Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 412
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
...
Днес е 5ти ден след процедурата микронидлинг, паднаха количките, но ми е розова кожата. С какво да се мажа?
Скрит текст:

Neocica

... Въпреки раните, дълбоките бръчки вече ги няма Simple Smile Успях да избегна поставянето на филър на зоните около устата

Не бързай да се радваш Simple Smile нека мястото се успокои и възстанови напълно - поне месец си дай, за да правиш оценка Simple Smile След процедура обичайно има реакция, оточност, кожата се изпъ(л)ва Simple Smile

С какъв уред правиха процедурата? Електрически, механичен?

Моя позната, хирург, скоро ще се занимава и естетична медицина. Настоява за плазмолфтинг, щял да ми повдигне и оформи контура, било и по-евтино. Тъкмо се навих за Радиес и пак колебания.
Някоя от вас с пресни впечатления от плазмолифтинг?

Според мен по-скоро освежава. Ако кожата е тежка и плътна, и ако е нужен видим лифтинг - едва ли ще има точно такъв ефект.

# 166
Благодаря за споделените впечатления! Значи ще е Радиес.
Как се развива Радиеса при теб, Алена? Повдигане?

# 167
Момичета, запазих си час при д-р Етугов за филър под очите. Часът ми е в последния ден преди докторът да излезе отпуска за 1месец. Хубаво си записах часа, но носле ми светна, че това ще ми е първото поставяне на хиалуронов филър, и се чудя, ако ми стане нещо (алергична реакция, подуване), а докторът го няма, дали да не отложа часа си за след месец, когато той ще е тук.
Моля ви, дайте съвет може ли нещо да стане, или резултатът се вижда директно след процедурата, и ако нещо се случи, док ще действа на място. И пак да кажа, че страхът ми е голям Blush

При мен не е имало някакви реакции, освен доста отточност, но то е нормално. Но директно след процедурата всичко изглежда ок, отточността и реакциите се появяват до 3ти ден, така че ако си много притеснена, по-добре изчакай, въпреки че едва ли ще има нещо.

На мен като цяло ХК като си сложа в лицето, винаги имам лека отточност след това, не знам дали е нормално (при мезотерапии, в които не присъства ХК я нямам). При вас така ли е?

# 168

С дерма Пен с 36игли

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 12:53 от bubanka

# 169

С дерма Пен с 36игли

Уоу и с дермапен станаха такива рани... Не се обиждай, но си била при голям некадърник. С дермапен-а трябва да се получи накрая само леко зачервяване на кожата - дори и убожданията не се личат, а на 3ти ден вече си ок. Вероятно ти е сложил/а много голяма дълбочина на убождане или е натискал/а към кожата. При всички случаи не ходи повече там. Не е нормална реакция и е направена процедурата некадърно. Да не говорим, че ако е първа процедура, в никакъв случай не трябва да е с 36 игли, а първо се прави с 12.

# 170

С дерма Пен с 36игли

Уоу и с дермапен станаха такива рани... Не се обиждай, но си била при голям некадърник. С дермапен-а трябва да се получи накрая само леко зачервяване на кожата - дори и убожданията не се личат, а на 3ти ден вече си ок. Вероятно ти е сложил/а много голяма дълбочина на убождане или е натискал/а към кожата. При всички случаи не ходи повече там. Не е нормална реакция и е направена процедурата некадърно. Да не говорим, че ако е първа процедура, в никакъв случай не трябва да е с 36 игли, а първо се прави с 12.
С 2.00 дълбочина ми ги прави. Повече никъде няма да ходя, само да ми мине и ще си взема ампули хиауронова киселина да се мажа вечер преди лягане. През деня дневен крем и това е. Каза ми, че при по-дълбоки бръчки трябва по агресивно, на другите места късето мина с 0.25 дълбочина нищо ми няма. Само се моля да ми се махне червенината, а да не си остана така 😔

# 171
  • в 1001-та нощ
Woman89, в кое студио прави процедурата? Аз много си мислех за машинка за микронийдлинг, но предполагам са дсота скъпи Sad

Благодаря за споделените впечатления! Значи ще е Радиес.
Как се развива Радиеса при теб, Алена? Повдигане?

Вече мина месец. Очакванията ми бяха - за това време, в което се резорбира продукта - лицето ми да се изпайдуши до изходно положение, но не е. След инжектирането имаше лека оточност, която отмина за десетина дни, и остана ефект, като след точков лифтинг. В лицето има пълнеж, който е приятен, придава свеежст. За мое щастие - месец след процедурата - този ефект е запазен. Днес коментирахем с док - каза че от инжектираното в-во 70% е резорбируем пълнител и 30% са калциевите микросфери, които остават. Ако действително 70% от инжектираното се е резорбирало, значи има "произведена тъкан". Това е само хипотеза, тъй като не мога да видя какво се случва в кожата. Виждам само резултата товън.

Сега резултатът много ми харесва, кожата има плътност, лицето е повдигнато от създаденяи обем - най-вече в местата с депресии и липса на плътност на кожата. Ще наблюдавам във времето какво се случва. Вероятно се произвежда колаген и ще продължи още 6 месеца, както е по предписание.

# 172
С 2.00 дълбочина ми ги прави. Повече никъде няма да ходя, само да ми мине и ще си взема ампули хиауронова киселина да се мажа вечер преди лягане. През деня дневен крем и това е. Каза ми, че при по-дълбоки бръчки трябва по агресивно, на другите места късето мина с 0.25 дълбочина нищо ми няма. Само се моля да ми се махне червенината, а да не си остана така 😔

Майко мила, 2.00 дълбочина... Това си е направо касапница. С такава дълбочина се правят дебели, плътни кожи, с широки пори и белези от акне (твоята от снимките не е такава), затова са ти станали раните, тя направо ти е разказала играта... Има едно кремче, което е с екстракт от охлюв, за белези - може да се мажеш с него. Аз ако бях, щях да подам оплакване. Къде го прави, за да го сложим в черен списък.

Alena, аз също обмислям да си взема такъв апарат, само че по-непрофесионалния вариант - дермапен. В темата за козметични апарати за домашна употреба са го обсъждали, отделно гледах и много видеа и има страхотен ефект, а е и безопасен, ако се следват инструкциите и винаги се сменят иглите. В ибей са по около 60 паунда хубавите, което е ок като цена.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 15:02 от bubanka

# 173

Майко мила, 2.00 дълбочина... Това си е направо касапница. С такава дълбочина се правят дебели, плътни кожи, с широки пори и белези от акне (твоята от снимките не е такава), затова са ти станали раните, тя направо ти е разказала играта... Има едно кремче, което е с екстракт от охлюв, за белези - може да се мажеш с него. Аз ако бях, щях да подам оплакване. Къде го прави, за да го сложим в черен списък.

Alena, аз също обмислям да си взема такъв апарат, само че по-непрофесионалния вариант - дермапен. В темата за козметични апарати за домашна употреба са го обсъждали, отделно гледах и много видеа и има страхотен ефект, а е и безопасен, ако се следват инструкциите и винаги се сменят иглите. В ибей са по около 60 паунда хубавите, което е ок като цена.
В Благоевград при една козметичка Илияна. Дерма Пен можеш да си го купиш 150лв е. Аз също мислех да си го купя и да си правя сама процедури, но вече се отказах. Нищо няма да правя повече

# 174
Вече мина месец. Очакванията ми бяха - за това време, в което се резорбира продукта - лицето ми да се изпайдуши до изходно положение, но не е. След инжектирането имаше лека оточност, която отмина за десетина дни, и остана ефект, като след точков лифтинг. В лицето има пълнеж, който е приятен, придава свеежст. За мое щастие - месец след процедурата - този ефект е запазен. Днес коментирахем с док - каза че от инжектираното в-во 70% е резорбируем пълнител и 30% са калциевите микросфери, които остават. Ако действително 70% от инжектираното се е резорбирало, значи има "произведена тъкан". Това е само хипотеза, тъй като не мога да видя какво се случва в кожата. Виждам само резултата товън.

Сега резултатът много ми харесва, кожата има плътност, лицето е повдигнато от създаденяи обем - най-вече в местата с депресии и липса на плътност на кожата. Ще наблюдавам във времето какво се случва. Вероятно се произвежда колаген и ще продължи още 6 месеца, както е по предписание.
Има и повдигане, значи е вярно, че лифтира. Соделяй, моля те, периодично как се развиват нещата.

# 175
  • София
Алена, а прави ли радиочестота или някаква друга процедура, за да се активира Радиеса, както коментират някои или всичко се получи естествено?

# 176
Някой с отзиви за Clear Lift ?

Гледам в инстаграм доста добри резултати - най-вече за малки капиляри и уеднаквяване на тена/заличаване на дребни петънца .

Говорих с дерматолог, препоръча ми и малки единици ботокс в зоната на гнввната бръчка, така че да овладея положението със себореята в тази област.
А за хлътванията ми препоръча Redensity 2 с канюла ,
Някоя от вас слагала ли е и доволна ли е от ефекта ?
Колко време продължава ?
 .

От зъболекаря си разбрах че се слага и ботокс за справяне с проблема на скърцането със зъби,
Чували ли сте за това приложение и някакъв отзив ?

# 177
Днес е 5ти ден след процедурата микронидлинг, паднаха количките, но ми е розова кожата. С какво да се мажа?

Бих препоръчала Цикатридина крем , успокоява и елиминира възпалението .
Мисля че крема с Гентамицин е грешка , не го ползвайте .

Какъв крем за лице ползвате , не го нанасяйте в/у раните само Цикатридина - има в него ХК и мисля че той ще помогне .

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 22:17 от bubanka

# 178
  • в 1001-та нощ
Алена, а прави ли радиочестота или някаква друга процедура, за да се активира Радиеса, както коментират някои или всичко се получи естествено?

Не още. Док първо каза на 3 и 4 седмица, после каза, че може и като мине първия месец. Ако ще правя нещо - то предстои. Само колаген пих.

# 179

Бих препоръчала Цикатридина крем , успокоява и елиминира възпалението .
Мисля че крема с Гентамицин е грешка , не го ползвайте .

Какъв крем за лице ползвате , не го нанасяйте в/у раните само Цикатридина - има в него ХК и мисля че той ще помогне .
В момента се мажа само с Цикабио на Биодерма, но ако повече ще помогне Цикатридина ще го купя. Имам и  Kelo-Cote, той е за белези,  но е със силикон и не знам дали е подходящ

Общи условия

Активация на акаунт