Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 490
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
В момента още не си за Кело Кот. Трябва да нямаш ранички никакви, и тогава. Така че а Цикатридина или с това което мажеш в момента.

# 181
Цикатридина не е подходящ. Аз след пилинга питах, но професорката каза категорично не. 

# 182
Наскоро бях писала относно раничка след лазер-стоеше доста дълбока,сега още има лека вдлъбнатина,но просто е нищо общо с това,което беше и доктора казва,че ще се запълни. Мажа все още с терезиен ойл и биодерма цикабио. Честно казано не знам кое помогна,но в момента,в който започнах терезиен ойл до седмица имаше доста разлика при мен.

# 183
Днес е 5ти ден след процедурата микронидлинг, паднаха количките, но ми е розова кожата. С какво да се мажа?

Бих препоръчала Цикатридина крем , успокоява и елиминира възпалението .
Мисля че крема с Гентамицин е грешка , не го ползвайте .

Какъв крем за лице ползвате , не го нанасяйте в/у раните само Цикатридина - има в него ХК и мисля че той ще помогне .
В момента се мажа само с Цикабио на Биодерма, но ако повече ще помогне Цикатридина ще го купя. Имам и  Kelo-Cote, той е за белези,  но е със силикон и не знам дали е подходящ

Цикатридина унгвент и Цикабио на Биодерма имат различен състав и действие .При такива увреждания като вашите Цикатридина има по - добър ефект още в началото , крема с Гентамицин може да засили пигментацията .

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОДУКТА И КАКВО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО МУ
ЦИКАТРИДИНА маз действа благодарение на съдържанието на хиалуронова киселина - мукополизахарид, който е широко разпространен в тъканите на тялото. Хиалуроновата киселина действа като поддържа структурата и по този начин придава тонус, трофизъм и еластичност на тъканите. Многобройни клинични проучвания са демонстрирали капацитета на хиалуроновата киселина да ускорява и подобрява процеса на реепителизация и регенерация на тъканите.

ПОКАЗАНИЯ
Допълнително лечение при възстановителни процеси на повърхностни и дълбоки рани (охлузвания, разкъсни рани, изгаряния, хирургични рани, декубитални наранявания и язви) от всякакъв произход .

Кело - Кот изравнява , омекотява и изглажда .Той се прилага когато има заздравяла рана с белег и неравности .Мисля ( от това което виждам на снимката ) че няма да имате нужда от него .
Просто трябва при вас да се излющи и успокой мястото на манипулация .

# 184
Какво ви е мнението за тези ампули, някой ползвал ли ги е. Дали може сега да се мажа с тях или да изчакам да мине червенината?

# 185
Здравейте ,може ли координати на др Чолакова в Пловдив?

# 186
Вякой чувал ли е за д-р Баятева? Наскоро видях една позната с устни от нея и са страхотни.

# 187
Месец и 3 дни след поставяне на 1 мл. скинбустер Рестилайн, резултатът при мен е кръгла нула.

# 188
Влизам да споделя за процедурите си от вчера- пак 0.5 Juvederm smile в устни, 1мл Volift в назолабиални и лазер на един капиляр. Пак бях при др Кованджийска в клиниката на Др Денкова. Първият път (преди 5 месеца и нещо) сложих и ботокс на чело и гневна, който ме отпусна отдавна, но нямам никакви бръчки- супер доволна съм и в клиниката потвърдиха учудено, че не трябва нищо да правя повече на тези зони засега. Филърът в устните ми е супер, само дето се изкушавам да сложа още 0.5 другия месец, харесват ми с отока. На назолабиални имам оток в момента и усещам филъра плътен- това ще се разнесе ли или така ще остане? Забравих да попитам в клиниката. Най-доволна съм от лазера на капиляр под едното око- 3 минути, няколко ‘убождания’ и е изцяло заличен. Нямам белег, хлътване, корички и т.н.

# 189
# 190
  • София
Месец и 3 дни след поставяне на 1 мл. скинбустер Рестилайн, резултатът при мен е кръгла нула.
В руските форуми имаше много добри отзиви за Рестилайн скинбустера и мислех и аз да сложа другият месец. Моля, ако все пак усетиш ефект пиши наблюденията си. Аз съм с филъри и исках с него само да поддържам ефекта и за плътност на кожата.

# 191
Beti76, аз съм с много тънка, бяла и прозрачна кожа, това ми беше първата естетична процедура. След всички мъки, които изтърпях - безброй синки и топчета, съм много разочарована.
В спокойно състояние кожата ми изглежда добре (но тя и преди си беше и по тая причина Каляшева каза, че може да си изсмуче от пръстите да ми предложи само един скинбустер), но като се усмихна всички фини линии и бръчки от преди са си там. Няма никаква промяна.
При теб може да е различно.

# 192
  • София
Да,аз Simple Smile))   
Здравейте, някой използвал ли е услугите на Ильо Стоянов?

# 193
Влизам да споделя за процедурите си от вчера- пак 0.5 Juvederm smile в устни, 1мл Volift в назолабиални и лазер на един капиляр. Пак бях при др Кованджийска в клиниката на Др Денкова. Първият път (преди 5 месеца и нещо) сложих и ботокс на чело и гневна, който ме отпусна отдавна, но нямам никакви бръчки- супер доволна съм и в клиниката потвърдиха учудено, че не трябва нищо да правя повече на тези зони засега. Филърът в устните ми е супер, само дето се изкушавам да сложа още 0.5 другия месец, харесват ми с отока. На назолабиални имам оток в момента и усещам филъра плътен- това ще се разнесе ли или така ще остане? Забравих да попитам в клиниката. Най-доволна съм от лазера на капиляр под едното око- 3 минути, няколко ‘убождания’ и е изцяло заличен. Нямам белег, хлътване, корички и т.н.

Аз съм с Volift, пак в клиниката на Денкова - при д-р Георгиевски, обаче в бузи. И на мен ми изглеждаше много плътно, след процедурата, но това е от оттока, все пак са ти "бъркали" с игла под кожата, нормално е да е наранена, като спадне оттока, ще си супер. А колко ти взеха за Smile-a и за пръв път ли се правиш с него? И аз исках да слагам, обаче някой ми каза, че е нетраен. Относно капиляра - и на мен Георгиевски ми беше предложил на едно място дето имам, но имам лоши спомени с лазери преди години (бяха ме изгорили и цялото ми лице се поду, пих антибиотици) и още не смея. Ти при кой лекар прави лазера и колко ти излезе?

# 194
Благодаря за успокоението! Всичко правих при Кованджийска, имаше промо ден и назолабиалните бяха 500, устните-300 (0.5мл), капилярът-20лв. За втори път слагам Смайл, първият път беше преди 5 месеца и все още имах хидратация от него. Обаче скоро ще сложа още 0.5, с отока се харесах май.

Общи условия

Активация на акаунт