GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 957
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 705
По повод очите. Мислех, че Аря ще затвори тези сини очи. Нали и беше в списъка?
Скрит текст:
Страхотни очи! Heart Eyes

# 706
  • Варна
Да бе, оставаше Санса и Тирион да се включат, че и Джили и компания, повлекли бебета и деца. Само щяха да се пречкат и някой да трябва да ги охранява да не ги избият.
Пък и когато знаеш, че стоиш между безпомощните и смъртта някак си друго е.
Мисандей също беше долу, ама не виждам някой да плюе по нея, че не се била развъртяла горе като дервиш да трепе зомбита.

# 707
  • София
Яра няма, ама колко му е да иде да натовари от Есос? Няма ли шанс?
 Денерис може да е на дракон, защото ги има. Можеше да и ранят дракона и да се прибере, ама не го направи. Санса е умна и интригантка, нищо повече, не е достатъчно да си крал по мое виждане. Санса можеше да е навън и да агитира северняците, нали в това я бива. Денерис ако умре, какво? То ако всеки така разсъждава.. да се бяха скрили всички и Джон, понеже са важни? Мисандей и Джили нямат нагон да са кралици, принцеси и прочие.

# 708
Пак слагам линка към изрязаната сцена с Тирион и Санса, не се вижда много, но все пак:
https://mobile.twitter.com/StarkyRed/status/1122883459754745856
Десислава, Данито взе всички Неопетнени и войни-дотраки със себе си. В Есос няма вече.
Да се развяваш на дракон също не е достатъчно, за да си кралица. Дани си има своите дефицити и затова не мисля, че ще стане добър монарх. Освен това, ако не беше Джора, Данито щеше да умре. Нямаше накъде да бяга. Как ще се прибере?
Санса кого да агитира? Беше меле. Всеки се бие за живота си, няма нужда някой за му виси на главата.
Джон е войн преди всичко, мястото му беше на бойното поле.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 11:05 от EsmeWeatherwax

# 709
Десислава, а какво щеше да стане ако Денерис беше убита? Тя излезна до хората си на дракон. Ако нямаше дракони, нямаше да я видим с кама в ръка със сигурност. Имаше невероятен късмет, че Джора се появи иначе беше обречена, както и целият Вестерос. Санса постъпи много по-умно от нея. Няма нужда да си на бойното поле и да си цапаш полите, за да водиш успешна война.
Бе то не е много сигурно, че Данчето нямаше да излезе да се бие дори без дракони. С халовете се оправи и без тях.
Как се води успешна война срещу враг, който превръща твоите загуби с негови попълнения... - ами никак. Просто му даваш това, което иска и се надяваш на милостта на победителя.

# 710
Единствено Денерис от дамите е готова да е плътно до хората и да се бие с тях ! Другите дето толкова ги харесвате , кучета ги яли. Ок , айде Санса е умна ама Церсито... за нея няма да коментирам - пълен ужас, потрет и много я мразя...

В промото обаче 1 нещо не ми хареса. Аря спечели  сама цялата битка и благодарение на нея всички оживяха , а Денерес ми раздава наздравици и ако я чуя да ми изрече ,че тя е победила , ще ми падне много в очите , като си послужи с чужди постижения и лъжи. Дано няма такова безумие.

# 711
  • България
Денерис може да е на дракон, защото ги има. Можеше да и ранят дракона и да се прибере, ама не го направи. Санса е умна и интригантка, нищо повече, не е достатъчно да си крал по мое виждане. Санса можеше да е навън и да агитира северняците, нали в това я бива. Денерис ако умре, какво? То ако всеки така разсъждава.. да се бяха скрили всички и Джон, понеже са важни?
Всъщност почти до последно Санса беше навън. До момента, в който оставането ѝ навън беше пречка, а не помощ.
А и по принцип мястото на кралете е назад- да планират действията, не да се бият.
Предводителите в битките са специално подбрани пълководци- генерали, адмирали и т.н.
Ако Джора не се беше притекъл на помощ, щяхме да видим резултата от глупавото перчене на Денерис.
Но заради нея си отиде един воин, който можеше да бъде много полезен при битката с живите.
В момента няма нужда Джон да се пази. На този етап той е никой в играта. Още не се знае от всички за произхода му, а с Денерис са като дубльори един на друг. Единият спокойно може да бъде пожертван.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 13:53 от МоарейнД

# 712
  • Варна
След разговора с Мелисандра реших че Аря отива да трепе бродници генерално... Не включих че ще ходи директно към КнН.
За мен беше ясно, като бял ден както се казва. Ами то все едно му каза името.

И за мен си беше повече от ясно, че Аря не апдикира, а след като сглоби парченцата от чутото, разказаното, споделеното, обсъденото с всички виждали бродници и наяве, и на сън реши право в сърцето с острия край да мушка, а не с глупости като саможертва да се занимава. Тръпнех в очакване как точно ще се опита - дали ще открадне лице на някой и тихомълком ще се доближи до КН, дали ще се спотае като котка и да дебне от засада или заедно с Бран някакъв "кур-капан" подмолен ще спретнат (което всъщност си направиха келешчетата му дяволити от рода Старк в тандем Grinning ) Това точно лице на Смъртта на Аря не и беше познато, мислеше си, че няма с какво да я изненадат понеже познава много от лицата на Смъртта, но ето, че има още какво да учи и Страхът в очите и в екранизацията го издаде... НО... опозна още едно лице. От Мелисандра с леко намигване и с двусмислен контекс подтикване получи и се емна просто девойчето. Нищо не рискува, нищо не губи, нищо вече не е останало да брани... ако иска преговори с бога на Смъртта да си прави трябва просто да не изпуска шанса и да си повярва, че може още нещо да научи, още малко отсрочка да издейства.
Ми то баш тъй си стана... Тук лигавя се вече, извинете ме, моля! Но беше ми се насъбрало бая като желание да изкоментирам любимката ми Аря след 3-ти епизод.

# 713
Аря и Денерис се бият, но едва ли са подходящи за владетели Simple Smile Ако не ви стига Робърт като рпимер, то Денерис вече си поигра на владетелка и показа ясно, че не е подходяща. За управление доста по-подходящи са Санса, Тирион , Лиана Мормон и други. И да, Лиана и Теон, че и Сам ви илюстрираха какво е да се хвърлиш да се биеш без да си подходящ. Смъртта на Лиана беше достатъчна, жертва се геройски, което все пак остави доста горчив вкус. Най-вече защото беше подходяща за владетел и е жалко, че загина.

# 714
Денерис в момента е кралицата, с най-високата титла, северняците са я признали с подгъването на коляно от страна на краля им. Нормално е тя да вдигне наздравицата за победата. А победата беше общо начинание, нали 2 епизода ни показваха как всички са обединени от общата кауза. Надявам се Аря да получи, каквото си заслужи с делата си. Интересно е какви интриги ще започнат, след като най-големия враг е разгромен.
А за Джон - той явно е обявил, че няма претенции към ЖТ, Данито е много щастлива в промото.

# 715
  • Вестерос
Пуснах снимки от високо на ЗХ, върни се и си избери къде е била Аря, за да стигне на време/.

Гледал съм разположението още преди. Аря е в замъка, по коридорите пъплят мъртъвци, на двора също би трябвало да има тълпи мъртъвци, дървото се намира в средата на горичката и Бран беше обграден от мъртъвци и бродници. Питането ми остава, как се отзова изведнъж Аря там? Без да са го показали си остава фантасмагория съшита с бели конци.
Първо не е изведнъж, даваха другите след като хукна да бяга. НЕ знаем колко време е минало, второ, това е сериала, знаеш, че не показват вече всичко. Да си припомним Джендри The Flash май май...

Джони, не знам колко пъти коментирахме, че пророчествата в сериала явно не играят и са някои по-различни.

За книгите е друго, но и там само 2,3 са се сбъднали.

Fenris, за Мел и Аря, точно това писах и аз. Че още от началото се знаеше.

The_Third, Аря може да е минала по дърветата, защото сякаш от дърво му скочи на НК.

purpletka , чак пък неуважение, айде , айде... Всичко си виждах на лаптопа в 5:30 сутринта на изгасено!

Бледолилава
, Сив червей не преиграва с нищо. Той им е главнокомандващ един вид. Даде им команда. Толкова.

vanqivanova, Джон НЕ е неизгорим. изгори си ръката в 1 сезон! Само Дани е такава и то не винаги!

# 716
Злото не е свършило , тепърва започва начело с Цеца и след което трона. Смятам, че от приятели пак ще има интриги и някои подмолни действия от главни герои.  Например Варис и Тирион , а може би и Бран. За тях имам предчувствие , че ще играят мръсно

# 717
  • Вестерос
Бледолилава, Джон не подмина Сам, който е в беда. Сам беше убил всичко около него и се погледнаха. Сам не е търсил помощ от него. Джон просто видя, че са живи- Сам и другите и продължават да се борят. Затова и продължи. А и Бран е по-важен в крайна сметка.

Spirit Crusher Аря е любимка на жената на Мартин, на Мартин любимец му е Тирион.

Съгласна съм за подсказката какво я е учил Сирион. Обаче не бяха  в криптата, а в сградата.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 11:33 от Tiffany А

# 718
А не, пресолиха манджата със Сив червей този път. От безизразната маска в началото, през разказа му, че никога не е бил най-силния, най-бързия и пр., но винаги най-смелия, защото не се е страхувал от НИЩО, и сега този ужас в очите, да оставим състраданието към братята му, но ужасът си беше там. Предполагам, за да ни покажат колко голямо е станало мазалото всъщност, че чак такива герои се разтреперват, от които не сме го очаквали. Но за мен беше не на място. Съсипа му целия образ до момента. Излъчваше точно страх в един момент, поне аз това видях.

# 719
  • Вестерос
Яра няма, ама колко му е да иде да натовари от Есос? Няма ли шанс?
 Денерис може да е на дракон, защото ги има. Можеше да и ранят дракона и да се прибере, ама не го направи. Санса е умна и интригантка, нищо повече, не е достатъчно да си крал по мое виждане. Санса можеше да е навън и да агитира северняците, нали в това я бива. Денерис ако умре, какво? То ако всеки така разсъждава.. да се бяха скрили всички и Джон, понеже са важни? Мисандей и Джили нямат нагон да са кралици, принцеси и прочие.
Глупости са това. Яра няма как да товари нищо от Есос.

Дортраките се подчиняват на своя Хал или Калиси в случая!
Неопетнените се Продават! Как ще си ги купи окъсаната Яра... Това а не са цветя да си ги набере.

Санса НЕ можеше да е навън, защото още първото зобми щеше да я убие. Защо да не приберат Лейдито си или сестра си, да знаят , че има шанс да оцелее, ако те победят?

Защо Денерис да не каже, че са спечелили войната? В промото не казва аз спечелих, а спечелихме? Всички с общи усилия. Да припомня ли какво загуби Денерис в тази война?

Общи условия

Активация на акаунт