GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 873
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 900
Мисля, че Бран се вратна във враните, за да не издаде Аря. Нали КнН го беляза и двамата имат някаква телепатична връзка. Просто Бран се разсея.

# 901
  • Варна
Камата май беше от валириянска стомана и драконова кост. Че то не е удобно стъклена ръкохватка - ще се изпонареже държащия.

# 902
Точно ръкохватката е от драконово стъкло. Май е полирано.

# 903
Епичен не изключва трагичен. Желанието всички да измрът, изказано по този начин предпилага, че имаш нужда от няколко валидола 😉
Мартин може да си приказка квото ще. Аз не вярвам, че финалът ще е един и същ. Никъде няма дори загатнато, че първата дълга нощ ще протече като втората. Това ти си си го измислил.

личи си, че не си чела книгите. В книгите в началото имаше много подсказки за безкрайни повторения с по-ранни събития.
П.С. ако на Мартин не вярваме, не знам на кого вярваме?
П.П.С. епичен финал предполага героика. Героика няма в това да настане вече студ и всички да замръзнат.

# 904
Защо трябва да вярваш на някого въобще Joy Не е полезно да се напрягаш толкова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 905
Епичен не изключва трагичен. Желанието всички да измрът, изказано по този начин предпилага, че имаш нужда от няколко валидола 😉
Мартин може да си приказка квото ще. Аз не вярвам, че финалът ще е един и същ. Никъде няма дори загатнато, че първата дълга нощ ще протече като втората. Това ти си си го измислил.

личи си, че не си чела книгите. В книгите в началото имаше много подсказки за безкрайни повторения с по-ранни събития.
П.С. ако на Мартин не вярваме, не знам на кого вярваме?
За пореден път - Книгите и сериала се разминават яко.
На чичо Мартин как да му се вярва, колко пъти лъга за излизането на шестата книга. Все щяло да е догодина, ама коя.  
п.п. Ако питаш мен, дори и той все още не е решил как да завърши историята, че да угоди на всички фенове.

# 906
  • Варна
Абе сигурно сте прави, но на мен ми се върти в главата, че драконовите кости са черни... Ама няма да споря, може и стъкло да е.

# 907
Казаха го в превюто.
Иначе в книгите драконовите кости са черни, а в сериала - нормални.

# 908
Съжалявам, че се включвам в темата ни в клин ни в ръкав, но на някой направи ли му впечатление, че оръжията на дотраките не бяха от драконово стъкло, а си бяха стомана? Когато Мелисандра направи заклинанието си, ясно показаха, че не са от опсидиан и това много ме озадачава в момента. Всички са напълно наясно, че нормалните оръжия са безполезни срещу мъртвите, защо пускат авангарда си като жертвени агнета тогава? Колкото повече задълбавам, толкова по- чудно ми става. Първата ми мисъл когато се втурнаха и изгаснаха съответно е че Мелисандра направи някаква магия. Не тази очевидната със запалването, а нещо като жертвоприношение може би? "Only death can pay for life. "Как мислите?

# 909

В обясненията пише, че е драконова кост, не стъкло.

# 910
Действията на дотраките нямаха никаква логика. Всичко беше безсмислено зрелище.
pticasprujina, в кои обяснения? В превюто чух, че е драконово стъкло.

# 911
Действията на дотраките нямаха никаква логика. Всичко беше безсмислено зрелище.
От гледна точка на продукцията-да. Но някак не виждам как ще оставят толкова важна сцена на която ясно се вижда, че не са драконово стъкло (поне на този който му хвана ятагана (?) да беше обсидиан, не е като да е скъпо един да направят) да ни се набие на очи. Нещо не се връзва и искам да знам защо, ама дали ще разбера е отделен въпрос.

# 912
Остава да са били от валирианска стомана, но силно се съмнявам. Няма откъде да я намерят.

# 913
  • Варна
Драконовата кост е черна.

# 914
Съжалявам, че се включвам в темата ни в клин ни в ръкав, но на някой направи ли му впечатление, че оръжията на дотраките не бяха от драконово стъкло, а си бяха стомана? Когато Мелисандра направи заклинанието си, ясно показаха, че не са от обсидиан и това много ме озадачава в момента. Всички са напълно наясно, че нормалните оръжия са безполезни срещу мъртвите, защо пускат авангарда си като жертвени агнета тогава? Колкото повече задълбавам, толкова по- чудно ми става. Първата ми мисъл когато се втурнаха и изгаснаха съответно е че Мелисандра направи някаква магия. Не тази очевидната със запалването, а нещо като жертвоприношение може би? "Only death can pay for life. "Как мислите?
Тц. Това е магия на жреците на Р'Хлор. Такива са и Мелисандра, и Торос Мирски, тоя дето се бие с пламтящия меч, който също трепе зомбитата. Мечът, не собственика.

Общи условия

Активация на акаунт