GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 787
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 960
  • Бургас
Пак е с къса коса обаче.Искаше ми се да я пусне дълга тази русокоска! Heart Eyes

# 961
Аз мисля, че ще я убие най-големият убиец на ланистъри, както той се нарече, или както тя го нарича: little monster. Т.е. Тирион. Нали имаше и такава песен little monster в саундтрака на сезона, за който ДД казаха, че е ключ към сюжета.

По този повод вчера го прехвърлих набързо саундтрак листа, но не можах да разбера от коя песен е музиката, която звучеше при приближаването на КН към Бран и убийството му от Аря. Някой знае ли?

# 962
Пак е с къса коса обаче.Искаше ми се да я пусне дълга тази русокоска! Heart Eyes
То не че няма да сложат перука на актрисата, ама не се вързва с времето. За да израсне косата трябва да са минали години.

# 963
Според мен нарочно си я реже вече.
Нали и я отрязаха в 5 сезон или 6?
Можеше досега да и стига поне да раменете или малко над тях.

# 964
Според мен нарочно си я реже вече.
Нали и я отрязаха в 5 сезон или 6?
Можеше досега да и стига поне да раменете или малко над тях.
Абсолютно е нарочно, част от "бронята" й след пътеката на срама.

# 965
Аз също съм на мнение, че дългата й коса я прави много красива,  подхожда й. И можеше да я пусне малко , но тя не. Иска да се прави зорлен на мъж. Грозна работа...

# 966
По случай грешните спойлери:   🤣🤣🤣

Много се радвам, че се оказаха пълни глупости. "Съживен" Нед и бременна Дани изобщо не ми се гледаха.

# 967

Много се радвам, че се оказаха пълни глупости. "Съживен" Нед и бременна Дани изобщо не ми се гледаха.

На Нед не му ли върнаха само половината тяло ?

# 968
След битката с неживите и първоначалната еуфория очаквам все пак известно прегрупиране на силите.
Не съм убедена, че Джайм ще остане в ЗХ.
Той, въобще, вече не принадлежи никъде. Като Хрътката.
Не знам дали би тръгнал да убива Церсей - дори и да знае, че тя е изпратила убиец за него. Дори не мисля, че ще се включи във войната срещу нея.
Между другото, КнН може да е отишъл лично да убие Бран, за да вземе част от силата му.

# 969
То не че няма да сложат перука на актрисата, ама не се вързва с времето. За да израсне косата трябва да са минали години.

глупости, на мен като я пострижа трети номер ми пораства за два месеца . Ако я оставя 3-4 месеца, ще ми стигне до рамене. По-надолу не стига просто, защото се къдри, но ако 10-11 месеца не я подстригвам, става абсолютно невъзможна за ресане.

# 970

На Нед не му ли върнаха само половината тяло ?
Върнаха една кутия, вероятно само с кости.

# 971
Скрит текст:
глупости, на мен като я пострижа трети номер ми пораства за два месеца . Ако я оставя 3-4 месеца, ще ми стигне до рамене. По-надолу не стига просто, защото се къдри, но ако 10-11 месеца не я подстригвам, става абсолютно невъзможна за ресане.
Е, не.... (къде е търкалящото се от смях емотиконче)

# 972
Между другото, КнН може да е отишъл лично да убие Бран, за да вземе част от силата му.
Не ми се вижда много вероятно, не работят така силите в сериала или книгите.

# 973
  • Варна
Като гледам снимките от промото, на изгарянето на труповете след битката липсват Джайм, Бриен и Подрик. Вероятно са на някаква мисия.

# 974
  • Вестерос
Камата май беше от валириянска стомана и драконова кост. Че то не е удобно стъклена ръкохватка - ще се изпонареже държащия.
В линка , който постнах е описано, че драконовата кост най-вероятно е драконово стъкло.

Може затова да се е варгнал Бран, ама едва ли.

На Визерион костите му не бяха черни обаче.

Лансел Ланистър беше от най-върлите поддръжници на Религиозния и гръмна със септата на Белор

Общи условия

Активация на акаунт