GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 196
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Хора, само аз ли се подразних изключително много, че :
Скрит текст:
Санса беше отвратителна, отвън близките й се бият и умират, деца убиват, родове свършват. Как не показа някаква емоция - потресох се. Все тя да каже. Не е по-добра от Денерис – навън мрът, тя плете интриги.. Отвратих се от нея за пореден път, дано не остане до края, ще е голямо разочарование за мен.

Скрит текст:
И ако водачът изпадне в паника, как мислиш, че ще се отрази на всички останали? Там имаше деца, старци, жени. Ако Санса беше психясала, нямаше нужда от зомбита вътре, щяха да се гътнат всички от ужас.

# 316
  • Вестерос
Рицарите от Долината бяха покрай северняците и диваците около Бриен,Джайм,Под и т.н

След този епизод мисля,че Аря няма да убие Цецка, а ще е Джайм или Юрон.

# 317
Скрит текст:
Санса беше отвратителна, отвън близките й се бият и умират, деца убиват, родове свършват. Как не показа някаква емоция - потресох се. Все тя да каже. Не е по-добра от Денерис – навън мрът, тя плете интриги.. Отвратих се от нея за пореден път, дано не остане до края, ще е голямо разочарование за мен.
Скрит текст:
Аз не видях да плете интриги. И какви емоции? Да изтеряса и да наплаши ненужно тези в криптата? След Джофри и Рамзи вече не е лиглата, която беше в първите сезони.

# 318
И аз мисля, че Церсей ще я убие Джайм. Или Тирион.

# 319
А аз се надявам да живее и да гледа как губи всичко.  Пък после Реги да я поопърли.

# 320
  • София
Едно от нещата, които не са ми ясни.

Скрит текст:
Мъртвите отвън ли пробиха стената на криптата? Или погребаните Старки се вдигнаха?

# 321
Моля някой да каже как е картината с тия нощни снимки, голяма ли е тъмница? Чудя се дали да го пускам сега или да изчакам да мръкне за да виждаме по-добре.

# 322
  • България
Скрит текст:

Изпреварили са ме, но и аз да си кажа.
Скрит текст:
Това, което описваш, като слабост, всъщност показва колко достойна е Санса за лейди.
Емоциите са за простолюдието.
Един водач трябва да е хладен и да вдъхва увереност в успешния край. Представяш ли си как слиза в криптата пищейки- "Бягайтеее! Убиха ни!". УжасТ.Scream
Е, насълзиха ѝ се очите, но все пак се овладя. Браво на нея!
Интриги пък съвсем не видях?

# 323
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз не видях да плете интриги. И какви емоции? Да изтеряса и да наплаши ненужно тези в криптата? След Джофри и Рамзи вече не е лиглата, която беше в първите сезони.

Скрит текст:
Че от това да дава аванси на Тирион и репликата, че няма да им се получи, защото е верен на Денерис каква по-голяма интрига? Какво значи да изтеряса? То хората навън изтерясаха, но бяха полезни. И жени имаше там, и деца... Както и да е, вече на Санса не й вярвам грам аз.

# 324
Скрит текст:
Обаче в криптата наистина се съживиха скелетите. Някой писа , че единия му приличана майстера на Старк от първите сезони.  Същия е и според мен, аз много го харесвах него. И за него ревах...

[\spoiler]

# 325
  • София
А аз се надявам да живее и да гледа как губи всичко.  Пък после Реги да я поопърли.

Моля ви се, Laughing, стига с този прякор. Церсей не заслужава всеки път да правя асоциации с бившата правосъдна министърка. Laughing

# 326

Скрит текст:
Че от това да дава аванси на Тирион и репликата, че няма да им се получи, защото е верен на Денерис каква по-голяма интрига? Какво значи да изтеряса? То хората навън изтерясаха, но бяха полезни. И жени имаше там, и деца... Както и да е, вече на Санса не й вярвам грам аз.
Скрит текст:
Че какви аванси е дала на Тирион - никакви. Те си бяха женени по едно време, а доколкото си спомням той винаги се е отнасял към нея като към лейди - с уважение и известна степен разбиране. По-скоро може да се тълкува като затопляне на отношенията между двете страни - Севера и драконите.

# 327
  • София
Хахахах

Скрит текст:
Let's take a moment to thank Melisandra for lighting up the trench and allow us to watch the battle
Хаха, голяма тъмница наистина, трябваше да да осветя екрана максимално, за да виждам изобщо нещо.
Довечера ще гледам пак на талавизора...
Скрит текст:
Много съм доволна аз, макар че нямаше големи изненади за мен. Сигурна бях, че ще ликвидират 3-4 второстепенни и толкоз. Тая гад Мелисандра най-накрая да свърши нещо полезно преди да приключи участие в сериала Sunglasses

Аря беше невероятна, винаги съм се притеснявала най-малко за нейното оцеляване.

Имаше няколко малоумни момента, но им прощавам като цяло.

# 328
  • Варна
какво ми хареса в новия епизод
Скрит текст:
-най-после я видяхме тази битка. Откога ни говорят за нея и най-после се случи
-нито Джон, нито Денерис са Героя накрая. Време беше
-Аря феноменална както винаги. Въпреки че още щом Берик я спаси беше ясно че тя е Азор и ще убие Нощния крал
-тази усмивка

-видя се че Денерис не струва и една жълта стотинка, когато около нея не са нейните дракони
-имаше много интересни сцени с драконите
-най-после Мелисандра се върна
-най-после даваха повече Нощния крал
-Джора.... просто без коментар за него. Толкова много направи за Денерес и тя го оцени чак накрая
-много интересен епизод, въпреки всички недостатъци, които има

какво не ми хареса
Скрит текст:
-голям мрак. В началото нищо не се виждаше
-как можаха да убият Лиан Мормонт. То тя трябваше да седне на трона, за да няма бъдещи войни. И все пак борбена до край
-Джон подмина Сам, все едно не го вижда и го остави да на бродниците, макар че те не го довършиха
-Денерис е все още там и продължава да досажда
-Толкова ненужни герои като Сив червей са все още в сериала
-Джон по едно време гледаше битката, качен на дракона и нищо не прави
-Бран?! Не само че само наблюдаваше /както винаги/ без да използва способностите си, за да им помогне, но и вече изобщо каква е ползата от него след като Нощния крал го няма
-Мелисандра умря, а Варис е все още жив. Нали уж според предсказанието щяха да умрат заедно
-Тирион /все по-досаден става/. Преди ми беше един от любимците, но откакто отиде при Денерис, никакъв го няма
-Нощният крал трябваше да пипне Бран, за да видим какво ще стане, а не само да се гледат и поне да каже една дума. Сега още се чудя дали той и онези по-важните бродници са наистина Старк и Таргариен и никога няма да се разебере
-вярно че Аря стъпва като котка, но как може чак пък толкова никой от бродниците да не я усети
-с изключение на Мелисандра, Джора и Лиана никой важен не умря. Теон /нарочно не го слагам в тази група, защото той отдавна загуби това си качество и все пак загина дойстойно/
-как може да скрият всички в криптата?!?
-Денерис чака бебе от Джон.... нали уж вече не можеше да има деца и ги жертва, за да се качи на трона. Това сега откъде се появи?!

и още нещо
Скрит текст:
Аря ми е любимка от първи епизод още. Радвам се, че още е в сериала. Но Нощният крал трябваше да седне на трона накрая. Или тя, вземейки лицето му.... а това вече няма как да се случи

# 329

Скрит текст:
...-Денерис чака бебе от Джон.... нали уж вече не можеше да има деца и ги жертва, за да се качи на трона. Това сега откъде се появи?!
...

А? Чак пък толкова ли да съм била заспала в 5:30 сутринта, че да не вдяна такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт