Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви грижи трябва да полагам за ръцете си?
Какви са ефективните лечения за премахване на стари белези и белези?
Как да се грижа за страничните мазнини на коляното?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви грижи трябва да полагам за ръцете си?
-
Какви са ефективните лечения за премахване на стари белези и белези?
За ефективно лечение на стари белези и белези могат да се използват процедури като липофилинг, микронидлинг, радиочестота, криолиполиза, мезотерапия, липосукция, криолиполиза и дори кремове с фактори на растеж. От съществено значение е да се консултирате с дерматолог или козметичен лекар за избор на най-подходящото лечение за вашия случай.
-
Как да се грижа за страничните мазнини на коляното?
-
Как мога да почистя кожата си с черни точки и мазнина без екстракция?
-
Какво е мезотерапия и какви са нейните приложения?
) Та,колежката ми,беше с кожа като порцелан.Нямаше една бръчица или разширена поричка по лицето и. Буквално грееше!Тя ми е споделяла,че навършвайки 24г.е започнала да ходи на козметик и никога не е пропускала часа си.Много беше дисциплинирана в това отношение.Беше възпитала това постоянство и в дъщеря си и,когато тя идваше да я вземе от от офиса,знаех,че е време да ходят на козметик.Много им се радвах,изглеждаха като сестри.Сега като се замисля,към него време освен почистване на кожа и някоя друга хидратираща процедура,друго е нямало какво да и предложат в салона,но е факт,че това я е довело до тези прекрасни резултати,заедно с използването на хидратиращи кремове.Сигурна съм,че и сега ще изглежда чудесно,ако я видя и не знам дали слага филър или ботокс,но и да го прави ще е за нещо малко.Аз например не разглеждам ботокса или филъра,като прибягване към тежката артилерия,а напротив,колкото по-рано толкова по-добре.Даже ги считам като задължителни и превантивни.Е,не на 20г,но изникне ли нужда..веднага и по мъничко,дават прекрасни резултати,особено ако има голям пропуск в грижата.Но и да няма, ботокса например,предотвратява и появата на бръчки по нататък.Разбира се сами по себе си не са достатъчни,но придружени с кремове,маски и почистване,дават прекрасни резултати
не можеше да го докара като това от магазина по обясними причини.