GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 062
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 585
От сцената, в която Мел говори с Аря се подразбира, че вече е затворила кафяви и зелени очи. Аря кимва в съгласие. Останаха й сините. И тях скопоса. Grin

# 586
LaughingLaughing
Ария май вече си изпълни предсказанието на Мелисандра - уби един с кафяви очи /Фрей/, един със зелени очи /Кутрето/ и един със сини очи /Кралят на нощта/. Така, че Церсей да си намери друг убиец, например Джейми ме устройва напълно като вариант.
Хах днес рових за снимки на Кутрето, какви му са очите, но не открих, че са зелени.
Описанието му в книгите:
Petyr had been slight and short for his age as a boy, and nearing his thirties, he is still a short man of slender build. Petyr has sharp features, a small pointed beard on his chin, and dark hair with threads of grey running through it. He has laughing gray-green eyes like a cat, but Sansa Stark notes that when Petyr laughs, his eyes do not.
Иначе, актьора го дават със сини очи. На мен ми сивеят.
Аниш, т.е. според теб НК/Бран иска да управлява живите. Съмнява ме, но ще видим. Малко остана.
Да, очите на Ейдън не са зелени. Въпреки че според светлината ми синеят, сивеят, зеленеят. И аз не знам ... Зависи как ще решат да го извъртят Бениоф и Уайс. Rolling Eyes

# 587
  • България
Ейдън Гилън е със зелени очи. На тъмни кадри стоят кафяви.
Дано това да е зеленооката жертва!

# 588
Не ми се гледа пак, но сигурни ли сме, че Аря оживя??

# 589
Жива е, Аря. И в промото я има.

# 590
  • Вестерос
Да, има я в промото

# 591
А да верно, с Джендри ...ох.  Ами малко хора умряха.

# 592
Не ми се гледа пак, но сигурни ли сме, че Аря оживя??
Мхм, стояха и се гледаха накрая с Бран. На нея не и се вярваше, че е успяла. Laughing

# 593
Ария май вече си изпълни предсказанието на Мелисандра - уби един с кафяви очи /Фрей/, един със зелени очи /Кутрето/ и един със сини очи /Кралят на нощта/. Така, че Церсей да си намери друг убиец, например Джейми ме устройва напълно като вариант.
Хах днес рових за снимки на Кутрето, какви му са очите, но не открих, че са зелени.

И Кутрето и Уолдър Фрей са със сини/зеленикави очи.

Ето тук се вижда ясно.

На Уолдър Фрей не намирам подходяща снимка, но кафяви не са със сигурност - https://static.tvgcdn.net/mediabin/showcards/celebs/d-f/thumbs/d … 6343_828x1104.png.

# 594
  • Вестерос
Е тя уби и други Wink

# 595
Жива е любимката ми и силно се надявам да изкара до края на сезона жива , а не умряла.

# 596
Какво задълбахте с тези очи? Аря уби сумати хора. 😂 Сигурно са имали и сини и зелени и кафяви и пъстри очи.

# 597
За мен очите му са достатъчно зелени. Няма смисъл от ровене на тази тема или други пророчества, защото няма време, а и д и д не задълбават,а всичко е пълно клише.

# 598
За мен не е нормално, че Аря премина толкова леко от Зимен Хребет до КнН и той я забеляза чак в последния момент, нито че зомбитата които иначе си се биеха бяха спрели да "функционират" точно около него
Да, Аря, Мелисандра и Хрътката се бяха барикадирали някъде из Зимен хребет, защото мъртвите им бяха по петите и изведнъж се отзовава при дървото. Как става този номер? А мъртвите както първоначално връхлитаха като вълна изведнъж зачезнаха, а КнН тръгна да се влачи за да се гледат с Бран. Всичко това за да се радват феновете на клишираният хепиенд.

# 599
  • Вестерос
За мен не е нормално, че Аря премина толкова леко от Зимен Хребет до КнН и той я забеляза чак в последния момент, нито че зомбитата които иначе си се биеха бяха спрели да "функционират" точно около него
Да, Аря, Мелисандра и Хрътката се бяха барикадирали някъде из Зимен хребет, защото мъртвите им бяха по петите и изведнъж се отзовава при дървото. Как става този номер? А мъртвите както първоначално връхлитаха като вълна изведнъж зачезнаха, а КнН тръгна да се влачи за да се гледат с Бран. Всичко това за да се радват феновете на клишираният хепиенд.
Пуснах снимки от високо на ЗХ, върни се и си избери къде е била Аря, за да стигне на време/.

Общи условия

Активация на акаунт