GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 885
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Защото е миналото, бъдещето и настоящето. Без него няма да има нищо, а вечна нощ без никакви спомени. Което иска.НК

# 826
  • Варна

Хексе, да ама това кой друг го знае освен Бран?
Всички . Нали стана ясно след като Джон уби бродник а и Сам го чете.

# 827
Благодаря.
Това като един вид застраховка на КН ли е?
Ако все пак човечеството оцелее - няма да има памет, но има Цитадела...

# 828
Благодаря.
Това като един вид застраховка на КН ли е?
Ако все пак човечеството оцелее - няма да има памет, но има Цитадела...
Е, колко щеше да му е да унищожи и Цитаделата после.

# 829
Във втори епизод обясниха. Бран е паметта на човечеството и НК иска да я унищожи.
Теоретично във Вестерос. Ами в Есос? Освен това и на двете места има други раси, не само хора. Извод: Нещо не се вързва.

# 830
Знаят Джон, Бран и Сам.

Как някой ще праща Безлик да убива КнН, като допреди няколно серии никой крал не вярваше, че съществува. А и кой може да си позволи да плати на такъв?, Никой...

# 831
КнН може да не знае за Есос, той е един магически терминатор.
Има 2 инструкции
1. Убии триоката врана.
2. Убии хората.

Защо му е да има други мотиви, това е достатъчно.

# 832
Джони, по добре беше като не гледаше, честно. Голямо си мрънкало. Все пак сериала е за масовия американски зрител. Занижи си очакванията.

Джинджър гледам от първи сезон, но от пети критериите много паднаха. Това че американците са тъпи, не значи че сериал, който е рекламиран като най-най-най-най-най-най великият сериал на всичик време, а всъщност  последните два сезно са  един боклук, аз трябва да го приемам. Ако няма да предлагат качество - по-добер да не снимат. Гледам сериала само и единствено по една причина - да видя какво ще стане във финалните кадри. Толкова простотити отдавна не съм виждал. Абе те ДиД някой от фенфикшъните да хванат по-смислени неща има.

# 833
Във втори епизод обясниха. Бран е паметта на човечеството и НК иска да я унищожи.
Теоретично във Вестерос. Ами в Есос? Освен това и на двете места има други раси, не само хора. Извод: Нещо не се вързва.
Защо да е само във Вестерос?
Ако имаш предвид, че Бран се нуждае от язови дърветата, за да "вижда", може и да си права. Но аз останах с впечатлението, че знае всичко за всички навсякъде.

# 834
  • Варна
Знаят Джон, Бран и Сам.

Как някой ще праща Безлик да убива КнН, като допреди няколно серии никой крал не вярваше, че съществува. А и кой може да си позволи да плати на такъв?, Никой...
Аз говоря за първата дълга нощ. Сега нямаха време. Всички северняци знаят за валирианска стомана, че и южняците, нали казаха на Церсей.

# 835
Защото е миналото, бъдещето и настоящето. Без него няма да има нищо, а вечна нощ без никакви спомени. Което иска.НК

Добре де, ами ако продължи да трепе наред всички други освен Бран какво ще стане? На кого е необходима памет, ако няма хора изобщо или те са незначителен брой? Както се видя - хората не могат да му дадат сериозен отпор - ако си стоеше горе на дракона, можеше само да си увеличава числеността на армията без да има каквито и да е проблеми. Какво пречеше първо да унищожи всички - после Бран щеше да е лесна плячка. Твърде бегло и неясно ми е за мен това обяснение.

# 836
Камата ми изглежда абсолютно същата, като тази, която Сам видя в книгата, където пишеше и за драконовото стъкло. Допускам, че е специално оръжие а не просто каква да е валерианска стомана.
Скрит текст:

# 837
  • Варна
Може и Бран да лъже.

# 838
за мен остава загадка как се се справили през първата Дълга нощ, без да имат дракони?

# 839
  • Варна
Камата ми изглежда абсолютно същата, като тази, която Сам видя в книгата, където пишеше и за драконовото стъкло. Допускам, че е специално оръжие а не просто каква да е валерианска стомана.
Скрит текст:

Тогава е добре да разберем кой е пратил да убият Бран в първи сезон, защото камата е негова.

Общи условия

Активация на акаунт