GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 137
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 435
От умрелите дотук

Скрит текст:
Берик - никаква изненада
Джора - също
Мелисандра - предсказуемо
Теон - склонен бях да го мисля
Диваците и дотраките - ясна работа

обаче сред изненадите - Тормунд! За мен не бе очаквано, определено.

# 436
Гледах епизода втори път, с мъжа ми. Той - ба*ти дебила, не трепна...Аз, макар за втори път, пак се скъсах от рев.
Някой пита преди няколко .... страници, за Рицарите на долината

Скрит текст:
Точно след репликата на Денерис - "Мъртвите са вече тук", камерата се връща на бойното поле и първото, което показва е щит с птичка.

Тъй че - там са си.

# 437
Мъжете умеем да си придаваме външен непукизъм. И аз не ревах, нито трепнах външно, обаче вътрешно съпреживявах
Скрит текст:
Една от малкото сцени, които ми напълниха душата бе когато Дани "изпече" КнН, а той оживя. Втората - когато зомбитата се нахвърлиха на Дрогон, а Дани падна на земята. За пръв път играе добре, реагира със истинсикс трах.

# 438
Имам чувството, че с Лорд Сняг сме гледали различни филми 😂

Имаше и тактика, имаше и реализъм.
Имаше и пропуски, но им прощавам 😉

# 439
Намерих нещо от 3ти епизод, което са изрязали:
Скрит текст:
Санса и Тирион са успели да убият няколко зомбита:
https://mobile.twitter.com/StarkyRed/status/1122883459754745856

# 440
различните филми сме гледали, явно. За мен няма грам тактика, абсолютно неадекватни решения
Скрит текст:
Противника ти те превъзхожда с 10 към 1 и ти се затваряш в някаква крепост, при положение, че не чакаш подкрепа? Намериш някакъв тесен пролом и го използвай за да затвориш основните сили на противника от двете страни с малко хора. Приемаш сражение през нощтта, която е сила на врага ти. Знаеш че като умре Бродник измират и Другите, които командва и не отивате с Драконите с Дани и Джон от самото начало да нападнете КнН, а пращате дотраките в тъмното - пълна лудост, те са неефективни в тъмното. За какво ги пращаш? - да ги изколят. Затваряш хора при мъртъвците, докато КнН вдига мъртъвци. Гениално! Бран ти е най-важният човек а го пазиш с 15 души срещу 100 000 и дори няма ров, който да го пази или стен. Супер тактика! какво става ако умре Бран? Джон е един от двамата лидери а не се научи, че битките се водят отзад, търчи като изоглав да убие КнН, а после - и дракони.  Добре че е Джора да спасява жената в която уж е влюбен. УНикум. А КнН е още по-уникален .Може просто да замрази всички, има армия от 100 000 зомбита, която впоследствие нарастна, дигни зомбита в криптите, не могат да го убият дракони, и е супербезсмъртен, обаче се остави да го убие Аря в последният възможен момент. Неземно! Типично по холувудски!

най-гениалните тактически ходове
Скрит текст:
бяха на Мелисандра - горящите мечове и горящият ров.А от страна на КнН - угасването на Огъня, което доказа, че той е интилигетен, а Другите са роботи без своя воля.
Другото беше пълнеж.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 20:19 от Лорд Сняг

# 441
Добре де, от това, което видях и втория път:

Скрит текст:
Неопетнени - аут
Дотраки - аут
Рицарите на Долината - аут
Свободните хора - аут.....

С кого точно смятат да сразят армията на Церсей? С 200 останали души, 1 вълчище и 2 дракона?

# 442
  • HH
От умрелите дотук

Скрит текст:
Берик - никаква изненада
Джора - също

Последният е жив!

# 443
Гледах епизода втори път, с мъжа ми. Той - ба*ти дебила, не трепна...Аз, макар за втори път, пак се скъсах от рев.
Че на кое толкова рева, то нямаше нищо за реване.

EsmeWeatherwax ,
Скрит текст:
авторът на онова от преди 4 месеца не е много убедителен в доказването на твърдението си, зачетох се в коментарите и постовете му (затова и поисках линк, де - да поровя наоколо). Има вероятност наистина брат му е бил в исландския екип, но това да не знае повечето главни персонажи ( "убива онази блондинката" ) е доста съмнително. Лиана не стана на ББ, а и се знае, че са снимани доста фейк сцени.

# 444
Ъ! този спойлер доколко е истински?
Нямам идея. Съвсем случайно попаднах на него и ми направи впечатление, това че всичко останало се случи в 3ти епизод. Остава само да гледаме и ще разберем. 😁
Мирри си беше пленница/робиня на дотраките. А Марвин го няма в сериала.

Нали казаха че са направили няколко варианта на края на сериала за да се избегнат подобни изтичания на информация.

# 445
От умрелите дотук

Скрит текст:

Скрит текст:
Умря ли ???
Цял ден се чудех какво стана с него

Чакам малката да заспи, да се стъмни и пак ще го гледам че явно съм изпуснала много.

# 446
Оф, то и аз пак ще гледам  Laughing

# 447
Имам чувството, че с Лорд Сняг сме гледали различни филми 😂

Имаше и тактика, имаше и реализъм.
Имаше и пропуски, но им прощавам 😉

И аз това се чудя. Много добре си беше епизода. Аман от недоволни и все търсещи кусури... Unamused

# 448
От умрелите дотук

Скрит текст:
Берик - никаква изненада
Джора - също

Последният е жив!

Ами щом трябва да се обяснява кой от главните герои е жив и кой - убит - толкова е и качеството на филма.
Скрит текст:
Аз си мислех, че като падна стената, им светнаха на много хора очите в синьо и Тормунд бе  сред тях, но може да греша

Мартин е известен преди всичко с доброто пресъздаване на света. В този смисъл да набуташ без мисъл  някакви ефекти,  точно във филм по Мартин кошмарно. В едно "Смело сърце", битката при Стърлинг е в пъти по-хубаво реализана - и като ефекти, и като тактика. 

# 449
Че на кое толкова рева, то нямаше нищо за реване.

EsmeWeatherwax ,
Скрит текст:
авторът на онова от преди 4 месеца не е много убедителен в доказването на твърдението си, зачетох се в коментарите и постовете му (затова и поисках линк, де - да поровя наоколо). Има вероятност наистина брат му е бил в исландския екип, но това да не знае повечето главни персонажи ( "убива онази блондинката" ) е доста съмнително. Лиана не стана на ББ, а и се знае, че са снимани доста фейк сцени.
Абсолютно възможно. Това за фейк сцените си го спомням. Освен това бяха казали, че най - важното са го снимали на закрито и с ограничен състав от екипа.
Скрит текст:
Освен това, ако е бил само на снимачната площадка в Исландия, как знае за евентуалната смърт на Дани. Тя би трябвало да е някъде на Юг, а мисля, че Исландия се ползваше само за Зимен Хребет.
Лиана си отвори очите и стана зомби, така че може и да са объркали думите просто. Не знам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт