имаше съвсем леко отичане под окото за около час и никакъв проблем след това. Но по принцип такива неща ги прави през зимата или есента. Не се препоръчва през лятото, когато е силно слънцето.

# 723
  • Sofia
А остана ли някакъв белег? Simple Smile

# 724
А остана ли някакъв белег? Simple Smile

Не няма белег, но д-р Присадашка затова и настоя да го направи есента, защото каза, че от слънцето може да стане. Тя поначало капиляри, брадавички и слънчеви петна, които ги работи с фракционен лазер, ги прави главно зимата или късна есен.

# 725
Момичета,исками се да споделя много неща,но ще се постарая да бъда по-кратка.Аз съм от Пловдив и съм на 53 год.Преди 3-4  год.чак видях,че съм пораснала:angry: и правих няколко различни лазерни процедури,от които не видях никакъв ефект.Просто пари хвърлени на вятъра.След това по съвет на няколко съфорумки отидох при д-р Чолакова.Сложих няколко филъра и ботокс и положението се пооправи.Междувременно правих блефаропластика ,защото имах паднал клепач.Сега са добре.Обаче усещах,че искам още да се пипне в брадичка особено.Сега искам да благодаря специално на една съфорумка mamaden,която сподели,че ходи в Дермавист при д-р Ива Стоилова.Сложихме в брадичка 2 мл.volux филър в интервал от през две седмици и лицето ми приидоби V-форма.Правих МД кодове с Juvеderm- Volift.Сложихме 2 мл ,остана ми още 1 мл.Предпочетох да оправя шията .Там сложих Радиес,честно казано не мога да се нагледам на резултата.Кожата на шията ми стана по-плътна по изпъната и като си помисля ,че действието на радиеса ще се развива още 2 месеца ,направо пощурявам от радост.И накрая да споделя за хидрафейшъл .Страхотна процедура.Такава кожа ,не съм имала сигурно от ученическите си години.Това пак по препоръка на mamaden.Дадох доста пари накуп,но имах събитие сега в неделя и ми се искаше да направя най-доброто за себе си и не съжалявам.Силно препоръчвам д-р Ива Стоилова .Лицето ми е в пъти по-добро след като стигнах до нея.Малко по-скъпичко е ,но си заслужава.Дано не съм ви досадила много.

# 726
ETM,  радвам се като чета отзиви като твоите! Стискам палци ефекта и развиването да продължи поне година. Ще е интересно да споделиш като финанси колко ти излезнаха процедурите, на мен поне ще ми е интересно, макар да съм далече от по-сериозната поддръжка. Но се навивам и финансово, че човек трябва да отделя средства Simple Smile

# 727
Anguished
ETM,  радвам се като чета отзиви като твоите! Стискам палци ефекта и развиването да продължи поне година. Ще е интересно да споделиш като финанси колко ти излезнаха процедурите, на мен поне ще ми е интересно, макар да съм далече от по-сериозната поддръжка. Но се навивам и финансово, че човек трябва да отделя средства Simple Smile
Единият филър VOLUX си е доста скъп.Както писах от него сложихме в брадичка 2*1мл.Цената му е 800 лв.Той влияе на костната структура .По-мощен е ,ако мога така да се изразя.Както съм писала по-напред в темата аз имах крива усмивка сега вече не е такава.Трайността на този продукт трябва да е три години.Между другото тя ми го препоръча  да го ползвам вместо ботокс около очите за по-голяма трайност,но засега няма да мога.
Другото МД кодовете са три филъра общата цена е 1450 лв.Сложила съм само два засега.Другият по-нататък и Радиеса на шията е 780 лв.Е и на гневна сложих малко ботокс и се спирам вече ,защото финансиите свършиха:anguished:.Резултата си заслужава.

# 728
Еха, при Денкова е 700 лв Volux, а във Vogue Clinic -600лв.

# 729
Денкова не му ли е официален тренер за източна  Европа и вносител за България ?

# 730
И аз това разбрах от последните снимки, свързани с този филър.
Макар че, тук, във Варна - Ива Стоилова идваше да ги обучава в Естетик Клуб .
И се чудя на какво отгоре държи по-високи цени.

# 731
E, тя си работи добре. Сигурна съм, че за всички ни е важно да изглеждаме добре и +- 100лв не са водещи. Освен това, д-р Денкова такива количества слага, че не е много сигурно накрая дали ще е по-евтино при нея . На последните обучения говорили за лица с по 8-10мл на половина ! ( на всяка страна)

# 732
Аз не съм слагала толкова много наведнъж, но няма ли някакво намаление при повече от 5 мл?
При Вандев в Пловдив - при повече от 5мл е 15% Ценоразпис .

Онзи ден видях новата клиника на Снежана Атанасова в Пловдив, но тя изобщо не ми е приятна с отношението си .
Атадерма

# 733
На мен пък ми е направила отлично професионално впечатление и бих я препоръчала.Говори по същество и действа прецизно!Имам мезо конци Силует Софт и филър в назолабиалните,ефектът е повече от чудесен.

# 734
Аз не съм слагала толкова много наведнъж, но няма ли някакво намаление при повече от 5 мл?
При Вандев в Пловдив - при повече от 5мл е 15% Ценоразпис .

Онзи ден видях новата клиника на Снежана Атанасова в Пловдив, но тя изобщо не ми е приятна с отношението си .
Атадерма
За филърите нямах отстъпка,но имам едно кафяво петънце под дясното око .То е още от детските ми години,но с времето е станало по-голямо и ми даде ваучер за есента да ми го махне безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт