Препоръчайте ми хотел в Банско ТЕМА 2

• 74 818
  • 793
  •   1
Отговори
# 735
А вътрешните басейни как са? В смисъл достатъчно големи ли са за брой посетители?

# 736
Мнения за Белведере Холидей Клуб и Аспен Резорт?Кой от двата бихте препоръчали за почивка с малки деца?

На нас Аспен ни харесва повече, ама миналия месец ни натровиха с храната много яко на сет меню мен и дъщеря ми и си прекратихме почивката. Първият ден си признавам че бяха сготвили много вкусно, но втория ядохме св. пържоли и кюфтета и вечерта нещата излязоха "извън контрол"

# 737
  • Точно където трябва
В Белведере ще почивам за 8- ма поредна година. Вярно е, че външният басейн е студен, цопаме във вътрешният. Аз съобразявам с много неща и той ме устройва. Храната е хубава. Но цените тази година са 50% нагоре спрямо миналата. Междувременно съм пробвала и други там- само в още един бих се върнала.

# 738
  • Точно където трябва
Мисля да отида до Разлог за разходка? Освен градския парк нещо друго интересно? И как е паркирането там? Синя зона?

# 739
Мисля да отида до Разлог за разходка? Освен градския парк нещо друго интересно? И как е паркирането там? Синя зона?
Хълмчето Голак (над болницата и гробищния парк).
Синя зона по центъра - да, 1 лв/час

# 740
  • Точно където трябва
Благодаря, разходихме се. Не беше каквото очаквах, но все пак. Заслужава ли си качване до х. Гоце Делчев?

# 741
  • Монтана
Благодаря, разходихме се. Не беше каквото очаквах, но все пак. Заслужава ли си качване до х. Гоце Делчев?
От х. Гоце Делчев тръгва лифта за хижа Безбог и там наистина е истинска красота. Качвала съм се поне 10пъти и при възможност отново бих се качила без да се замисля.

# 742
  • Точно където трябва
Благодаря! Предполагам, но не сме много екипирани, а чета, че на Безбог е студено. И няма начин да убедя детето да се качи на открит лифт. По принцип не сме планинари. Само ентусиасти

# 743
  • до най-прекрасния мъж
Не е студено, преди няколко години изгорях жестоко точно на този лифт, защото бях по потник, а беше 22-23 градуса. Беше приятно топло в края на юни, нищо, че на места имаше сняг. Лифтът е страхотен, а гледките, докато слизате надолу, те оставят безмълвен. Горе е супер красиво, особено ако се качите над езерото до хижата. Не ви трябва никаква особена екипировка, само нещо тънко връхно, ако се пак ви стане хладно и удобни маратонки за ходене. Но не вярвам при тези жеги горе да е студено.

# 744
  • Точно където трябва
Блу, благодаря! Аз имам спортни сандали, детето платнени кецове. Ще си взема примерно и едни чорапи...макар и смешна!
Имаме суитчъри, но сме по средноплътни шорти...дано е достатъчно. Навивам детето да се качи на лифта, че и мен ме е страх...

# 745
Блу, благодаря! Аз имам спортни сандали, детето платнени кецове. Ще си взема примерно и едни чорапи...макар и смешна!
Имаме суитчъри, но сме по средноплътни шорти...дано е достатъчно. Навивам детето да се качи на лифта, че и мен ме е страх...
Вземете си непромокаеми обувки или много внимавайте - аз наджапах в едно блато и не беше много приятно. Лифтът ми е рисков, аз съм с ДХ и това качване и прекачване в движение ми е малко екстремно. Но пък си заслужава като видиш горе тази красота!

# 746
  • Точно където трябва
Къде прекачване? Има междинна станция, но ние мисля нямаме работа там. Нали началото и края са х. Гоце Делчев- х. Безбог?

# 747
Къде прекачване? Има междинна станция, но ние мисля нямаме работа там. Нали началото и края са х. Гоце Делчев- х. Безбог?
Да, но нямате избор, прекачване има на междинна станция. Така е направено.

# 748
  • Точно където трябва
А пътят до х. Гоце Делчев как е? Знам, че е асфалтиран, но много ли е стръмен, има ли дерета?

# 749
А пътят до х. Гоце Делчев как е? Знам, че е асфалтиран, но много ли е стръмен, има ли дерета?
Не, много е приятен пътя.

Общи условия

Активация на акаунт