Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Аз също имам подобен белег под окото.... правих мезо, правих празмолифт... нищо!!!
Сега събирам мнения да процедурата:

http://skinline.bg/bg/neoperativna-blefaroplastika-plasma-bt/

....и дали ще има ефект върху такива белези.
Всякакво инфо за подобни белези ще е от полза.

Скрит текст:

Здравейте,бях писала още в предната тема за тази раничка околото първата дупчица,която е от шарка. Мина месец откакто падна коричката и още не се е запълнило мястото напълно-вижте как стои около самата дупчица -очертано и под нивото на кожата. Все още е леко червено.

Момичета,  моля за мнение от всички, които са се подлагали на Plasmo-Lift процедурата, или по-точно неоперативна блеферопрастика:

http://cetmed.net

Благодаря!

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 11:21 от bubanka

# 241
Приветки,
Аз съм от тези, които се възползваха от намалението в Дерма акт. Права е ДХЗ за дните, часовете и всичко - много младо момиче ми постави ботокс в чело и гневна. Челото беше заради желанието ми да се повдигнат леко веждите -ефект, който предния път много ми хареса. Сега - два дни след процедурата челото ми ВЕЧЕ е бетон, ако се разгръща ефекта още имам чувството, че направо ще ми сцепи кожата. Гневната няма почти никакъв ефект засега, нея ще изчакам да видим. Да не говорим, че челото още ме боли от убожданията, нещо което преди изобщо не съм усетила.
Сега да се притеснявам или да не се притеснявам за челото - кой знае какво количество ми набиха там... Sad

На мен ми се е случвало да имам болка на някой места кьдето са убожданията ( след няколко дни отминава), както и да започна да виждам ефект след 2-3 дни и нищо страшно не се е случвало. За гневната брьчка знaм, че там мускульт е по силен. Относно мимиката, мисля, че зависи от това как работи даден лекар или какво иска пациента. На мен никога не ми слагат над веждата, така че имам постоянно  движение на челото

# 242
Може да има остатъчна болка, ако е работено с по-дебела игла.

# 243
И аз не бих седнала на млада лекарка. Нито за ботокс, нито за нищо. 🤣🤣
Относно тези белези- имам познат, който имаше такива дупки, но по цялото лице. Много тежко беше. Знам, че преди 5-6г. ходи при Кадурина и го оправи с някакъв лазер.

# 244
И аз не бих седнала на млада лекарка. Нито за ботокс, нито за нищо. 🤣🤣
Относно тези белези- имам познат, който имаше такива дупки, но по цялото лице. Много тежко беше. Знам, че преди 5-6г. ходи при Кадурина и го оправи с някакъв лазер.

Въпроса е,че белега ми беше това

А сега там където беше раничката е вдлъбнатина,даже не ме интересува честно казано дупчицата,която беше дори да е мъничко по-дълбока. Просто се притеснявам за това около нея ...

# 245
  • в 1001-та нощ
Аз също имам подобен белег под окото.... правих мезо, правих празмолифт... нищо!!!
Сега събирам мнения да процедурата:

....и дали ще има ефект върху такива белези.
Всякакво инфо за подобни белези ще е от полза.

Явно е дълбоко. Каквото и да се прави, като подход - ще са нужни повече процедури. Михайлов вероятно ще предложи PRF (за да изпълни отдолу) и СО2 (за да изравни отгоре). Консултирайте се Simple Smile

И при CO2 и при волтаичната плазма има аблация. Док има достатъчно опит с двата апарата - ще предложи по-подходящото. С плазмата се работи доста прецизно, може и да се окаже удачно Simple Smile

# 246
Приветки,
Аз съм от тези, които се възползваха от намалението в Дерма акт. Права е ДХЗ за дните, часовете и всичко - много младо момиче ми постави ботокс в чело и гневна. Челото беше заради желанието ми да се повдигнат леко веждите -ефект, който предния път много ми хареса. Сега - два дни след процедурата челото ми ВЕЧЕ е бетон, ако се разгръща ефекта още имам чувството, че направо ще ми сцепи кожата. Гневната няма почти никакъв ефект засега, нея ще изчакам да видим. Да не говорим, че челото още ме боли от убожданията, нещо което преди изобщо не съм усетила.
Сега да се притеснявам или да не се притеснявам за челото - кой знае какво количество ми набиха там... Sad

На мен ми се е случвало да имам болка на някой места кьдето са убожданията ( след няколко дни отминава), както и да започна да виждам ефект след 2-3 дни и нищо страшно не се е случвало. За гневната брьчка знaм, че там мускульт е по силен. Относно мимиката, мисля, че зависи от това как работи даден лекар или какво иска пациента. На мен никога не ми слагат над веждата, така че имам постоянно  движение на челото

А ти къде слагаш ботокс? Имам предвид при кой лекар?

mariyaa_xx да не би да са те изгорили? Аз така преди години бях за един капиляр и ме изгориха (поду ми се цялото лице) и след това си ми остана дупчица като твоята. Защо не се обърнеш към клиниката?

# 247
  • в 1001-та нощ
Май спомена, че е от шарка.

# 248

Дупчицата беше малка и да,от шарка е. Доктора ме уверява да продължа да мажа с терезиенойл и щом е още червено,че кожата не се е възстановила напълно. Мина месец дупката,която се образува след процедурата беше доста по-дълбока,ще приложа и снимки. Идеята ми е,че веднъж вече започнала да се запълва се надявам да се изравни с нивото на кожата изцяло. И нямам предвид моята си дупчица,защото тя стои напълно същата,да не кажа и по-дълбока,а само това,което се получи около нея. Коричката падна на 15.04

19.04 е тази снимка,като съм с коректор

7.05 отново с коректор

Това е от днес,отново с коректор.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 21:27 от mariyaa_xx

# 249
Скрит текст:
Здравейте отново, ден 8 след микронидлинг.  Продължавам да се мажа с Цикабио на Биодерма, лошото е че бръчката си стои Sad Чузя се за филър, кой е най-подходящ за тази част на лицето (около устата)

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 11:24 от bubanka

# 250
А ти къде слагаш ботокс? Имам предвид при кой лекар?
В момента не съм в България и ботокса го слагам тук, в България съм слагала само при Янков във Варна.

# 251
  • в 1001-та нощ
Дупчицата беше малка и да,от шарка е. Доктора ме уверява да продължа да мажа с терезиенойл и щом е още червено,че кожата не се е възстановила напълно. Мина месец дупката,която се образува след процедурата беше доста по-дълбока,ще приложа и снимки. Идеята ми е,че веднъж вече започнала да се запълва се надявам да се изравни с нивото на кожата изцяло. И нямам предвид моята си дупчица,защото тя стои напълно същата,да не кажа и по-дълбока,а само това,което се получи около нея. Коричката падна на 15.04
Скрит текст:

19.04 е тази снимка,като съм с коректор

7.05 отново с коректор

Това е от днес,отново с коректор.

Младичка си, нормално е да бързаш,  но дай време на кожата да се възстанови. Поинтересувай се дали това масло повишава фоточувствителността на кожата, и го имай предвид, за да не се появи и петно там. Лятото идва. С лазер ли е третирано?

Скрит текст:
Здравейте отново, ден 8 след микронидлинг.  Продължавам да се мажа с Цикабио на Биодерма, лошото е че бръчката си стои Sad Чузя се за филър, кой е най-подходящ за тази част на лицето (около устата)

По-скоро повдигане от средната част на лицето.

# 252
Здравейте момичета, има ли сред вас дами, които трупат мазнини на талията и как се справихте с проблема? Аз пробвах с Accent prime, Exilis и криолиполиза, но до момента не виждам абсолютно никакъв резултат, освен олекване на портфейла ми. Аз като цяло съм слаба, мастните натрупвания не са големи, но затова пък са упорити и не мърдат Thinking. Вече обмислям липосукция, консултирах се и с пластичен хирург, на когото се доверявам и почти съм се решила на операция. Поне като ще давам пари да знам, че ще има сигурен резултат. Но от друга страна идва лято, ще има синини, възстановяване... Все пак се чудех има друг апаратен метод, с който си струва да пробвам преди да се реша да легна под ножа?

# 253
Здравейте момичета, има ли сред вас дами, които трупат мазнини на талията и как се справихте с проблема? Аз пробвах с Accent prime, Exilis и криолиполиза, но до момента не виждам абсолютно никакъв резултат, освен олекване на портфейла ми. Аз като цяло съм слаба, мастните натрупвания не са големи, но затова пък са упорити и не мърдат Thinking. Вече обмислям липосукция, консултирах се и с пластичен хирург, на когото се доверявам и почти съм се решила на операция. Поне като ще давам пари да знам, че ще има сигурен резултат. Но от друга страна идва лято, ще има синини, възстановяване... Все пак се чудех има друг апаратен метод, с който си струва да пробвам преди да се реша да легна под ножа?

Бих заложила на липосукцията!

# 254
  • Бургас
Препоръчайте ми ми с какъв филър да запълня назобиалните бръчки.Ще ходя в Бургас Дерма при д-р Назал.Той ми предложи няколко,като разбрах само,че разликата е в цената.Работи с Рестилейн,Револакс Дийп/Файн,Елрави Дийп и др.Каза ,че 1мл.е достатъчен.ПРостете невежеството ми но съм слагала само ботокс и нямам представа на кой филър да се спра.

Общи условия

Активация на акаунт