GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 67 187
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 830
Не мисля, че Сам ще предаде Джон, но със сигурност ще свърши нещо зад гърба му, вероятно в коалиция със Санса и Аря.
В анкетата не видях Давос.

Привет, Есме Flowers Hibiscus !

Вярвам, че Сам е толкова свързан с Джон, че не би направил нещо зад гърба му.
Поне така ми се иска да вярвам.
Джон го спасява не веднъж или дваж.

Давос е голям пич.
Нарочно си пуснах няколко епизода с него. Давос е земен, естествен, много човечен и много решителен, когато трябва да отстои онова, в което вярва, че е правилно - дори да рискува живота си.
Вярвам, че Давос ще застане зад Джон във всяка ситуация.

# 1 831
Хора, само аз ли се подразних изключително много, че :
Скрит текст:
Санса беше отвратителна, отвън близките й се бият и умират, деца убиват, родове свършват. Как не показа някаква емоция - потресох се. Все тя да каже. Не е по-добра от Денерис – навън мрът, тя плете интриги.. Отвратих се от нея за пореден път, дано не остане до края, ще е голямо разочарование за мен.
Скрит текст:
Аз не видях да плете интриги. И какви емоции? Да изтеряса и да наплаши ненужно тези в криптата? След Джофри и Рамзи вече не е лиглата, която беше в първите сезони.

Скрит текст:
Че от това да дава аванси на Тирион и репликата, че няма да им се получи, защото е верен на Денерис каква по-голяма интрига? Какво значи да изтеряса? То хората навън изтерясаха, но бяха полезни. И жени имаше там, и деца... Както и да е, вече на Санса не й вярвам грам аз.

Скрит текст:
и аз не виждам интрига тук. Поддържа нормална човешка връзка с човек, който доскоро й е бил съпруг, в момента в който може да дойде свършека на света. Споделят елемент на близост. А това че нямат врзъка заради лоялноста му към Дани не е никаква интрига, интгрига щеше да е ако бе някаква тайна, а то всички в ЗХ разбраха, че Санса не харесва Дани и самата Дани също го знае. Има съвсем обективни причини за това. Дани се появи като завовевателка и не даде никакви гаранции за мястото на Севера и мястото на Санса в него.
През цялото време много разумно постъпи, внесе спокойствие. А можеше да изпаден в истерия, и всички около нея - също.  Кои от жените навън бяха полезни и колко от тях? Аря е квалифициран убиец, а Бриен е мъжкарана, доказан воин. Санса меча ли да хване или шпагата? нали само ще се пречка на хората си. интересно защо не сравняваш Санса със Мисандей или Джили, които се скриха в криптата?

# 1 832
Скрит текст:
Санса беше отвратителна, отвън близките й се бият и умират, деца убиват, родове свършват. Как не показа някаква емоция - потресох се. Все тя да каже. Не е по-добра от Денерис – навън мрът, тя плете интриги.. Отвратих се от нея за пореден път, дано не остане до края, ще е голямо разочарование за мен.
Скрит текст:
Аз не видях да плете интриги. И какви емоции? Да изтеряса и да наплаши ненужно тези в криптата? След Джофри и Рамзи вече не е лиглата, която беше в първите сезони.

Скрит текст:
Че от това да дава аванси на Тирион и репликата, че няма да им се получи, защото е верен на Денерис каква по-голяма интрига? Какво значи да изтеряса? То хората навън изтерясаха, но бяха полезни. И жени имаше там, и деца... Както и да е, вече на Санса не й вярвам грам аз.

Скрит текст:
и аз не виждам интрига тук. Поддържа нормална човешка връзка с човек, който доскоро й е бил съпруг, в момента в който може да дойде свършека на света. Споделят елемент на близост. А това че нямат врзъка заради лоялноста му към Дани не е никаква интрига, интгрига щеше да е ако бе някаква тайна, а то всички в ЗХ разбраха, че Санса не харесва Дани и самата Дани също го знае. Има съвсем обективни причини за това. Дани се появи като завовевателка и не даде никакви гаранции за мястото на Севера и мястото на Санса в него.
През цялото време много разумно постъпи, внесе спокойствие. А можеше да изпаден в истерия, и всички около нея - също.  Кои от жените навън бяха полезни и колко от тях? Аря е квалифициран убиец, а Бриен е мъжкарана, доказан воин. Санса меча ли да хване или шпагата? нали само ще се пречка на хората си. интересно защо не сравняваш Санса със Мисандей или Джили, които се скриха в криптата?

Скрит текст:
Азащо пишете в скрит текст?

# 1 833
Аз съм сигурна, че Сам няма да направи нищо против Джон. Но очаквам да се помъчи да го качи на трона, чрез някоя интрига. За да се обърнат Сам, Санса или Аря срещу Джон, то той трябва да направи нещо непростимо. А не вярвам, че Д&Д ще обърнат характера му на 180° последните 3 епизода. Така, че Джон не би трябвало да го предава никой, освен Дани може би.
Давос ми е един от любимите. Дано да е жив на финала. В момента е за Старките, но също е и поданик на Дани. Ако ще предава някой очаквам да е нея.
Санса се държа съвсем нормално в криптите. С Дани никога няма да са на една страна и това би повлияло на брака им с Тирион. Не, че в момента има брак, т.е. ситуацията беше ако нещо си. Няма смисъл да се обсъжда.

# 1 834
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
А защо пишете в скрит текст?

А де? защото тези  отгоре са започнали така и аз следвам тяхната логика.

# 1 835
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
А защо пишете в скрит текст?
По онова време беше редно да се пише в спойлер таг. Виж кога е пуснат първия цитиран пост.
В случай аз скрих пирамидата, че ме дразни цитат в цитат и т.н.

# 1 836
  • Варна
Аз гласувах, че.Варис ще предаде Денерис, защото първо другите варианти ми изглеждат по-малко вероятни на този етап и второ - Денерис не е най-добрия вариант за владението. Още в 1 сезон го каза на Нед в прав текст: правя всичко за доброто на владението.
Оттам - Денерис го ликвидира и настройва много от съюзниците срещу себе си - не без помощта на Сам в ролята му на сивия кардинал.
Дори имам усещането, че Сам е подходящ да Малкия съвет на мястото на Варис, ако приемем че ще остане трон.

# 1 837

Това е много стар пост, още преди да се появят спойлерите ги писах тия неща за Санса.
Джони, много ми е странно как постоянно намесваш някакви жени истерички и очакваш да прецакат всичко.
Санса не е истеричка ни най-малко, разликата с другите жени в криптата, е че те не опитаха да вредят. За предателството спрямо Джон не знам дали ще е първото, но натам е тръгнала. Дано да бъркам.

Първото предателство ще е много важно според мен, щото ще даде тон на всичко останало.

# 1 838

Бързия влак, според мен  Мисандей вредеше много повече отколкото Санса.  Тирион си говори със Санса и Мисандей трътва да се меси в техните човешки отношения ни лук яла, ни лук мирисала. Как да не вреди?  
Предателства дотук Санса не е имала освен спрямо Кутрето, но той отдавна си бе заслужил смъртта - сериен убиец и перверзник, на него никога не можеше да му се има доверие. Всички с нетърпение чакаха, кога Санса ще го убие - най-малкото като правосъдие за смъртта на Нед.
Бързия влак, първо не съществува такова нещо като жена истеричка. Има конкретин условия които превръщат жена или мъж в истерик/истеричка. Някои са по-хладнокръвни, но и най-големият непукист може да бъде превърнат в истерик.
Както и да е - кокретният повод да спомена, че Санса е запазила хладнокръвие, а не е изпаднала в истерия бе съвсем друг, ти го подмина.
Много ми е интересно какво очакваш да прави Санса в криптата. Да стои и да мълчи като пукал? няма как, когато там е Тирион трябва да поддържа разговор с него. Да се бие с меч, когато не може да държи кама? какво точно трябва да прави според теб в криптата, което не е направила?

Много ми е любопитно къде някой вижда предателство на Санса към Джон, когато тя прави всичко в името на рода, а той е част от него.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 21:06 от Лорд Сняг

# 1 839
Много ми е любопитно къде някой вижда предателство на Санса към Джон, когато тя прави всичко в името на рода, а той е част от него.
Те тук бъркаш.

# 1 840
Не бъркам. Родът - това е кръвта. Името няма значение, както нямат значение и титлите.  Вижте промото  Нед казва на Джон, че винаги ще е Старк независимо дали носи това име.
П.С.Блекфирите Тарги ли са или не са Тарги? май са Тарги.... Егон Горчивата Стомана Тарг ли е? и той е Тарг.  името не прави човека.   всеки рицар може да си извоюва име. Важно е родословието.

# 1 841

А де? защото тези  отгоре са започнали така и аз следвам тяхната логика.

Това е много стар пост, още преди да се появят спойлерите ги писах тия неща за Санса.
Джони, много ми е странно как постоянно намесваш някакви жени истерички и очакваш да прецакат всичко.
Санса не е истеричка ни най-малко, разликата с другите жени в криптата, е че те не опитаха да вредят. За предателството спрямо Джон не знам дали ще е първото, но натам е тръгнала. Дано да бъркам.

Първото предателство ще е много важно според мен, щото ще даде тон на всичко останало.
Санса се е опитвала да вреди? Как? Водеха си личен разговор с Тирион. Той подхвана темата за брака. Мисандей се обади и е права за себе си, ако не беше Дани още да е робиня, но в случая е не на място, защото самата тя не знае нищо за отношенията на Санса и Тирион и ситуацията с Независимостта на Севера.

# 1 842
Е той е и Старк
Освен това също не мисля,че Санса предава някого. Подходът й е друг,но опитът и ролята й също.
Мисандей не се чувства добре и приета в Севера, и си го изкара на тях.

# 1 843
Аниш, искаш ли да се хванем на бас, че Санса няма да предаде Джон?

# 1 844
Аз бих гледала удоволствие как го предава, но няма време. За съжаление

Общи условия

Активация на акаунт