GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 177
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 375
Кажете ми сега - би ли било честно спраямо другите герои Дани да получи всичко - и уникални мощни оръжия, и трон, и любов, и възможността да стане майка?
Какво разбираш под честно? Всеки получава това, което си вземе.

Всеки има дъга. Има и възмездие.
И рано или късно си сърба надробеното.
Лудият крал
Тивин, убит от сина си
Церсей унизена
Фрей изклани
Болтън заличени
Кутрето заклан
и мноого още

Дани не може да си вземе бременност с дракарис и военна сила.

# 376
  • На морето!
Скрит текст:
в промото за епизод 4 са 2 дракона или това са стари кадри? Съвсем се обърках

# 377
  • София
Оф 🙄
Скрит текст:
Ми не ми хареса... Почна готино. После...
1. Всеки главен герой си намерил ъгълче и се бие там. Изглеждаше като бекграунд на някоя игра. Нямаше нейлбайтърски мини-моменти. Догледа ми се лотр.
2. Дракон хапе дракон, дракон рита дракон, ако поне на един от всичките се виждаше цвета можеше да се притесбя поне. НК се мъчи да уцели Джон от гърба на своя дракон, не си мята копието, за да не уцели дракона му случайно - ?!
3. Изведнъж половината главни герои бяха вътре, гробна тишина, няколко зомбита лежерно обикалят. През прозорците няма проблясък от битка, ни вик, ни нищо. Петнайсет минути се чудих сега какво, превъртяхме напред и битката свърши ли, какво стана.
4. Бран облада едни гарги и литна при НК - хубаво. Какво прави в следващия половин час още забелил поглед?
5. Любимата ми Санса. Дори като единствена притежателка на оръжие в криптата, предпочете да се крие, докато хората й умират. Страхотен предводител, няма що. Как нямаше едно русо зомби като за нея...
6. Джон седя кацнал с дракона 15мин да зяпа. Можеше едни хиляда зомбита да изгори, ма що да се хаби.

Доволна съм от Мормоните, Грейуърм, Дани, Берик. Ариа много хубава роля целия епизод.

# 378
Кажете ми сега - би ли било честно спраямо другите герои Дани да получи всичко - и уникални мощни оръжия, и трон, и любов, и възможността да стане майка?

Лудият крал
Тивин, убит от сина си
Церсей унизена
Фрей изклани
Болтън заличени
Кутрето заклан
и мноого още

Защо не.
Скрит текст:
в промото за епизод 4 са 2 дракона или това са стари кадри? Съвсем се обърках

Скрит текст:
Да, и двата дракона оцеляха.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 18:19 от Аниш

# 379
Кога ще си говорим за настръхващи сцени?

Изправи ми се косата, когато
Скрит текст:
"братята на Гили" влязоха в Зимен Хребет, и след това веднага показаха нея в близък план в криптите....Много добро. newsm43

# 380
Скрит текст:

# 381
  • България
Скрит текст:
Искам нещо да уточним за Дани и възмножността/невъзможността да има деца. Ако греша, ме поправете - главите на Денерис не са ми силна храна.
Хал Дрого нападна народа на Мири маз Дуур, за да ги пороби, продаде и финансира флота за Денерис. Този народ  се нарича "агнешки хора", те са много миролюбиви хора и напълно беззащитни.
Дани естествено беше ужасена от видяното, но това не изключва фактът, е тя е първопричината този ужас да сполети тези хорица. Опита се да "поправи" нещата като накара дотраките изнасилвачи да се оженят за изнасилените. Scream
Мири Маз Дуур предупреди Денерис за всички рискове от кръвната магия. Предупреди я в никакъв случай да не влиза в шатрата. Тя влезе, Джора я внесе.
Дали тази жена е искала да убие бебето или само злорадстваше накрая, не знаем. Тя твърди, че е спасила света от "Жребеца, който ще го язди".
Аз обаче твърдя, че тя помогна Денерис да стане "Жребецът, който ще язди света", като има пряка роля в излюпването на драконите. Драконите са резултат от кръвна магия с човешко жертвоприношение.

"Не е честно" повтарях в първите 30на години от живота си.
Сега казвам, че такъв е животът.
Скрит текст:
Честно ли беше, малката Лиана Мормонт да умре?
Не, но това е положението.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 18:21 от МоарейнД

# 382
Преди нямах възможност да пиша отзиви за епизода, затоава сега сега ще ги пиша в спойлер

Скрит текст:
1. Изключителено слаб епизод. През 3 четвърти от времето не се виждаше нищо Знам че е нощ, но в битката за Шлемове усое ясно си различавах елфите от орките. Тук не можех въобще да различа кой -койе„ е. Зомбитата - твърде еднотипни ми бяха. Санса като слиза в криптата от брадичката нагоре въобще не я виждам. Тези ледени прашинки които валяха изключително пречеха на видимостта, непрестанно се взирах сивкаво-червениково-черните цветове убиваха смисъла от ефекти, беше бой на негри в тъмна нощ.
2 Грам тактика нямаше. Дотраките бяха пуснати в тъмнината. Бран - най-важният човек  - го пазеха 15 души, докато  Зимен Хребет  се пазеше от хиляди хора.
3.Джон не престана да прави глупости. Преди се втурна на сляпа ярост срещу Рамзи, сега - срещу КнН
4- КнН не беше проблем да го пазят хората му срещу Джон, но в най-критичния момент не го пазеше никой и Аря пробяга двеста метра от ЗХ до него без проблем.

иначе имаше и готини моменти - огньовете на Мелисандра, особено как запали рова, сцените с Бран, как Дани подапали КнН и той оживя...за миг се почувствах сякаш гледам Терминатор 1 и той възкръсва след като Сара и Рийс го взривиха.
2- Емилия Кларк за първи път ми хареса като грабна меча, ама това е защото не й остана време за "муцунки".
3. Истински се изхефих на Вун Вун, откога чаках да го видя.
4. Слава Богу - доста дълга битка - реално почти целият епизод от 1,16 минути бе само в битка.

Втората половина не бе толкова зле, но първата ...ужас.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 18:35 от Лорд Сняг

# 383
Хора, съобразявайте се и пишете нещата от 3 еп. в скрит текст. Все още има такива, които ще гледат довечера в 21 ч.

# 384

Лудият крал
Тивин, убит от сина си
Церсей унизена
Фрей изклани
Болтън заличени
Кутрето заклан
и мноого още

Денерис не дава индикации да е бременна. Вярно, че има още 3 епизода, но не мисля, че ще има бебе и това е. Някак не и отива на историята. Тя е майката на дракони.
Мирри я предупреждава, но Дани не успя да се усети, че не коня, а бебето трябва да жертва за Дрого. В цялата ситуация от 1ви сезон оправдавам Мирри. Тя беше жертвата.
Дани за мен е трагичен герой и е обречена. Няма да седне на трона - така го чувствам.

# 385
Скрит текст:
Нещо напълно се развали за мен след този епизод, дали ще е Церсей на трона, дали ще е някой друг, вече няма значение.

# 386
  • Вестерос
Eмилия е качила в инста това Simple Smile
Скрит текст:

# 387

Лудият крал
Тивин, убит от сина си
Церсей унизена
Фрей изклани
Болтън заличени
Кутрето заклан
и мноого още

Денерис не дава индикации да е бременна. Вярно, че има още 3 епизода, но не мисля, че ще има бебе и това е. Някак не и отива на историята. Тя е майката на дракони.
Мирри я предупреждава, но Дани не успя да се усети, че не коня, а бебето трябва да жертва за Дрого. В цялата ситуация от 1ви сезон оправдавам Мирри. Тя беше жертвата.
Дани за мен е трагичен герой и е обречена. Няма да седне на трона - така го чувствам.

Аз не мога да разбера , след като жертва детето си  , защо дрого умря ?трябваше да е жив , ако е добра вещица изобщо !
Според мен е бременна , защото имаше снимка с тест за бременност и мисля , че края на 7 сезон се повдигна въпроса ако не се лъжа

# 388
  • Вестерос
Дрого оживя,но беше зеленчук, Дани го уби,за да не мъчи.

# 389
Скрит текст:
Ария е много интересна, но е свръх самоуверена и ако беше по-реалистичен сценария, би правила грешки, вероятно би си намерила майстора набързо, а тя все успява да избяга или да победи на магия

Емилия ми е свръхдраматична тоя сезон, все едно е в Робинята Изаура...не ми харесва такава

Общи условия

Активация на акаунт