GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 062
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 555
  • Вестерос
Бягала е, как. Мина време екранно от показването как хуква до убийството.

Ето ти и снимка. Представи си, че е в част от сградата до оградата.

и от друг ъгъл

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 22:27 от Tiffany А

# 556
37 страници сте изписали, докато стигна до темата. Аз съм малко разочарована от епизода, но имаше и някои доста силни моменти. Нямам време сега да коментирам или чета, но утре ще се опитам.

Искам обаче спойлери за епизод 4 Simple Smile

# 557
Тиф, споко малко. Именно на това исках да акцентирам.
Джони, пусни си наново серийката. Няма как да знаем как точно Аря е стигнала до дървото. Но щом толкова искаш обяснение- имаше един мон, в който Аря беше тръгнала, а хората се бяха справили със зомбитата. Сив червей се поогледа, Джон гонеше КнН. Е точно тогава Аря се е промъкнала, тъха като блатна вода и в следващия мом КнН се обърна и вдигна ръце. Сега по добре ли е?

# 558
37 страници сте изписали, докато стигна до темата. Аз съм малко разочарована от епизода, но имаше и някои доста силни моменти. Нямам време сега да коментирам или чета, но утре ще се опитам.

Искам обаче спойлери за епизод 4 Simple Smile
И аз ! Макар, че за 3 се оказа грешно,  приятно е да чета. И мен ме притеснява , че 4 епизод ще е пълна скръб и загуба на време , докато се стигнат до същината.  Но хубавото е ,.че времето на епизодите вече ще се увеличава.

# 559
  • Вестерос
Няма още спойлери по групите. Ето предните бяха грешни, освен за оживяване на криптата, на което се смяхме. Както и че ще умрат Ед и Джора.
Но пък за втори бяха верни.

Примерно снощи 4,5 часа преди излъчването успяха да пуснат снимки и малко от субтитрите от португалското хбо

# 560
Да, Елминдра, аз бип предпочел три епизода по 20 минути Дълга нощ ,  и останалото време да се запълни с Церсей пред един по 60, но да знам, че Дългата нощ трае хронологично продължително време за героите, а не е един миг.
Благодаря за мненията, цял ден се пенява заради глупостите в епизода.

# 561
  • София
В интерес на истината каквито и тактики да мъдрим няма как да победиш армия от мъртъвци, които не знаят що е то умора.
И дори да успееш да ги отблъснеш и то с огромни жертви, които няма как да замениш, то какво правим когато труповете около теб (твоите другари в окопа) се съживят и те погнат?
Това ще е абсолютна психологическа деградация. Колапс.
Няма спасение.
Единственият ход е да се убие НК. Но те и с това се провалиха. Двама човека спасиха всички останали. Всъщност трима.
Бран/Триоката врана, Мелисандра и Аря. Simple Smile
не слагам Берик, защото той е продукт на Мел.

Peace

# 562
  • Вестерос
Джинджер, просто цял ден през няколко поста все за камата писахме Grinning

Берик е продукт на Торос, не на Мел

# 563
Скрит текст:
Тиф, споко малко. Именно на това исках да акцентирам.
Джони, пусни си наново серийката. Няма как да знаем как точно Аря е стигнала до дървото. Но щом толкова искаш обяснение- имаше един мон, в който Аря беше тръгнала, а хората се бяха справили със зомбитата. Сив червей се поогледа, Джон гонеше КнН. Е точно тогава Аря се е промъкнала, тъха като блатна вода и в следващия мом КнН се обърна и вдигна ръце. Сега по добре ли е?
Да, сега е по-добре, но тези неща задължително трябва да се показват, иначе човек остава с адски гадно чувство. Пак казвам като видиш как някой започва нещо и как то е свършило, но е пътят за постигането изглежда в най-добрия случай като фокус-мокус. Щом ще се прави филм по Мартин, детайлите са важни. Може да не ми показват половината дребни битчици, но като покажат някоя тя трябва да е перфектна.

Джиндър на бих си причинил такава мъка и за очите и за душата втори път. Изгледал съм много батъл сцени, но за мен тази е най-зле - едно меле, в едан непрогледна тъмнина и толкова. Мамка му, аз можех да режисирам по-добре  епизода, стига да ги имах парите. Сцените в които имаш статични герои (Бран, Теон, Санса, Тирион, някои сцени с Давос ) са добри, сцените където имаш  палене на огън са перфектни, всичко друго е едно мазало.

Ей, 107 човека  в темата, това е рекорд който никога не е постиган. 38 страници за един ден, а темата е седмична. Личи си, че независимо дали е харесван или не Епизодът разбуни духовете.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 22:33 от Лорд Сняг

# 564
Ария май вече си изпълни предсказанието на Мелисандра - уби един с кафяви очи /Фрей/, един със зелени очи /Кутрето/ и един със сини очи /Кралят на нощта/. Така, че Церсей да си намери друг убиец, например Джейми ме устройва напълно като вариант.

# 565
Аниш според теб какво иска НК освен Вечна нощ? Ако си права, че са едно и също, значи Бран се е прецакал. Цялата зомби армия е победена, ББ- също. Какво може да направи той? Как би тръгнал срещу човечеството сам?
Бил е създаден като защита срещу хората/нашествениците. Просто си изпълнява предназначението. Армия от зомбита и бродници е лесно да се направят. Възможност за повлияване на големите играчи и отвличането им от същността - това го може момчето в инвалидната количка. Събери 2+2.
Пак не разбрах какво очакваш да направи Бран в следващите епизоди?
Вече няма и Чада, които да правят ББ.

Лорд Сняг, няма как развръзката да се хареса на всички фенове. Аз съм доволна, че се справиха с КН в един епизод. Щеше да ми е много скучно още 2 епизода да ме занимават с него.

# 566
Точно след днешния епизод рязко ми паднаха стандартите за качество. Малко филми съм гледал по-слаби като тактика. Очаквах да измрат половината главни герои, да гледам жив хорър, да настъпи кралят на Нощтта, да бъдат принудени Церсей и Севера да се съюзяват, в реално време...а то...най-голямата заплаха трая точно един епизод. Аря се появи и Бам - уби легенда на 8000 години. Чувствам се преебан.  Това за мен е все едно да чакаш Ферари и да получиш Трабант.

За какви стандарти за качество говориш? Кога в друг сериал по телевизията си гледал такова нещо? Един час екранно време битка? Кажи кой е този сериал, че да го гледам и аз. И какво значи реализъм в битка във фентъзи сериал?

Влязох да кажа, че наистина серията беше страхотна. Ще я гледам поне още 5 пъти. На моменти реагирах като тези в бара в Чикаго от клипчето няколко страници назад. Joy

И не мога да разбера толкова ли е важно как Аря е стигнала до язовото дърво? Наистина май гледаме различни филми.

Аз не забравям, че гледам фентъзи сериал, в който всичко е възможно. Като в приказките. Потапям се, гледам и се кефя.

# 567
Ария май вече си изпълни предсказанието на Мелисандра - уби един с кафяви очи /Фрей/, един със зелени очи /Кутрето/ и един със сини очи /Кралят на нощта/. Така, че Церсей да си намери друг убиец, например Джейми ме устройва напълно като вариант.
Че то, ако не бъде той, какво ще ни остане?

# 568
  • Вестерос
Хах днес рових за снимки на Кутрето, какви му са очите, но не открих, че са зелени.

Малко снимки

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 22:42 от Tiffany А

# 569
Аниш според теб какво иска НК освен Вечна нощ? Ако си права, че са едно и също, значи Бран се е прецакал. Цялата зомби армия е победена, ББ- също. Какво може да направи той? Как би тръгнал срещу човечеството сам?
Бил е създаден като защита срещу хората/нашествениците. Просто си изпълнява предназначението. Армия от зомбита и бродници е лесно да се направят. Възможност за повлияване на големите играчи и отвличането им от същността - това го може момчето в инвалидната количка. Събери 2+2.
Пак не разбрах какво очакваш да направи Бран в следващите епизоди?
Вече няма и Чада, които да правят ББ.

Лорд Сняг, няма как развръзката да се хареса на всички фенове. Аз съм доволна, че се справиха с КН в един епизод. Щеше да ми е много скучно още 2 епизода да ме занимават с него.

Извинявай но ние говорехме за Дългата нощ, която продължила цяло поколение. И изведнъж - в един епизод 10 000 човека и два дракона, размазаха 100 000 армия от немъртви, един магьосник на 8000 години и един дракон и един великан за един миг?. Супер нереалистично ми е. По какво се разбира, че това е най-страшният миг за човечеството? Как някой въобще ще го запомни?
За мен това вече не е Дългата Нощ, а Кратката Нощ и обявявам, че занапред така ще й викам.

Общи условия

Активация на акаунт