GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 074
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 870

Мисля, че Бран беше заплаха с виденията си за миналото и бъдещето; със знанието как да се премахне източника на злото.

Бран вижда само в миналото и настоящето, но не и в бъдещето.
Знанието за унищожението на КН не дойде от Бран.
Очаквах повече значимост от него, повече действия, благодарение на знанията си.
Толкова целеустременост от КН - едничка цел - унищожението на Бран.
Затова ми се губи нишката - кое налага незабавната му смърт. Един такъв тих, а същевременно толкова значим.
Видяхме, че вижда в бъдещето. Подготви нещата така, че Аря да убие КН.

# 871
Оф , извинете, грешката е моя, exact same spot където е създаден, т.е. самата локация, а не мястото по тялото, където е намушкан. Пак съм слушала с едното ухо. Т.е. Брат абсолютно нарочно се беше нсместил точно там да го чака.

# 872
Ето една идея - Аря и КнН са се разбрали как да го убие и което е по-важно - как да се придвижи до него. Joy ето договорката. Joy

Толкова буквално да се гледа сериал. Наистина не разбирам защо го правите. Някой беше писал назад, че това не  е документален филм и не са математически формули. Разбирам, че има недоволни, нормално е. Но да се изпада в такъв буквализъм... и да се сравнява този сериал със сериали от други жанрове е нелепо. Но пък от друга страна няма с кой друг сериал да се сравнява. Има филми много от този род - хубави и не толкова хубави, но сериал няма.

И как така не трябвало изобщо да снимат, че не било по критериите на някого? Joy Аз пък искам да снимат и да гледам. Сърдете се на Мартин, който от мързел или алчност не дописа книгите. Отдавна в сериала се развива отделна история.
Аз четох някъде, че Мартин казал, че няма никакъв ангажимент към създателите на сериала или те към него. И много е вероятно краят в книгите да не е като сериала.

# 873
Не е вярно. И в сериала го притопи и направи два
И къде отиват тези два меча , че нещо не си спомням ?
Стават на меча за Джофри и меча за Джайм. Които в момента са в Джайм и Бриен.

Значи до тук стават : Джайм и Бриен от 1 меч , Мормон имат 2 , защото единия бащата го даде на Джон,  а Джора получи от Сам .. до тук 4 . И аря отделно има кама. Това ли са всичките мечове с валирианска стомана ?

Пс : Аниш , естествено , че на филм да се успокоиш. Но просто да не се ядосвате толкова много, макар , че понякога филмите изкарват хората извън кожата и пак не става да се отпуснеш
Тук е дадено подробно:
https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Valyrian_steel

# 874

Къде според теб се спотайва Аря, че да изскочи така в гръб? Без рационално обяснение, този скок в гърба на КнН си е измишльотина. Ако ще ни пробутват чудеса, то по-добре в следващият епизод Аря да избие всички врагове и да се приключва.
Не смятах да вземам отношение по раздумката, ама... дъщерята каза, че Аря просто се е движила зад НК, един вид в сляпата зона, пък зомбитата и без това са тъпи и не са я отчели като заплаха, щом върви след баш-шефа и охраната му.
Пс : Аниш , естествено , че на филм да се успокоиш. Но просто да не се ядосвате толкова много, макар , че понякога филмите изкарват хората извън кожата и пак не става да се отпуснеш
Че кой говори да отпускане -  за точно обратното става дума - безопасТно преживяване силни емоции - страх, гняв, радост, омраза... абе де що ти проектират повечкото допамин и серотонин у мозъкЯ.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 17:25 от Аниш

# 875
  • Вестерос
Мисля,че имаше още един у някой, ама не помня.

Бран сиг вижда в бъдещето,за да прави такива изречения,може би не всичко подробно. Интересно ми е защо се варгна във враните... Липсва ми това,че и Аря и Джон са варги.

# 876
Аз не виждам никъде в сериала , където Тивин да топи меча на Старк....?!

Стопи го когато дойде в КЧ след битката при Черна вода, май втори сезон беше. Отделен въпрос е че тези мечове не подлежат на претопяване.

# 877
За мен Аря скочи от дърво зад НК и никой не я усети. Хареса ми, изненадах се  и не задълбавам повече.
The_Third подлежат на топене. И в книгите е обяснено, че има все още майстори, които знаят как се обработва валирианска стомана.

# 878

Значи до тук стават : Джайм и Бриен от 1 меч , Мормон имат 2 , защото единия бащата го даде на Джон,  а Джора получи от Сам .. до тук 4 . И аря отделно има кама. Това ли са всичките мечове с валирианска стомана ?

Тук е дадено подробно:
https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Valyrian_steel
[/quote]

Благодаря много !  Вече ми се изясниха нещата!

Стопи го когато дойде в КЧ след битката при Черна вода, май втори сезон беше. Отделен въпрос е че тези мечове не подлежат на претопяване.
Аз заради това се очудих , че не се топи , а в същото време го стопи. Не помня този детайл,  от вчера съм на 2 сезон и не съм стигнала до там още. Забравила съм го.

# 879
The Third, Aря тръгна преди КнН да вдигне мъртвите войни. Моментът беше сравнително затишие, нашите армии бяха загинали, но и много от зомбитата. Да, бяха минали стените на Уинтърфел, но не бяха ужасно много. После, когато КнН вдигна всички мъртви, стана страшно.

Така че Аря с нейното спотайване, тренировки, хитрост, пъргавост и решимост, може да стигне до дървото преди КнН. Той тръгна да влиза с новите вдигнати.

Аз не виждам къде е проблемът. Той не можеше да бъде убит от армия, нито от пълководец или герой. Трябваше точно асасин. Джон няколко пъти се оказа твърде бавен. Всичко ни показаха, колко добре се крие Аря, как успя да ги измами хвърляйки книга. Видяхме в подробности и тренировките и в предишните сезони. Не казвам, че е било лесно, но ако някой би могъл да го направи е точно Аря.

КнН се изненада, защото не я очакваше. Той според мен вижда всичко през очите на армиите си. Знаеше, че Джон е зад него и се опитва да стигне. Обаче Аря го изненада точно защото се е промъквала и никой от неговата войска не я е видял.

# 880
  • Русе
     Eдиният бродник се огледа и покрай него мина лек вятър, който раздвижи косата му точно преди да влети Аря. Предполагам че това беше ефект от полета на Аря

# 881
Все пак това е родният дом на Аря, ако тя не знае всяко тайно местенце за измъкване и промъкваме, особено със способностите ѝ да се движи като котка, кой?

# 882
  • Разпиляна във въображението
Зомбитата може и да са тъпи, но ББ да не я забележат как си върви след него? Бих си обяснила това с нея ако е приела облика на друг, но тя връхлетя с лицето си.

# 883
  • Вестерос

не е вярно,могат,но трудно.

# 884
  • София
Ето една идея - Аря и КнН са се разбрали как да го убие и което е по-важно - как да се придвижи до него. Joy ето договорката. Joy

Толкова буквално да се гледа сериал. Наистина не разбирам защо го правите. Някой беше писал назад, че това не  е документален филм и не са математически формули.

Абсолютно те подкрепям.
Поканени в екипа.. На филма... Не разбрах да има от тук... Присъстващите
😄🙃😄
И аз си гледам.. без да измервам крачки, полети и... времова линия засечена с хронометър...

Общи условия

Активация на акаунт